Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nosferatu

Re: Re: hladam dear frankie

dakujem za pomoc.dufam ze to budem vedet stiahnut
  • Re: hladam dear frankie

Ahoj, Dear Frankie najdeš na http://isohunt.com
  • nosferatu

hladam dear frankie

cavte ludia.nemozte mi prosim pomoct.uz nejaky cas hladam film dear frankie na nete.chcela by som si ho stiahnut.no este som nic neobjavila.ked viete nejaku adresu, tak mi ju prosim napiste.dakujem vopre *8* *1*
  • cinderella.l

Vánoce

VESELÉ VÁNOCE
    A
    ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2009

PŘEJE VŠEM ČLENŮM FANKLUBU

CINDERELLA.L
  • jarcasekac

Dear Frankie

Právě teď jsem viděla snímek Dear Frankie. Chce se mi plakat. Tak krásnej film u kterýho si můžu poplakat jsem už dlouho neviděla. Děkuji GB za tu nádhernou roli...
  • daba

Re: RocknRolla

Tak to musela byt nejaka spatna kopie. Film jako takovy se kazdemu libit nemusi, ale cernobile to nebylo (i kdyz barvami film prilis nehyri) a kvalita obrazu take tak hrozna nebyla (samozrejme jina vec je vedeni kamery a tak, to je zase vec nazoru).
  • rockandrolla

velmi som sa na ten film tesila a potom ked som dopozerala unudena a sklamana neviem preco ale bol ciernobiely a mal hrozny zly obraz ako gerry bol zase skvely ale ten film bol hrozny...
  • Re: The Ugly Truth

Díky, nakoukla jsem na ukázku. Bože, ten kluk je tak hříšně pěknej. *14* *14* *14* To bude krásně natěšené jaro.
  • daba

The Ugly Truth

Na jare by se mel objevit dalsi film s GB (a Katherine Heigl)"The Ugly Truth". Svetova premiera je 3. 4., u nas 28. 5. K filmu jiz existuji webove stranky a trailer. Na http://www.theuglytruth-movie.com/ se muzete podivat. Uprimne receno, od tohohle filmu jsem zrovna nic moc neocekavala, ale jestli to bude cele takove jako ten trailer, uz se tesim!!! *4* *3* *4*
  • Re: Re: RocknRolla

Děkuji Vám, dobrá přítelkyně. Také se už těším.
  • daba

Re: RocknRolla

Podle informaci na Filmpubu od 8. 1. 2009. Ja jsem to ted o vikendu videla v Belgii, ale urcite pujdu znovu, celkem to melo spad, jeho postava byla sympaticka, a navic misty mluvili dost rychle (a v dialektu) a francouzsko-holandske titulky ne vzdy stoprocentne pomohly... Uz se tesim na leden!
  • Rocken Rolla

Nevíte náhodou někdo, kdy u nás začnou promítat tento film?
  • smartik91

...

happy birthday!!!!
  • aluska33

Re: Království ohně

Máš pravdu že to není nej film. Ale opět jsem se dívala i když ho mám na dvd . Vždycky mě dokáže že je super herec ale taky krásnej chlap .A společně s Christianem Balem jsou velice silná sestava. *14* *14*
  • daba

Království ohně

Zítra (18. 10.) ve 21.40 dávají na ČT1 Království ohně. GB tam hraje roli ne sice hlavní, ale přece jen vidět tam je. Podle mého názoru to zdaleka není nejlepší film, kde hrál, ale kdo jste to ještě neviděli (už to dávali minimálně jednou na Nově), tak jen abyste věděli. Je to točené už před pár lety, takže GB je tam i trochu mladší....
  • Re: Re: Dear Frankie

Taky jsem se díval je to dojemný film a Gerard opět skvělej !!!
  • Re: Dear Frankie

ˇUplně náhodou jsem shlédla film Milý Frankie, GB mě fakt uchvátil, je to nádherný chlap , tohoto herce jsem do téhle doby neznala, pěkně jsem se u toho nabrečela, je to doják.
  • daba

Re: Dear Frankie

Diky za informaci. To je jeden z mych nejoblibenejsich, s ceskym dabingem jsem ho ale jeste neslysela - a asi ani neuslysim, to je streda, ze jo? No, stejne je nejlepsi original. Ale i tak diky. Kdopak ho asi namluvil? *3*
  • Dear Frankie

TV Nova - 1. října v 9:300 uvede film s GB "Dear Frankie". Už se těším.
  • Re: Re: Re: Vypada lip nez kdy jindy!

Bezva!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit