-
Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co dokonce kazdých 15 minut,kazdých 10 minut se dá hlasovat a já su na pc celý dny takže hlasuju toho pul dne cca hodin kazdych10 min!!! *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Díky, už jsem to vychytala a průběžně budu hlasovat. *3* -
To "presentar resultado" (ukázat výsledek) se objeví vždy, když se hlas odešle ke zpracování, důležité je, aby se tam objevilo "Thanks for your vote" (díky za váš hlas), ne nic jiného (což může, pokud bychom hlasovaly příliš rychle - Please note ... - nebo kdybychom nepřesně opsaly ten řetězec znaků - In order to cast ... - u některých typů písma se hůř odlišují malá a velká písmena). -
Nějak se mi to neodeslalo celé takže-není tam pomlčka,ale rovnítko,to nevím kde mám,ale to není důležité.Musíš to prostě odstranit a dát znovu vyhledat.A pak už to jde.Tak se snaž,nějak se nám propadá. *13* -
Když odhlasuješ,tak se ti v adrese za html připíše:?presentar-resultado,(m -
Re: Re: Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Také se mi nedaří.V čem dělám chybu a kde je problém ? *7* -
Re: GAME
Dík! Líbí, a moc! Takže ten film se nakonec zřejmě bude jmenovat "Gamer", no, taky dobře. Vypadá to, že na můj vkus bude až moc akční, ale na cokoliv s GB se těším!!! -
GAME
Interaktivní plakát k filmu GAME a ...
Gerard´s magic eyes *14*
http://gamerthemovie.com/
Jak se vám líbí ??? -
Re: Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už jsem na to přišla,proč mi to nešlo,tak se budu snažit. Už o dost vede.Je vidět,že jste byly holky pilné. *3* -
Hlas pro miláčka
Hlasuji a budu pilně hlasovat, jak to jen půjde. *14* -
Re: Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je zajímavé,mě to šlo jen jednou. *9* -
Re: HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Delam, co můžu!!! Hlasovat se dá dokonce každých 15 minut (i když nikdo z nás asi nemá možnost hlasovat úplně každou čtvrt hodinu, několik hlasů denně mu dávám!) -
HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VYZYVAM VAS VSETKYCH,,FANUSIKOVIA GERRYHO..SPOJME SA A HLASUJME..NECHCEME PREDSA,ABY TO PREHRAL..MOZTE HLASOVAT KAZDY DEN JEDNYM HLASOM...HLASUJTE NA http://www.hellomagazine.com/vote/m ostattractiveman/month/index.html AK NEZAHLASUJETE,NENAZYVAJTE SA POTOM JEHO FANKLUBOM *13* *1* -
Re: Re: rocknrolla
Tak to máš pravdu a postelová scéna-naprosto bezkonkurenční,a taneček Gerarda s Thandií ..... *14* -
Re: rocknrolla
Já se vůbec nedivím film je to fakt úžasnej , je to typická gangsterka která má děj (kterej je momentalně aktualní protože se to stou korupcí fatkt v naší společnosti děje) a je vtipná a hlavně zábavná.O výkonu GB nemůže být ani řeč je naprosto bezkonkurenční a perfektně se na tu roli hodí. Film všem doporučuji a pokud máte možnost vyběru mezi českou a anglickou verzi rozhodně si vyberte tu anglickou protože slyšet jak GB nadává Bobovi do teploušů je nezapomenutelnej zážitek *4* -
Re: Hlasovani
uz som hlasovala.a hlasujme vsetci jeho fanusikovia.nech to vyhra *1* -
Hlasovani
Pokud jste presvedceny, ze GB je nejatraktivnejsim chlapem, dejte mu hlas na
http://www.hellomagazine.com/vote/mostattractiveman/month/index.html *3* -
Re: Re: the ugly truth
Podle webu Unie filmových distributorů by měl být název filmu "The Ugly Truth" přeložen jako "Chceš mě, chci tě". Datum premiéry je však poměrně daleko, ještě se to může změnit. V každém případě se těším na září, pokud to opravdu uvedou. -
rocknrolla
rocknrolla je povazovany za najlepsi britsky film minuleho roka...ten gerry je ale sikulka *1* -
PROVOKATÉŘI
PO CELKOVÉM ZHODNOCENÍ PŘÍSPĚVKPŮ JE ZCELA JASNÉ, ŽE NĚJAKÝ BLBEČEK, ČI HUSIČKA, SE VNUTILI DO NAŠÍ SPOLEČNÉ DISKUZE A SNAŽÍ SE SEM VNÉST SVÁR. NEREAGUJME NE TO, JE TO UBOHÁ PROVOKACE. DÍKY ZA KAŽDOU UPOUTÁVKU TELEVIZNÍHO PROMÍTÁNÍ FILMŮ S GB A NA UPOUTÁVKY NE WEBU.