-
Re: Gerry je super deda
Gery se nam nemeni v muze, ale v pekneho (spis hnusneho) obstarozniho tatika (nebo starika??) *9* -
Gerry je super mužskej
je zvláštní pozorovat jak se nám Gerry mění v muže, před chvílí ještě takový klučina co si natáčení užívá plnými doušky a samozřejmě filmových kolegyň a fanynek, ale teď už z něj vyrostl pořádný muž, který do filmu dává vše co v něj je, dává do toho cit a velké emoce např. fantom a ve 300 dokázal, že je to pravej chlap s velkým CH, blahopřeju Gerry! *4* -
Re: Gerry
Plně souhlasím, jako Fantomovi bych mu neodolala ani 5 sekund *14* a to ikdyž mám doma úžasnýho charismatickýho chlapa -
Re: Re: Re: Gerard je k sežrání
Jo jsem stejného názoru ty špičáky mu sekli. *14* A ty role v filmech si myslím nevibírá tak aby to byl na první pohled trhák ale tím že jeho ten scénář něčím nadchne. A též mě dostal na první pohled a to se mi za život stalo jen u tří chlapů a všichni byli démoničtí. *14* -
Re: Re: Gerard je k sežrání
Gerarda samozřejmě znám delší dobu poprvé jsem ho viděla ve filmu Dracula 2000 už tam mě učaroval jako ještě žádný herec.Je pravda že v některých dalších filmech byl hodně k nepoznání nebo hrál ve filmech které nebyli až tak komerčně uspěšné. Proto jsem moc ráda že se ve velkém prosadil ve filmu 300 *14* -
Re: Gerard je k sežrání
Víž oni už ho obsazovali dávno ale málo kdy byl k poznání pod namaskovánim. Souhlasim z tebou je nej a chlap. Konečně.... *14* -
Gerard je k sežrání
Gerard je fantastickej herec a má ten nejsvudnější pohled co znám je to krásnej chlap nějaký Cruise a spol se mužou zahrabat je to tip mužného herce jako kdysi ve starých filmech*14* konečně dostali filmaři rozum a začli obsazovat opravdové muže *3* -
seznam
Ahoj lidi. Na seznamu je nově založené foro Gerard Butler tak kdyby jste měli zájem budu ráda. *4* -
fantom
VÍM O ČEM JE FANTOM OPERY ALE NA MÍSTĚ TÉ SPĚVAČKY BYCH SI URČITĚ NÍSTO KŮZLETE VYBRALA FANTOMA. HAHA *14* *1* -
Re: Superhvězda
Jo bude. a né žádnej tipickej holiwoodskej slaďouš, protože je to na rozdíl od jiných tipu Bloom, Pit atd... Chlap. ps Ani nevim jak se jejich jména píšou. *5* -
Re: OOOOOOOCH!!!!
A mohla by tu být fotka z filmu kde stojí v noci na okraji ložnice a uplně nahej. co? *1* -
Re: Dracula
Souhlasim s tebou. mám stejný názor. -
OOOOOOOCH!!!!
Bože Ty jsi tak nádhernej chlap Gerry!!! je možné aby měl někdo tak nádherné oči???!!!! miluju Tě!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
The Best
*14* Můj Leonidas *14* *14* -
Super
Gerard Butler je fakt super a kdo říká že ne je hloupej a neví co je hezkej chlap.Nevíte někdo jestli je ženatej? *3* *14* *3* -
Superhvězda
Gerard bude brzo patřit mezi největší světové hvězdy má na to všechny předpoklady talent a atraktivní vzhled moc mu to přeju!!! *4* -
...
teda lidi.. vždyť je to herec..ano, souhlasím že jako fantom byl neodolatený a děsivý zároven, je to jednoduše dobrý herec:)) otázka jak si mohla christina vybrat roula?*7* odpověd: jednoduše, milovala ho a on ji, fantom byl sice její přítel, její anděl ale byl vrah a bála se ho více než ho měla ráda..děsil ji..
když se vrátime k Gerardovi hrál i v jiných filmech..když teda pomlčím o Timeline, kde snad celý film zachraňuje..jeho herecké výkony se mi líbí a jak jsme psala výše je to dobrý herec ovšem kdyby nebyl tak se tu o něm asi nebavíme že?:))
nemyslím že je krásný:)) ale je sympatický a charismatický ovšem skutečnost může byt klidně jiná že? takže zajděte na 300 a můžete se opět rozplývat jaké má krásné tělo(krom těch dalších 300 stejně vymakaných vojáků) *3* -
Gerry
Je to ten nejúžasnější herec, jakýho znám. Ve Fantomovi je fakticky dokonalej. Vřele doporučuju... -
Dracula
Poprví sem si ho právě že všimla v Draculovi a musím říci že tam byl naprosto sladkej, tam sem si ho zamilovala. Teď jakmile ho někde vidim tak jdu do kolen, když se usměje... Jéé já ho chci domu! -
ano
Trochu jinak by se dal zobrazit, třeba jako nějak z určitého filmu ... ve kterém hrál Drakula 2000