-
Re: Re: Zraje jako víno
Heh.*8* Já si su neuložila do oblíbenejch... Ale je to anglicekej server... Jsem tak usilovně pátrala na netu až jsem na ni narazila... *15* -
Re: Zraje jako víno
A jaká je to stránka, prozradíš? -
Zraje jako víno
Teď jsem narazila na jednu stránku kde je o něm strááášně moc věcí. A když jsem tam prolistovávala fotogalerku musím říct, že ten chlap zraje jako víno. Jako mladík byl hezounkej,ale teď je to pořádnej chlap s velkym CH!!! Nepamatuju, že by mi někdo tak strááášně učaroval. Nejen svojí fyzickou krásou, ale aj jak mluví, jak se pohybuje, jaký má smysl pro humor a tak... *4* -
Fantom
Krásnej chlap a hlavně dobrej herec co zahraje všechno. *4* Líbí se mi. -
Fantom
Gary je překrásnej chlap a stál by za hřích. Když má jet člověk za hříchy do pekla, tak na krásném koni, není-liž pravda, dámy.
Vzkaz pro chudinku plynaře : Běž se onanovat zas někam jinam. *14* -
Gary milujeme tě !!!
i plynar *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pro plynara
děkujeme ti za tvojí velkou návštěvnost naší diskuze i díky tobě je tu nejpočetnější počet příspěvku Gary si to zaslouží je to světová SUPER hvězda jen tak dál *15* *15* *15* -
Re: je naprosto skvělý
Tak jako s těma pohybama musím souhlasit. Tenhle chlap ho zahrál naprosto neskutečně úžasným způsobem!!! A až po tomhle filmu jsem si uvědomila, že moje sympatie sklidil i ve filmu s tou ošklivkou Angelinou. Ale to sem ho tolik neregistrovala ale zatim co po shlédnutí Fantoma musim uznat, že má co nabídnout a to nemluvím jen o tom jak vypadá *5* Docela ráda bych ho viděla hrát na divadle. Vychutnat si ho na živo... A protože za necelý půlrok do Anglícka pofrčím asi si to dopřeju *4* *5* -
super
Ve Fantomovi byl skvělej, škoda, že v tom filmu musel bejt impotent. -
Re: fantom
Mě se v tom filmu líbil taky.Už jsem ho viděla asi třicetkrát. -
wow!
ach jo ten Gerard je fakt nádhernej. nechápu ja se někomu nemůže líbit. kluky chápu. ale holky. ve Phantomovi byl nejkrásnější. hezčí než ten Raul. já bych si s ním aji v tom phantomovi ráda zahrála. *3* *14* *1* -
Re: Re: Re: GERRICEK
tak lepší než mít nohy do X, že *3* zkus juknout do zrcátka *5* -
fantom
Jako fantom mě doslova uchvátil je opravdu velmi sympatický , pohledný a má pěkné oči*3* *4* -
je naprosto skvělý
Má bezvadní pohyby v každém ohledu velmi sexy a přitažlivý *4* -
Gerard nadsamec
Právě vyšlo dvd film 300 z Gerardem všem doporučuji je tam neodolatelně přitažlivej *3* -
Krásná nová fotka v galerii
k filmu P.S.I love you je tam tak sladkej hned bych ho snědla už se těším do kina *3* *14* *3* *14* *3* *14* -
Re: Re: GERRICEK
*15* *15* hlavne mu zavidim ty jeho nohy do O *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *5* -
Re: GERRICEK
Sám jsi vochcápadlo!Chtěla bych tě vidět. Nějakej zamindrákovanej měkoň. No jo, takový tělo by záviděl každej -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
Re: :))))))))))))))))
HA HA HA AH HA HA HA HA HA HA HA *15* *15* *15* *15* *15* *15*