Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Líbí se vám?

Je moc pěknej :)
  • GB a jeho stránky

Jestli se chcete kochat GB, tak si klikněte na toto :
    http://www.gerardbutlergals.com/ index.php?option=com_content&task=b logsection&id=6&Itemid=51
    Tam je fotek habaděj. *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: foto

To jo *5* Teď v tom Nim's Island nevypadá moc dobře *9* I když on je hezkej všude *14* Mohl by natočit nějakej film, kde by byl velmi spoře oděnej *5* *1*
  • Re: Re: Re: Re: foto

*3* *4* ještě by měl taky natočit další a další filmečky *3*
  • Re: Re: Re: foto

To mi povídej *5*
  • Re: Re: foto

no to je ale hrozná škoda *9* takových fotek není nikdy dost *3*
  • Re: foto

No jo, snažim se *3* Bylo by jich tam víc, kdyby je tam "někdo" dal všechny... *9* Vždycky tam dám tisíc fotek a pak se kouknu a z těch všech tam sou čtyři...
  • foto

Nové fotky *3* ...super !! *4*
  • Re: Re: Gery

Chlapa dělaj chlapa jiný věci než to jak je vysokej nebo jak vypada.. *9* Muže dělá mužem velikost jeho penisu a tíha jeho koulí *5* *4*
  • Re: Gery

Souhlasím,chlap má být chlap, a ne slečinka *4*,.. a Gerry chlap bezpochyby je, a ještě navíc krásný chlap *14* *14* *14*
  • Re: PF2008

tak jsem se dívala, a dokonce i nahrávala, abych o něco nepřišla *3* , móóc mu to tam slušelo, vážně moc *14*
  • Re: Re: Hlasujte take!

tak jsem mu také přidala bodíček..... *14*
    jen nechápu, jak se před něj mohl dostat ten David Tennant *7*
  • Re: Hlasujte take!

Právě jsem odvolila. Je už ale třetí.
  • Hlasujte take!

Na strance http://www.hellomagazine.com/specia ls/grand-finale07/menattractive.htm l probiha volba nejpritazlivejsiho muze podle casopisu Hello. Nas idol se stale pohybuje mezi prvnim a druhym mistem (spolecne s Hughem Lauriem - Dr. Housem). Podporte ho take!
  • Re: Gery

Přesně tak! Žádnej libovej hezounek, ale kus pořadného chlapa. *14* *14*
  • Gery

Mě se nikdy nelíbili chlápci typu Cruise, nebo Pitta, ale pořádní chlapy.A Gery Butler je opravdu kus pořádného, krásného chlapa.V každém svém filmu je jiný, ale vždycky neodolatelný *3* *14*
  • PS Miluji tě je krásný film

viděl jsem ho v kině i když je moc smutný tak je ale i moc krásný už se těším na dvd Gerard hrál užasně a Hilary S to zahrála na Oskara hrála překrásně a velmi dojemě věřil jsem jí i Gerardovi uplně všechno *14* *4* *14*
  • Re: PF2008

Nápodobně, přeji totéž. Středu na NOvě už mám také výrazně zaškrtnutou. Těším se, film jsem ještě neviděla. Na GB Gals jsou opět nové fotky. Nějak se nám hoch spravuje. Ještě jednou , do nového roku jen vše dobré. *3*
  • PF2008

Preji vsem hodne zdravi, stesti, spokojenosti a filmu s GB v roce 2008! A nezapomente se ve stredu divat na Timeline (Proud casu, Nova 20.00), hlavne pokud jste to jeste nevidely! Skoda, ze to bude predabovane, kdyz on ma tak pekny hlas!
  • Re: nový film

Na jaký nový?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit