-
Re: GERRICEK
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
Re: GERARD JE NADHERNY HEREC
*15* *15* *15* HA HA HA *1* *1* *1* *1* *1* -
GERARD JE NADHERNY HEREC
Fanoušci máme se nač těšit!!! Gerard natáčí hned tři nové filmy a dva jsou již natočené příjdou koncem roku do kin nejvíce se asi těším na PS:I LOVE YOU *14* *14* *14* -
GERRICEK
TAKOVY VOCHCAPADLO *15* *15* *15* -
Re: Garry
Souložil v Draculovi 2000 a pak v televizním dvoj filmu Attila *14* -
Garry
Hej lidi, napiste pls v jakem filmu hral napr. uplne nahy ci kde jako soulozil *14* (at uz se zenama nebo s muzema) *3* *14* *14* *14* -
:))))))))))))))))
Souhlasim s nazory uvedenymi nize, je to fakt strasny prdelni ksicht. *15* -
poradnej orgac
byl bych strasne rad kdybych si stebou moh zasexovat jsem zatim panic casto si ho honim pred compem a strikam svy semeno na monitor strasne me vzrusujes predstavuju si nas dva ve sprse jak ti ho kourim a pak ti zmoulam kulky a dudlam zaluda aaachhchchch *5* *4* -
Phantom
Ou v tom muzikalku byl prostě uplně nádherný!!!!!!!! *14* no prostě on je kus *14* -
Re: Re: Kus chlapa
Ja bych mu nejradsi ohryzala toho jeho fesaka *15* -
Foro na seznam -lidé-fora.
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=54124 kdyby se vám chtělo. -
Re: Kus chlapa
Taky bych ho rada ohryzala. *1* -
Kus chlapa
Je vážně k sežrání... -
Samec
Gerard je pořádnej samec hned bych ho brala *14* -
Re: Re: Re: OOOOOOOCH!!!!
Tak jsem se mrkla. Jsem zklamana, ze je zady. *9* *3* -
Re: Re: Re: OOOOOOOCH!!!!
Proc? Jako ze byl hnusnej nebo ho mel malyho?? *5* -
Re: Re: seznam
musíš tam mít profil. a pak kliknout na fora a do vyhledávače napsat gerard butler. bacha je tam ted jedno nové foro z názvem geralt betler. což je špatně. -
Re: Re: OOOOOOOCH!!!!
Mohla *1*
http://img292.imageshack.us/img292/1183/pdvd392zi4.jpg
užij si jí. Pro mě to byl ve filmu infarktový záběr. -
Re: Gerry je super mužskej
Teda z tohohle komentáře mám pocit, že ho snad znáš osobně, proto mi tam tak trochu nesedí ten výraz "klučina" vzhledem k tomu, že ke hraní se dostal až kolem 30 tak nevím, nevím. -
Re: seznam
Hele a jak se na to forum dá dostat? Když to zadám do vyhledávače, tak mi nic nevypadne. Je na to potřeba mít na seznamu účet?