-
Re: Re: Re: Re: Re: Gerry v Evropě
Zdá se, že pojedeme jen my dvě. Nikdo se k nám nepřidává. To bude chudý komparz. *3* -
Re: Re: Re: Re: Gerry v Evropě
Bezva nápad. Beru! *14* -
Re: Re: Re: Gerry v Evropě
To nevadí, to najdem. Oni už budou vědět, kde ho ukrývají. Při nejhorším řeknem, že jsme z komparzu. *15* -
páči sa vám?
Ďalšia z podôb Gerryho - tzv. Federální kriminální ústředna pátrá" *3*
http://www.gerard-butler.net /gallery/v/photo_shoots_calls/Date+ Unknown/kevinlynch/hq/hq1.jpg.html -
Re: Re: Gerry v Evropě
Jedem. Akorát nevím kam, protože Srbsko je veliké a kdoví, kde se to točí. *3* -
Re: Gerry v Evropě
Jojo, to vím, koukala jsem na fotky na GBGALS. Tak co holky jedem? *15* -
Gerry v Evropě
Gerry je zpátky v Evropě. Po několikrát odloženém letu, díky islandskému sopečnému popelu, se Gerrymu konečně podařilo přiletět do Evropy.
Máme ho tak zase o něco " blíž ". *14*
V Srbsku probíhá natáčení filmu Coriolanus. -
Re: Re: Bulvár
Je to skutočne katastrofa, ten bulvár... *9* No a ešte aj úžasne "aktuálny" - tým reagujem na "napsali o mně" č. 20 - Blesk sa tu 16.4. zaoberá vzťahom GB a JA, aj keď už je to dobrých pár dní, čo sa rozoberal jeho vzťah s Laurie, no a myslím, že "oficiálne" nikdy spolu nezačali s JA chodiť, ako to Blesk píše - naozaj úžasne aktuálne a pravdivé *9* -
Re: Bulvár
Jejda to jsou magoři. Jsem si článek nechala přeložit a je to myšleno jinak. Ti češi mají dost, jestli to takhle přeložili. *15* -
Bulvár
Ukázka toho, kam až může zajít " sedmá velmoc ".
http://www.okmagazine.com/2010/ 04/confirmed-a-baby-for-jen/
A český tisk si článek přeložil a upravil takto ( cituji z časopisu ):
Jennifer Aniston JE TĚHOTNÁ !
" ... herečka je prý těhotná se svým přítelem Gerardem Butlerem. Americký magazín OK!, který s informací přišel jako první, tvrdí, že nejde o žádnou spekulaci. Jeho zpráva je prý potvrzená. Oblíbená herečka je tedy zřejmě skutečně v " tom "! Otcem toužebně očekávaného miminka by neměl být nikdo jiný, než jeden z nejobsazovanějších herců současnosti a partner Aniston Gerard Butler.
Těhotenství prý přišlo nečekaně na cestách kolem světa. Dvojice totiž momentálně propaguje svůj společný film Exmanželka za odměnu. Jennifer již také uvedla, že nepochybuje o tom, že Gerard bude skvělým otcem ... "
... i takto může vypadat propagace nového filmu The Bounty Hunter. *9* -
Re: Re: Re: Konečně ta pravá?
Veď uvidíme... vyzerá celkom symaptická a určite je aj šikovná, no a pokiaľ má aj príslovečný francúzsky šarm... *3* Prebehla som si cez jej meno Google no a musím povedať, že som bola šoknutá, v akých nespočetných príspevkoch to médiá rozoberali - pre Laurie Cholewa mi ponúkol 849 000 možností, z toho 90% bolo o nej a Gerrym *8* -
Re: Re: Konečně ta pravá?
Podle všeho se sešli jednou nebo dvakrát, když se GB vracel z premiéry v Madridu do Skotska (mohli se znát z dřívějška, ale neřekla bych, že je to tak vážné). LCh ho provedla Paříží a zašli si na papáníčko. Ty fotky prý jsou všechny z 31. 3. (tedy musela v tom být nějaká přestávka, na těch fotkách z letiště jsou jinak oblečení). *3* -
Re: Konečně ta pravá?
Četla jsem to také a je s ní na fotkách na GBGALS. Holka je to moc hezká, vysoká a tmavá. Ty se mu líbí. Dle jména i vizáže usuzuji , že má předky bulharské. Zdali z toho něco bude, to uvidíme. On už se točil kolikrát kolem všelijakých krasavic, ale nikdy z toho nic nebylo. Myslím si, že to bude zas jen kraťoučká romance a pak frrrr za prací a za svými kumpány. Vždyť je to jen velký kluk, který si stále jen hraje a jezdí k mamince pro ostružinové koláčky. A ty mu žádná krasavice neupeče. Já bych mu je ale ráda pekla. *14* -
Konečně ta pravá?
Tak jsem včera zjistila zdrcující novinku.
Náš Gerry se prý zakoukal do krásné francouzské brunetky moderátorky Laurie Cholewa!!! *9*
No a je to prý dost vážné. *7*
Tak nevím,noviny vždycky vše překroutí a něco si domyslí,ale ikdyby.
Ten okamžik,kdy si náš božský Gerry najde tu pravou může přijít kdykoliv.
Přeji mu opravdu moc štěstí,ale červík závisti a sobeckosti mi nedá,že bych byla radši,kdyby ji ještě nenašel *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: liečenie
Díky, jdu to zkusit. -
Re: Re: Re: Re: liečenie
http://tracker.cztorrent.net/, Tady na těch stránkách se musíte zaregisrovat, a pak podle názvu stahujete filmy. Mě to stahoval přítel, on tomu rozumí víc, ale mělo by to tak být. *7* -
Re: Re: Re: liečenie
A budete tak hodná a poradíte mi postupný postup, jak to stáhnou? Neumím to. Díky. -
Re: Re: liečenie
*15* Jo a taky jsem už včera viděla The Bounty Hunter. Je to ke stažení na netu s českýma titulkama a v pěkné kvalitě. -
Re: liečenie
Dobrý nápad. *15* Mě stačí klidně jakýkoliv jiný film. Třeba 300, já na konci pořád bulím. *1* -
liečenie
Tak vám musím oznámiť, milé dámy a dievčence, že som prišla na správny liek (samozrejme pre mňa) proti vlastným pochybám a nespokojnostiam voči Gerrymu - chce to správnu dávku Fantóma - a už som zase vyliečená a odpúšťam mu všetky jeho nevkusné maniere a ďalšie pochybenia... keď ho vidím ako Fantóma, hneď mi je jasné, že Gerry je proste naj.... *14* Prajem krásny neďeľný večer... *4*