Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapomenutý ostrov

Chtěla jsem se jen zeptat: od příštího čtvrtka dávají v kinech Nim´s Island (pod názvem Zapomenutý ostrov). Nedávají to někde u Vás v původním znění s titulky? U nás to bude nadabované, což se dá u rodinných filmů čekat. Ráda bych slyšela přímo GB, odlišuje tam ty své dvě postavy i v řeči (Alex mluví se skotským přízvukem, Jack s americkým), což při dabingu jaksi nevynikne.
  • :)

chlap k sežrání:) *3*
  • Charizmatický člověk

Nedávno jsem si koupila Fantoma opery právě s G.B. Musím přiznat, že už mě tak dlouho žádný film neuchvátil..skvělá hudba, písně, herci, efekty..naprostá jednička....Gerard je velice přitažlivý chlap...je to snad poprvé, co mě nějaký herc tak zaujal, abych si o něm něco zjišťovala...potěšilo mě, že jsem pba dva štíři *15* Gerard se narodil jen o týden později než já a ve stejný rok...asi to bude pěkné číslo.(podle sebe soudím tebe)..jen já nejsem celebrita *9*
  • Nim´s Island

Mile damy (predpokladam, ze chlapcu je mezi nami poskrovnu, ale zdravim i je), podarilo se mi videt v Nemecku Nim´s Island! Sice nemecky, takze jsem neslysela jeho bozsky hlas, ale GB byl uplne super v obou dvou rolich! Jacka bych brala vsemi deseti jako manzela i tatu! A i Alex Rover stoji za to! No, je to fakt film pro deti, takze se obavam, ze az to pujde tady (melo by to byt od 17. 7.), bude to tez nadabovane...
  • P.S Miluji Tě

Zrovna včera jsem koukala na film P.S. Miluji tě a můžu vám říct že je moc hezkej a hlavně dojemnej.A Gerard no co vám budu povídat :-)) je prostě k sežrání :-)))jen škoda že v tomhle filmu hned na začátku zemře.
  • Love

Je to krásnej chlap až budu mít nějakého stalého přítele tak si řeju aby vypadal jako on.Krásne oči a ty rty muck:-* *14* *14* *14* *14*
  • V jeho očích je všechno

Jestli není gay tak myslím že je bisexuál jeho oči mají v sobě obrovský sexuální chtíč ale taky velkou něžnost myslím že to napovídá o mnohém...je to nádherný člověk *4*
  • Re: Premiera Nims Island

moc pěkná "rodinka" *3* *14* ,především "taťka" se moc povedl *14*
  • Premiera Nims Island

V nedeli byla svetova premiera Nims Island za ucasti hlavnich protagonistu. Na http://www.gbgalsgallery.com/v/prem ieres/nims33008/ se muzete podivat, jak jim to sluselo. *3*
  • Re: Klub vyderacu

Díky moc za informaci.
  • Klub vyderacu

V pondeli 17. 3. by se mel objevit v prodeji na DVD film pod neprilis stastnym ceskym nazvem Klub vyderacu. Je to v originale Butterfly on a Wheel/Shattered, thriller s Piercem Brosnanem. GB tam hraje jednu z hlavnich postav, sice celkove ne az tak sympatickou (takze k "sezrani" tentokrat neni), ale myslim, ze moc dobre. Vic prozrazovat nebudu. *3*
  • Video

moc pěkné "videjko" *3* , jedna z mých nejoblíbenějších písní z Fantoma... *14*
  • Re: P.S.I love you

A taky brečelo celý kino? Když jsem na něm byla já tak jsem slyšela jenom samý popotahování. No prostě bomba. *3* *14*
  • P.S.I love you

V neděli jsem byla na Jeho posledním filmu p.s. miluji tě a opravdu se mi líbil. Prostě krásný romantický film se sympatickým hercem *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: bude něco nového?

"P.S Miluji tě" si určitě pořídím, bohužel jsem ho v kině neviděla, a asi už z časových důvodů nestihnu *9* , ale podle ukázek a fotek je tam Gerry opět super *14* *3*
  • Re: Re: Re: Re: bude něco nového?

Take by se mohlo brzy objevit na DVD "P.S. Miluji Te", na to bych se take rada divala. I kdyz i ve "300" a "Beowulfovi" jsou sceny, na ktere se da koukat. Jinak asi cesky nic nevyslo.
  • Re: Re: Re: bude něco nového?

Hmmm, nejsi sama. Já už fantoma odzpívám celého. Také se už těším na další film.
  • Re: Re: bude něco nového?

JÁ UŽ SE MOC TĚŠÍM NA GERRYHO NĚJAKÝ NOVÝ FILMEČEK..A PROZATÍM SI DOMA DOKOLA POUŠTÍM TIMELINE A FANTOMA *14* *3* *14*
  • Re: Re: bude něco nového?

Děkuju za informaci.Pro nás je samozřejmě příjemné, že je takhle vytížený *3* , ale je to především taky jen člověk, tak si zaslouží chvíli klidu. *4*
  • Re: bude něco nového?

Pevne doufam, ze ted nic netoci a zaslouzene odpociva. V lednu dotocil akcni film s pracovnim nazvem Game, predtim rodinny film Nim's Island s Jodie Foster a Abigail Breslin (z toho uz jsou trailery a vypadaji nadherne), predtim RocknRolla (gangstersky film G. Ritchieho). Ve vsem hraje hlavni role, v Nim's Island dokonce dvojroli (tatinka hlavni hrdinky Nim a soucasne romanoveho hrdiny Alexe Rovera). Takze doufam, ze nac tesit se mame.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit