Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mcmilen

Re: Fantom opery

Spieval to vazne on,jeho hlas je velmi zaujimavy.ked som pocula original piesen Galway Girl,tak som bola prekvapena,ze Gerry to naspieval ooomnoho lepsie.
    Ved sam hovori,ze sa na Phanthoma pripravoval viac ako rok a spieval a spieval....Je to sikovny chalanisko...na Skota...
  • mcmilen

Re: Re: the ugly truth

Musim potvrdit,ze uz som videla novy cesky nazov pre tento film,Miluji Te,nemiluji Te.
    Trosku nepodarene,podobne ako Klub Vyderacu,v ktorom vlastne ziadni vydieraci nie su......
    Ale budme radi,ze aspon ten film prisiel do nasich koncin.
    a CITALA SOM,ZE rOCKnROLLA SA U NAS NEPREMIETALA?
    Hruuuza.
    Je to super film a Gerry je tam uplne perfektny.
    Vazne ten chalanisko je v kazdom filme lepsi a lepsi.
    Je to osobnost a v kazdom jeho filme tu silu jeho osobnosti citit.
    Uz sa neviem dockat tych jeho troch novych filmov.......
  • Re: The Ugly Truth

Dle ČSFD Gamer a Chceš mě chci tě od 17.9.v kinech.Tak snad opravdu. *15*
  • Re: Něco pro radost

No jo, no, zraje jak víno. Je k pomilování. Zdá se, že shodil nějaké to kilo a moc a moc mu to sluší. Zde jsou ještě zdařilejší fotky. Aaaach jooo. http://gbgalsgallery.com/v/partiesetc/lateddy52209/teddy-02.jpg.html *14* *14* *14*
  • daba

Re: Něco pro radost

Jen k té adrese - uvnitř žádné mezery nejsou, při kopírování se tam nějak vloudily navíc.
  • daba

Něco pro radost

Já nevím, jak to ten chlap dělá, že je den ode dne krásnější - jen se podívejte (Village Idiot je prý název klubu v LA, před kterým je to focené - ve středu večer)!!!

http://www.gbgalsgallery.com/v/ partiesetc/LA-52009/gerard-butler-v isits-village-idiot-02.JPG.html *4* *3* *4*
  • daba

Re: Gerry versus paparazzi

Musíme mu držet desátého palce, víc pro něj stejně udělat nemůžeme (lidé z jeho týmu požádali už když se to stalo - vloni v říjnu - aby se na toto téma nediskutovalo a nespekulovalo). A hlasovat, dokud se dá, teď to vypadá dobře!!!
  • anetajs

Re: Gerry versus paparazzi

já tomu říkám chudák Gerry,paparrazi si za to může sám,neměl ho srát!!!č*rák jeden *10*
  • Re: Gerry versus paparazzi

Když vidím na YOUTUBE ty videa,jak obvykle paparazzi moc neřeší,tak tomu ,jak to ten paparazzi popisuje,nějak nemůžu uvěřit.A je mi divné,že tam nebyl nikdo další,nikde jsem neviděla,že by to někdo vyfotil,nebo natočil.
  • cinderella.l

Gerry versus paparazzi

Co říkáte na to, že byl Gerry obviněn z útoku na paparazziho ?
    Hrozí mu až 6 měsíců ve vězení.
    Soud byl stanoven na 10.června. *9*
  • Re: Law Abiding Citizen - plakát

hezkýýýý *14*
  • Re: Law Abiding Citizen - plakát

Jo tak ten se povedl. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: GAME

Tak už se těšíme.Snad to vyjde.Dík za informace.
  • daba

Law Abiding Citizen - plakát

Na http://www.gbgalsgallery.com/v/role s/lac/misc/law_abiding_citizen_larg e_002.jpg.html

je k vidění plakát k filmu Law Abiding Citizen, sice není interaktivní, ale myslím, že i tak stojí za to!!! *4*
  • daba

Re: Re: Re: Re: GAME

Když to natáčeli, psali všude, že "pracovní" název je "Game", ale že to není jisté. Před časem se objevil název "Citizen Game", ale obecně se to moc nelíbilo, až v pátek se objevil ten interaktivní plakát s názvem "Gamer" (poprvé s tímto názvem)a v něm měl být skrytý ten trailer. Někdo ho zřejmě včas objevil a dal na YouTube, tam se to podle všeho objevilo včera, kdy o tom informovaly všechny hlavní fanouškovské servery (GBGals, GBnet), jak už jsem včera psala, na http://www.youtube.com/watch?v=wZzU 5DF3ROg (vše bez mezer). Už předtím unikl zřejmě taky "pracovní" trailer v italštině, ale ten včerejší toho daleko víc o tom filmu prozrazuje a vůbec je líp udělaný, takže asi bude ten pravý. No, necháme se překvapit, zatím pořád nezměnili datum české premiéry, i když je to necelých čtrnáct dní po světové premiéře (je ale pravda, že P. S. Miluji Tě tu dávali dokonce o den dřív než v USA). Je-li to vše pravda, v září si užijeme!!! *4*
  • Re: Re: Re: GAME

No jo,ale teď koukám,že to zase přepsali na Gamer.To jsou šachy.
  • Re: Re: GAME

Já jsem ho našla pod názvem Citizen Game ,na IMDb,původně tam měli jenom Game a teď to přepsali a na Google jsem pod tímto názvem našla spoustu odkazů i trailer.
  • daba

Gamer

Nevím, nakolik je to oficiální a definitivní, ale na http://www.youtube.com/watch?v=wZzU 5DF3ROg (vše bez mezer) je k vidění trailer na "Gamer" (už jednou takto pronikl italský trailer na "Game" a hned zase zmizel, snad tohle vydrží).
  • cinderella.l

Re: The Ugly Truth

Už se moc a moc těším! *4* *3*
  • daba

The Ugly Truth

U nás v Cinestaru už visí plakát na The Ugly Truth! Sice zatím jen v původní verzi, ale přece! Na webu unie filmových distributorů mají stále datum 17. 9. (takže nápis "Coming soon" na plakátu vypadá skoro jako provokace) a český název "Chceš mě, chci tě". Tak to vypadá, že film opravdu uvedou. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit