Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • daba

Golden Globes

Jen takové zpříjemnění sobotního rána pro ty, kdo to ještě neviděli/i (GB při předávání Zlatých glóbů). Sice ho mám raději méně "uhlazeného", ale moc mu to slušelo!

http://www.gbgalsgalle ry.com/v/awards/goldenglobes09/
  • daba

Re: klub vydieracov

U nás film v kině nedávali, ale koupila jsem si DVD, jakmile vyšlo, takže už jsem ho párkrát viděla. Škoda, že nepřeložili výstižněji název, ten původní daleko lépe vystihuje film. Konec byl jistě překvapivý, i když možná trochu příliš... (nechci napovídat moc těm, co film ještě neviděli/y). V každém případě hodně netypická role pro GB (konec konců i pro Pierce Brosnana) - alespoň je vidět, jak dobrý je herec, i v takové roli byl přesvědčivý!
  • Re: klub vydieracov

Já ten film také viděla už v kině a líbil se mi moc. Konec byl neskutečně překvapující. Hotovbá bomba. Dnes jsem se dívala na HBO na film PS Miluji tě. Viděla jsem ho už na premiéře v kině a dnes jsem si ho dopřála ještě jednou. Opět jsem slzela, jak je ten příběh dojemný a smaozřejmě, GB je úchvatný. Vřele doporučuji.
  • nosferatu

klub vydieracov

dnes som pozerala klub vydieracov.gerry je tam senzacny.a ten zaver ma prekvapil.ale taketo nieco prajem kazdemu chlapovi co zenu podvedie.ale gerry bol opat a zas nezabudnutelny.a hlavne ked utekal. *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: atilla

To jsme tu z něj mimo asi všechny. *14* *14* *14*
  • nosferatu

Re: Re: Re: Re: atilla

gerry ma v attilovi 32 rokov.je tam fakt krasny.super telo.a uplne nadherne oci.a samozrejme podal presvedcivy a briliantny vykon.ale on je vzdy taky.uplne dokonaly.a ked ukazu jeho hrud.no som z neho mimo *1*
  • Re: Re: Re: atilla

Bylo to krásné, jo? Hm, tak teď už nejsem jen naštvaná, ale dokonale na... ná! *9* *9* *9* Jak já Vám závidím. Ale to DVD bych Vám přála sehnat, to jo.
  • nosferatu

Re: Re: atilla

no malo to tri casti a napriek tomu ze som rano skoro nevstala sa to oplatilo.bolo to super.teda ja nemam moc rada take bojove.ale gerry bol uzasny.krasny a nadherne telo.a tie vlasy sa mu hodili.proste bolo to uzasne.a ked nakoniec zomrel,tak to bolo hrozne.fnuk *1*
  • Re: atilla

Jejda, jejda,jejda, já to propásla!!! Kdysi to dávala i nějaká česká stanice, také jsem to propásla a teď i tuto příležitost. Sakra práce. Na YTUBE v ukázkách mu to tam moc a moc sluší, má krásné dlouhé vlasy...Jsem silně naštvaná. *9* *9* *9*
  • Re: Dabing

Leonidase nadaboval Jiří Schwarz
  • Dabing

zdravim prosím nevíte někdo kdo daboval gerarda jako leonidase? hrozně rád bych to veděl dikes je to parádní herec né nějakej blbej šamponek
  • Re: Re: gerry

Ano,film Dear Frankie jsem sledovala vicemene nahodou,a bylo to tak dojemny, a on je proste chlap jak ma vypadat..
  • nosferatu

atilla

dnes o 20:15 davaju atillu s gerrym na jednotke.ja sa to chystam pozerat.uha uz sa tesim. *1*
  • 1452

Re: Re: Re: Re: Re: gerry

Film stáhneš na isohuntu,adresu jsem ti už psala a titulky si najdeš na titulky.com
  • Re: Re: Re: Re: Re: gerry

Bohužel, sama DVD nemám, film jsem nedávno viděla v TV. Také jsem se dívala na netu ve videopůjčovnách, a nikde ho nemají. Asi máte smůlu. Ale je možné, že časem na film , nebo DVD někde narazíte. Přeji Vám k tomu štěstí.
  • nosferatu

Re: Re: Re: Re: gerry

no mna tiez moc ta lara croft nebavi.keby tam ńehral on tak to ani nesledujem.film dear frankie som zatial nevidela.nemozem ho nikde zohnat ani s titulkami ani s dabingom.ale co som videla videa tak to musi byt super.... *1*
  • Re: Re: Re: gerry

Ano, pro mne je také Fantom jeho nejlepší film. Film Dear Frankie je navíc velmi hezký film jako celek a GB je v něm jako ta třešnička na dortu. P.S.Miluji tě je doják, při kterém jsem bulela, jak malá holka. A tento týden v sobotu s ním dávají v TV film Lara Croft. Budu na to koukat jen a jen kvůli GB, protože všechny ty Lary jsou, dle mého soudu, neuvěřitelné hovadiny. Ale na Gerryho se těším. *14* *14* *14*
  • nosferatu

Re: Re: gerry

no ja si myslim ze najlepsi jeho film je fantom opery.tam je preste neodolatelny a perfektny.ma krasnu farbu hlasu.a este je super aj vo filme p.s.milujem ta.tam je tiez vynimocny. *1*
  • Re: gerry

Dear Frankie je moc a moc pěkný film a GB se Vám tam bude líbit. Okouzlující je také v muzikálu Fantom opery od A.L.Webera a vyšlo to už na DVD. Tam také dokazuje, jak perfektním zpěvákem je.
  • nosferatu

gerry

gerryho som prvykrat videla vo filme dracula 2000.film nie je sice nic uzasne,ale on je neodolatelny.odvtedy je mojou srdcovou zalezitostou.je nielen krasny ale aj uzasny herec s charizmou.jeho dalsie filmy to dokazuju. *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit