-
skvelýýýý
phááánama on je fakt PPC chlap!!!!! *14* *14* *14* ....milujem film hannibal kde hrá...je to môj obľúbený film a on je tam proste supeeer...naozaj sexi chalan krááásny *14* ......och cipana ako vážne len som nevidela film s ním...poradte že aký je s ním dobrý...(viem že každý *4* )...môj mail tma15@azet.sk....pls píšte...díííík *14* -
gaspííííííííííííííí
nej je ve skáze zámku herm-tam je naprosto úžasnej!!! *14* *14* *14* -
víte, že...
víte, že se mezi ním a dalšími herci rozhoduje o tom, kdo bude hrát v Novým měsíci, upíra Aleca? jsem zvědavá. -
-
Re: víte, že...
no nevim Alec má být skoro dítě a Gaspardmi na to připadá tochu starej ale on je tak hezkeeej *14* -
-
Re: Re: víte, že...
právě proto bych mu i ten věk odpustila, ne? maskérky jsou šikovný a určitě by to zvládly. Bylo by to fajn. *4*
-
-
-
dotaz
jenom takovej dotaz...co v tom Bratrstvu vlků:Hon na bestii přesně hraje?...v titulcích je...ale ve filmu sem ho nikde neviděla -
-
Re: dotaz
hraje tam pastevce, kterýho hned ta bestie roztrhá
-
-
Už se teším kdy budu tady ja lebo študuji herečtinu *3*
-
Happy Birthday
-
ljghkjghjgj
Lidi tak tohle je nejkrásnější film co existuje.Určitě se na něj koukněte.Je to fakt nádhera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *1* -
ewiufho
Tak tohle je fakt nejkrásnější film na světě,naprosto s vámi se vším souhlasím!I když jsem si taky myslela,že to bude bez Hopkinse na prd,ale naopak je to nádhera.Ještě k tomu moc pěkný herec!8-))
Lidi koukejte si na ten Film udělat čas!(je to film s velkým F) -
joojo
Je to skvělej film...byla sem na něm dvakrát a stejně mi to nestačilo.Jinak ten Gaspard je strašně pěknej a talentovanej =D a sympatickej.Ve filmu b¨mi ho ale bylo líto... *14* -
hani
Film byl opravdu zajímavý!a herec v podobě hanibala je opravdu nádherný