-
Re: Re: Bounty (Hunter)
Já taky - hlavně že to dobře dopadlo. A v lednu se musíme snažit nanovo, až se bude volit vítěz za celý rok!!! *4* -
Já taky, hlavně že to dobře dopadlo! Pak se musíme snažit, až bude roční finále (někdy začátkem příštího roku)!!! *3* -
Re: Re: Re: Re: Bounty (Hunter)
Píší, že to má být "akční komedie", tak uvidíme... *3* -
Re: Re: Re: Bounty (Hunter)
jejda až tak, to má být romantika, nebo něco akčního či co? Že by se z něho stal vrahoun své ženy?? Nu, snad to bude mít optimističtější náplň, teda aspon jak v tom Mr. and Mrs. Smith.. -
Re: Bounty (Hunter)
Bylo by velmi smutné , aby GB, jako muž dubna, nezvítězil. Vždyť jsme se všichni tolik snažili. Alespoň já určitě. *3* -
Moc se toho zatím o tom filmu asi neví, postava, kterou GB hraje, má zabít svou bývalou manželku, kterou hraje JA (takže se nabízí asociace s Mr. and Mrs. Smith, i kvůli obsazení). Natáčet začali včera v Brooklynu davovou scénou z průvodu. Co dělá na střeše nebo na tom lešení, netuším. *3* -
a nevíte někdo, o čem ten film vůbec bude? A co dělá na střeše? *1* -
nu jo, fakt je tam, jsem si říkala, jsem ho hledala a teď už se i objevila *14* -
Jen jedna poznámka, ten program to snad dělá schválně, ale když se kopíruje adresa přímo z webu, vždycky se tam někde udělá navíc mezerka - tak si ji smažte, nikde uvnitř adres mezery být nemají. -
Bounty (Hunter)
Tak chlapec uz "nám" natáčí další film, tentokrát pod názvem Bounty (pův. Bounty Hunter), tentokrát s J. Anistonovou. A zase mu to móóóc sluší, jen se podívejte!!!
http://gbgalsgallery .com/v/roles/bounty/filming/
A na stránkách http://www.hellomagazine.com/vote/p astwinners/attractiveman.html se už KONEČNĚ objevil ten jediný správný výsledek hlasování za duben (v květnu se volil nejatraktivnější muž dubna ze čtyř "týdenních" vítězů). *3* -
Re: držali sme palce?
osobně si myslím, že kdyby to nedopadlo, tak už o tom budou všude psát, ale nikde nic není vidět, tak asi ok -
Re: Re: Re: fešák
jojo, přesně tak jsem to myslela s tím "překládáním".. je jen málo filmů, který mají něco společnýho s původním názvem *7* -
držali sme palce?
Zdravím všetkých obdivovateľov Gerryho, vie niekto, ako dopadol súd s paparazzim, ktorý mal byť 10.júna (června?). Ak niekto vie, nech dá vedieť. Veď sme mu určite držali palce, najmä keď vieme (aj z početných príspevkov na you-tube), že Garry je milý, veselý a k fotografom aj fanúšikom značne trpezlivý. Takže ten paparazzi asi musel byť mimoriadne drzý alebo podobne, keď vyfasoval (ak je to vôbec pravda). *7* -
Re: Re: fešák
Ahoj, tak už je nás zase víc!!! Mě také "dostal" jako Fantom, ale skvělý je i ve spoustě jiných filmů. S těmi překlady názvů je to pravda obecně - kdyby jen překládali názvy, kolikrát ten název není ani český překlad toho původního, ani nevystihuje ten film (když už jsme na této stránce, tak např. Klub vyděračů, Beowulf - král barbarů... - ale je to opravdu obecné). -
Re: fešák
jinak jako nechápu, proč pořád překládáme (jako Češi) ty názvy.. proč nemůžou prostě nechat originál, když ten náš českej název nikdy nestojí za nic a je dost daleko od původního *9* -
fešák
ahoj,přidávám se k obdivovatelkám *1* mě naprosto dostal do kolen jako Fantom opery! *14* -
Re: Re: Gerry versus paparazzi
Já taky koukám, koukám, a nikde nic není... No, doufám, že to dobře dopadlo, ostatně myslím, že to vězení, se kterým vyhrožovali, je maximální hranice, kterou za něco takového mohl dostat. Psali, že právníka má dobrého (sám k tomu jednání nešel, v té době byl v New Yorku, podle řady fotek), navíc si myslím, že kdyby soud dal za pravdu druhé straně, už by toho byly plné bulváry (alespoň ten jeden, ze kterého ten "fotograf" byl). -
Re: Wrath Of Gods
Z toho dokumentu jsem viděla jen sestřih, který je jako bonus na (originálním) vydání DVD Beowulf a Grendel. Nevím, proč na českém vydání bonusy opět vynechali. Ale jako Beowulfovi mu moc to slušelo, ať si o filmu jako celku můžeme myslet cokoliv. Ten dokument prý teď dokonce vyšel v novém vydání s novými scénami mj. s GB. -
Re: Gerry versus paparazzi
Chudak Gerry,sa mu nedivim,ze stratil nervy...Cakala som,co sa bude po tom 10.6. pisat,ale nikde nic,tak asi ma Gerry dobreho pravnika a tomu papparazimu dali riadnu pokutu(ved pisali,ze ked nahanal Gerryho,tak skoro zrazil dajakych chodcov...)Musime dufat,ze Gerry este nezabudol,co sa kedysi naucil na Pravach a vie sa dobre branit. -
Wrath Of Gods
A videli ste dokument Wrath Of Gods?,v ktorom Gerry figuruje ako herec aj producent.
Je tu viac ako hodinove interview s Gerrym.
Vsetci vieme,aky vie byt uzasny,ale v tomto dokumente,hoci je zamaskovany v roli Vikinga (Beowulf),vyzera uplne k 'sezrani'........Detailne zabery jeho tvare su asi naj..sexi,ake som s nim videla.
A aj tu sa clovek presvedci,ze za tou peknou tvarickou sa skryva inteligentny a vzdelany clovek.