-
Přání
Ahoj Gabrielo Já tě zdravím a držím ti palce až do finále superstar. Jsi moc sympatická.Pavel z Trutnova *4* -
Zpívá tedy příšerně
Vzhledově i hlasově mě šíleně nudí a odpuzuje.
Je jak vychlastaná čtyřicítka co jí ujel vlak.
Nebo hosteska někde v krčmě. -
-
Re: Zpívá tedy příšerně
to si nějak protiřečíš - nuda/lhostejnost neumožňuje nějaké silné emoce, a odpor takovou emocí je.
i já jsem z ní měl pocit chladu, odpudivé ambicióznosti a nudné uřvanosti, ale co předvedla včera na závěr 7.finále, to je něco obrovského.
-
-
je super
je prostě nejlepší a doufam ze vypadne ten skret harich *1* *1* *1* -
pls posílejte
Fanoušci Gabči,jestli chcete aby vyhrála tak jí posílejte sms ve tvaru:STAR 9 na číslo:906 06 13 -
Tajna
Jestli Gabča vypadne, tak se přestávám dívat na SS.Aneta potřebuje konkurentku...protože Ti, co vyhrávali doteď jsou hlasoví šumaři:-))))Kdo ví, kolik lidí, co hlasovali pro Drdu, Chohůra atd. si koupilo cd? Gábi, ty musíš vyhrát:-D Moc držím pěsti -
Myslím, že má velkou šanci.. :)
Myslím že má velkou šanci..protože je to fine holka, umí zpívat no prostě Superstar jak má být .. !! . *4* .. přeju jí to ..
PS: při písničce Země vzdálená mi běhla mráz po zádech! .. :) .. krásně odzpívaný -
-
A nejen ze Země vzdálené *4*
-
Re: Myslím, že má velkou šanci.. :)
* běhal :)
-
-
2. Ćs, SuperStar
Už si skutečně myslím, že to tak bude. Śevčík nějak odpadá, hodně se vyšvihl Lukáš Adamec a ve hře je i Alžbětka, ale pokud si bude držet svůj pěvecký standart, neudělá nějaký nesympatický gesto nebo nebude na ní vytažena nějaká špína, tak vyhraje. -
Jsi nééééj
Ahojky...nevím jestli si tohle někdy Gabča pouští ale jenom bych chtěla říct že ti moooooc fandím a každý vysílání ti pošlu aspoň těch pět hlasů :)) S kámoškou sme moc velký fanynky...WE LOVE YOU!♥♥♥ -
:D
mysli ze ma Lucka Bila konkurenci :D -
Super
Gábi je nejen krásná,ale i nádherně zpívá. *14*