Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: tomb raider

Díky za upoutávku. Film nic moc, ale GB je tam jako vždycky k zulíbání. Takže opět důvod k těšení se na něj.
    Jinak souhlasím, že k němu do páru byla nejlepší Emmy Rossum .
  • nosferatu

tomb raider

v nedelu o 20.00 davaju na markize tomb raider s angelinou a gerrym. *1*
  • daba

Re: Re: Re: pro nosferatu

To mně zase moc neseděl. Sice s hlasem hezky pracoval, ale má ho přeci jen jiný než GB. Takže jsem měla pocit, že je to úplně jiný člověk. Teď v sobotu jsem poprvé slyšela předabovaného Frankieho, vůbec mi to nesedělo, bylo tam také pár nepřesností v překladu, ale pořád ten hlas byl o něco "podobnější".
  • Re: Re: pro nosferatu

Také se podepisuji pod souhlasné odpovědi. Barva jeho hlasu je nenapodobitelná a umocnňuje potěšení z jeho vzhledu. *14* *14* *14*

naprostý souhlas, má nádherný a nenapodobitelný hlas.A kdybych měla přece jen vybrat ze zmíněných dabérů, tak mě asi nejvíc seděl Jan Štastný, který ho dabuje v Timeline.

Vřele souhlasím.Na nadabované filmy s G.B.se nevydržím dívat.Dabing dokáže zcela změnit charakter postavy.A to nejen u Butlera.
  • cinderella.l

Re: pro nosferatu

…film Dear Frankie jsem na Nova Cinema shlédla a to i přesto ( nebo právě proto ? ),že jsem ho viděla už asi stokrát. Patří totiž k mým nejoblíbenějším. Musím ovšem upřímně přiznat, že se na to tentokrát nedalo dívat. A důvod ??? Český dabing.
    Nemám nic proti herci Aleši Procházkovi. Patří bezesporu k našim nejlepším dabérům, ale když jeho ústy mluví Gerard Butler, nedá se to poslouchat. Stále jsem se nemohla ubránit dojmu, že se dívám na Toma Kranicha z Kobry 11.
    O nic lepší nebylo ani „namluvení„ hlavní hrdinky Lizzie a malého Frankieho. Nevím proč, ale dost často mi připadalo, že je scénář filmu, prostřednictvím dabérů, pouze odříkáván. Kdo film viděl v originále, musí mi dát za pravdu.
    Snímek v sobě nese silné lidské téma, do kterého se herci dokázali zcela vžít. Zvláště Mr.Butler,zřejmě též díky vzpomínkám z dětství, kdy žil bez otce, ztvárnil svou úlohu The Strangera nezapomenutelně. Kouzlo Gerryho role dokresluje jeho nádherný, úžasný, snad i trochu tajemný (jen si vzpomeňte na Fantoma), ale hlavně jedinečný hlas, který nyní chyběl a bylo to znát.
    Díky scéně, ve které se The Stranger loučí s Frankiem, si Gerryho oblíbilo milióny lidí na celém světě a nezůstalo jedno oko suché. Ovšem jakmile ve chvíli dojemného loučení uslyšíte češtinu, neudělá to s vámi téměř nic. Tedy se mnou a to přiznávám, že mám slzy v očích skutečně pokaždé. A teď … nic !
    A co vy ? Jak se vám líbí, když Gerry mluví jako Michal Dlouhý, Jiří Schwarz, Jan Šťastný nebo zmiňovaný Aleš Procházka ? Já osobně bych filmy s Gerardem Butlerem, s PANEM HERCEM Gerardem Butlerem, zakázala dabovat!!!
    Každý jeho film se snažím sehnat v originále a skutečně to stojí za to. Proto všem doporučuji:
    „ When the film with Gerard Butler then only with his original voice !!! „
  • nosferatu

Re: P.S miluji tě

ked som na tom bola v kine prvykrat uplne ma to sokovalo.som myslela ze sa tam uz neobjavi.ale ked prisiel bolo to uzasne.je tam krasny.a podal neuveritelny herecky vykon.bola to rola akurat pre neho.len ta jeho zena hilary swank je trochu skareda.takze bolo mi dlho pozerat jej na ksicht.gerry by si zasluzil krajsiu... *1*
  • nosferatu

Re: pro nosferatu

dakujem za informaciu.je tam fakt super.jeden z jeho naj filmov *1*
  • sarka12

P.S miluji tě

Je to smutny ale krásný film.Nelibilo se mi že ze začátku hned zemrel *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9*
  • pro nosferatu

Film Dear Frankie vysílá Nova Cinema 21.02. 19.20
  • Re: Re: Re: P.S

Jojo, já u toho taky bečela celou dobu... Od začátku do konce...Díky za info.
  • alic

Re: Re: P.S

Dá se to koupit volně za 49,- Kč. Dneska jsem to zkoukla a skoro celou dobu jsem u toho slzela jak želva. To bylo tak dojemný *14*
  • Re: P.S

Jéééé, a jen tak volně, anebo v nějakém časáku?
  • sendygb

P.S

v sobotu jsem v trafice koupila P.S miluji Tě...... *14* *14* a musím říct,to je moc pěkná valentýnka *3*
  • daba

Re: GB v televizi

Díky za informaci. Všechny tři filmy mám sice na DVD a HBO nemám, ale Timeline si vychutnám (i když mi bude chybět jeho sexy hlas). Je fajn, že Timeline dávají znovu, je to milý příběh (myslím linii André - lady Claire), a Anna Friel je tu ted známá kvůli Bathory... *14* *3*
  • GB v televizi

GB bude na stanici HBO dne 6.2 ve 20:00 ve filmu 300:Bitva u Thermopyl.
    Dne 9.2 opět na HBO ve 20:00 P.S.Miluji tě
    Dne 13.2 na TV NOVA ve 20:00 Proud času

Přeji příjemné potěšení s GB *14* *14* *14*
  • daba

Re: Re: Re: klub vydieracov

Mně se daleko víc líbí ve scénách z New Yorku (té úplně první, pak té v karaoke baru), a pak když Holly dočítá dopis od něj v Irsku... Film jako celek nějaké mouchy má, ale on je tam k sežrání, ty scény si pouštím znovu a znovu...
  • nosferatu

Re: Re: klub vydieracov

milujem film p.s.milujem ta.je proste super vymysleny a naozaj dojimavy.placem asi styrikrat pocas filmu.gerry sa opat utvrdil ako nenahraditelny herec.medzi najlepsie sceny patri ako sa stretnu a ako spieva tu country pesnicku s klube...boze,ja ho fakt zboznujem *1*
  • Re: Golden Globes

A to já zase miluji nejvíc, když je takto pěkně vyholený a v gala. Je nádherný.

Opravuji chybičku (mezerku), která se Vám vloudila do odkazu:
    http://www.gbgalsgallery.com/v/awards/goldenglobes09/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit