Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • daba

Re: Re: Re: Re: väčšia dávka GB

Američani jsou zřejmě líní vypisovat názvy filmů, takže zejména v prostředí, kde je jasné, o co jde, vytvářejí zkratky z počátečních písmen názvů (včetně členů). Takže POTO je Phantom of the Opera. Obdobně např. DF, BOAW, PSILY. Dokonce i u názvů písní - když jsme u toho Fantoma, nejdiskutovanější jsou pochopitelně písně MOTN (Music of the Night) nebo PONR(Point of no Return). No, a že je POTO nejlepší a nejúžasnější, o tom ani my nepochybujeme, ne? *3*
  • Re: Re: Re: väčšia dávka GB

Nic ve zlém, ale já tomuto "POTO je jednoducho greatest and amazing " nerozumím, ale v tv programu jsem našla , co jsem potřebovala. Hlavně, že se domluvíme, nemusím všemu rozumět. Těším se na to, i když to mám na DVD a odzpívám to všechno s nimi a těším se i na Paní Brownovou. A pak se moc těším na září, bude to v kinech nářez. *14*
  • maaria

Re: Re: Re: Re: väčšia dávka GB

i já tento film miluju nejvíc ze všech, koukám na něj každou chvílu *14*
  • daba

Re: Re: Re: väčšia dávka GB

To je beze sporu!!! Tu stanici sice nechytám, ale můžu si to pustit z DVD a myslet na Vás všechny, co se koukáte!!! *4*
  • Re: Re: väčšia dávka GB

Súhlasím, len som narýchlo nevedela, ako ten príspevok nazvať. Určite to je jedno z jeho naj- naj- naj- je proste iný než ostatné filmy. A ten spev!!! POTO je jednoducho greatest and amazing *14* *4*
  • Re: väčšia dávka GB

Díky. Domnívám se, že je to nejen větší dávka GB, ale patří i mezi ty nejhezčí *14*
  • väčšia dávka GB

Ahojte, dobré ráno a pekný deň,
    dovoľujem si upozorniť všetkých, ktorí majú záujem a chytajú TV stanicu Film + ,
    že bude POTO *3*
    v termínoch: piatok 26.6. o 18.40, nedeľa 28.6. o 15.05, pondelok 29.6. o 06.15, utorok 30.6. o 12.00 a streda 1.7. o 06.00. *4* *4* *4*
  • daba

Re: Re: Re: Re: Re: malá troška GB

Ještě k tomu filmu: když se byl GB podívat na místa, kde se film točil, asi rok poté se svou maminkou (v některých životopisech se píše, že to bylo v době natáčení, ale on sám v rozhovoru uvedl, že to bylo takto), zachránil život topícímu se chlapci (kdo jste viděli video z jedné z Jay Leno show, tam to ukazoval i mimicky, že ani pořádně nevěděl, jak se zachraňuje topící), a dostal za to Certifikát statečnosti od Royal Humane Society. V tom rozhovoru mluvil o řece, takže to asi nebylo moře, kde se natáčela ta slavná scéna, kterou zdravotně tenkrát také odnesl, neboť moře bylo studené... *3*
  • daba

Re: Re: Re: Re: Re: malá troška GB

Přesně tak. Nechtěla jsem nic prozrazovat předem. Je tam vidět jen zezadu, ale stejně. Jinak má tam dost hroznou paruku, ale je to opravdu jeho filmová premiéra, takže už kvůli tomu ten film stojí za to vidět! A Judi Dench a Billy Connolly jsou tam také skvělí! *3*
  • Re: Re: Re: Re: malá troška GB

Díky za upřesnění. Ale já jsem zvědavá a netrpělivá jak meluzína a tak jsem ještě včera pozdě v noci pátrala na You Tube a na scénku naháčů narazila. *14*
  • Re: Re: Re: malá troška GB

predpokladám, že myslela toto:
    http://www.gbgalsgallery.com /v/roles/mb/swim/ *3*
  • Re: Re: malá troška GB

Jejda.... jaký je to záběr???? Na co se mám těšit??? Kdy a v jaké situaci se ten záběr objeví??
    Bojím se, abych to neproflákla!!! *9*
  • daba

Re: malá troška GB

Tak to je dobře, že ho uvedou!!! Mám ten film už nějakou dobu na DVD, ale je to fakt dobrý film, role GB je sice spíš menší, ale stojí za to (vypadá tam fakt zajímavě, navíc je tam takový záběr, který se Vám jistě bude líbit, a je to vůbec první film, kde se GB objevil)!!! *4*
  • maaria

Re: malá troška GB

tak to doufám, že nezapomenu, to chci rozhodně vidět *14*
  • malá troška GB

Milé dámy, upozorňuji na film s mladičkým 28letým GB. Jedná se o film Paní Brownová, který dne 8. července (t.j. středa) ve 20:30, uvede ČT2. *14*
  • daba

Re: Re: 300

Musím přiznat, že když se film "300" dostal do kin, ani jsem ho nechtěla vidět, protože jsem byla ještě plná Fantoma a nechtěla jsem si "kazit dojem". Koupila jsem si až DVD na podzim, spíš ze zvědavosti (a taky proto, že jsem na webu slyšela řadu velmi zajímavých rozhovorů s GB o tom filmu). No, nejsem fanoušek komiksů, asi je třeba ocenit tu stylizovanou podobu, kterou ten film nakonec měl, kolik energie musel GB vložit do toho, aby měl ještě krásnější tělo než jindy, i ten způsob natáčení (v jednom z rozhovorů to i srovnával - zda je lepší natáčet jen mezi modrými plátny, nebo v tak reálném "reálu" jako v Beowulfovi). Mně osobně se na celém filmu stejně nejvíc líbí bonusy, kde GB působí daleko normálněji. *3*
  • daba

Bounty Hunter na ČSFD!

O Bounty Hunter se dnes objevila zprávička i na titulní stránce ČSFD! Sice "jen" s fotkou J. Anistonové, ale alespoň to! Doufám, že česká média konečně přestanou našeho miláčka přehlížet!!! *3*
  • Re: 300

Mám nutkání upozornit na to, že se ten film dá vydržet jen a jen proto, že je tam náš milovaný GB.
  • maaria

300

upozorňuje na film v tv s gerrym butlerem. Kdo máte HBO, tak koukejte:-)
    300: Bitva u Thermopyl 3.7. HBO 21.50
  • Re: Re: Re: Re: Re: Bounty (Hunter)

tak na kterési diskuzi jsem četla, že má hrát Gerry nájemnýho vraha, který má zabít svou ex ženu, protože byla svědkem vraždy či co..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit