Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Partyšová

OSOBNOST 31.12.2006 
110 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pani Partysova je osoba bez talentu, ktera vojela uz pulku CR a NDR *1* *1* *1* Kdy ji bude konecne konec? Nikdo na ni neni zvedavej *8* FUJ *11*
  • Chudák, to co jí udělal Kokta a hlavně Ornella, to si nezaslouží, Gábina je suprová moderátorka i redaktorka a slyšela jsem, že vydala nějaký cédéčka, takže i zpívá. Gabča má roztomilýho synka Kristiánka.
    Předem říkám negativní názory na Gábinu jsou mi ukradený, protože vy si vymyslíte fakt cokoliv!!!
    • No jo, chudák Gábinka... Jestli já si dobře pamatuji, tak udělala to stejné bývalé ženě Kokty.. Taky ho přebrala - pamatuji si novinové články, kde popírají svůj vztah, že je čistě pracovní apod. a nakonec se vzali... Tak Ti nevím, ale opět to potvrzuje mé přesvědčení, ŽE BOŽÍ MLÝNY MELOU... A každému se vrátí, co udělal *16*
    • Chtěla bych reagovat na Váš příspěvek. Paní Partyšová není žádný chudák. Jen se provdala za člověk, který si ji nevážil a nevidí si na špičku nosu. Pokud někdo píše o Ornele, že je krásná, tak je na tom velmi špatně s očima. Na první pohled je na ní vidět, že je duchem chudá a maringotka-střelnice je jejím domovem. Je na tom velmi špatně, když si není schopna najít sobě rovného - svobodného. Paní Partyšovou potkalo štěstí, když se "zbavila" Kokty. Přeji mu Ornelu i celou její rodinku. Až se mu přesune mozek zpět z rozkroku, tak se mu rozsvítí, že opustil opravdu krásnou a velmi kultivovanou Gábinu a syna. Miluše
      • Furt lepší Ornela než ta slap.a G.P. Zlatokopka G.P.ani neví s kým to parch... má a svedla to na Koktu *3*
  • Je nádherná :)) *14*
  • Gábino přeji vám mnoho štěstí v životě..... *4*
  • Číst některé příspěvky je otřesné. Když je ženská mladá a krásná, chce přece dobře vypadat. 30 tisíc za kočárek není zase tolik - záleží to na příjmech rodičů. Dětem chce člověk koupit a dopřát to nejlepší. A proč by se holka nemohla zamilovat do úspěšného pracháče? Že by teď byli trendy milenci bezdomovci?
    • Nemyslím, že milenci bezdomovci by byli v kurzu, já nemám nic proti tomu, když se holka zamiluje do boháče a naopak, ale v případě paní Gábiny se mi taky moc nezdá, že by to myslela upřímně. Vždycky na mě působila jako obyčejná zlatokopka podle vyjadřování a chování. To je čistě můj dojem, pokud si to jiní nemyslí, tak OK, já si to prostě myslím.
  • Ještě mě napadlo - pamatujete si Mahulenu,když začínala? Ležela na čemsi a moderovala. Ani těžký frajer s příšernými vlasy nepůsobil při prvním vystoupení nějak profesionálně. Nikdo není úplně špatný, někdo začíná, někdo má horší den a Češi jsou z 90% konzervativní staromilové, co všechno nové a jiné odsoudí ještě dřív, než se to objeví. Neprojevuje se to jen na požadavcích diváků, ale i při platbách kartou, ve školství, ve zdravotní i občanské vybavenosti. A móda na ulici - to je snad recese!
  • Ahoj lidi, prosim, potřebuju hrozně moc pomoct! Moje segre se hrozne libi triko, co mela Gabina v Prostreno, takovy bily s vysitym krizem. Nevite nahodou co je to za znacku, nebo kde ho sehnat?? budu moc vdecna. Chtela bych ji udelat radost na vanoce. diky moc. lenka
  • Je celkem zajímavé , že v této zemi je možné si vlastní životopis vymyslet a veřejně se vydávat za někoho jiného viz. Ornella Štiková, která plodí děti pod dohledem svojí maminky aby bylo na složenky, a potom se večer smějou jak toho starce super napálili, to jsou hrdinky!
  • nevíte někdo, jak odmoderovala letošní Miss? Prej to byla tragédie...já jsem to ale neviděla.
  • Ahoj,snad mi tu nekdo pomuze,jak muzu svuj vzkaz predat Gabine Partysove bud osobne,nebo na jeji e-mail ci smskou ?!! Mozna ze jeto ujety,smesny atd. Ale,jsem Ctitel-obdivovatel teto krasne,hezke,pekne i sexy..zenske,Rockerky ci Rebelky.Moc se mi libi,to jak vypada,jak ji to sekne-slusi a jakou ma sexy postavu.Chtel bych se sni setkat,pozvat ji treba na romantickou veceri nebo neco na pamatku od ni i s podpisem.Jeto vazne kus zenske a hlavne moc hezka.Prosim jestli tu nekdo je nebo nekdo vi,jak ji to predat,jak se sni mohu spojit.Ozvete se mi a predem dekuji,snad pomohu nejak,necim zase ja.
    • Text Vašeho příspěvku *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit