-
Re: Re: gladiator
Stejně už je konec, Gerry to vyhrál *3* -
Re: Re: gladiator
Je to možné, ale skôr si myslím že ide o nejaké symbolické pomenovanie pre antických hrdinov a silákov, veď ani Brad Pitt v Tróji nehral gladiátora no a ten štvrtý neviem, ale aj tak mám pocit, že jediný gladiátor je Russel C. *4* -
Re: gladiator
Zdá se, že Amíci toho z antiky moc neznají, když nevidí rozdíl mezi gladiátorem a spartským králem. Svůj hlas jsem mu přesto také dala, "gladiátorovi" ze Sparty. *3* -
TV
Potvrzuji a doplňuji příspěvek Ady ze 17.3.
Film Butterfly on a Wheel ( Klub vyděračů ) bude vysílat Tv Nova dne 16.4. ve 22,10 hod. Určitě se na něj podívejte a vydržte až do konce. Vy, co jste snímek již viděli, jistě víte proč a těm, co ho uvidí v premiéře snad mohu prozradit, že v závěru filmu budete hodně, ale hodně překvapeni.
Hezkou podívanou ! ! ! *3* -
Re: gladiator
Můj hlas už má. *14* -
gladiator
Hlasovanie o najlepšieho gladiátora - http://www.people.com/people/articl e/0,,20357363,00.html - Gerry zatiaľ vedie. *4* *14* -
!! lidi áách!
Kařdej den si tam strkamsvýho robertka a představuju si že je to on! Bože! JÁ BYCH MU HO KOUŘILA OD RÁNA DO VEČERA AŽ BY HO TO BOLELO!! škoda že jsem jen prodavačka která ho nikdy nepotká! já bych vykouřila všechny ptáky z USA!!!!! Uplně všechny! sem sexuchtivá žena a když mi daj do pusy penis! sem jak utržená ze retězu!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Je to ta jehom nebo není?
http://gbgalsgallery.com/v/partiese tc/glas040310/Ap310-bohoclubber2.jp g.html
Domnívám se, že dívka z tohoto snímku byla s Gerardem letos na horách. Seděla vedle u stolu. ˇJiž jsme si jí všimla i na jiných záběrech, že ho doprovází. Ale ta jeho asistentka (stejný typ) to není, ta je starší. Že by se jednalo o jeho utajovanou partnerku??? *3* -
Re: no teda ?!
a o čo vlastne ide ?nejak to popri troch detoch nestiham.prosim ta objasni mi to -
by si sa zlozila tak nekecaj -
spinkas -
a perečo nie každy ma ulety a taka hviezda si ich zasluži a my možeme ticho závidiet -
stihaj to co on a uvidiš čo to su hviezdne maniere -
Re: Re: Re: Re: Re: no teda ?!
Jo děkuji, tak jsem to teda viděla, nakonec se mi to podařilo. *4* Tak já teda nevím, co si o tom mám vlastně myslet, ale připadá mi že je to nahrané a jestli ne, tak je teda opravdu cvok. *1* Ale i tak ho mám ráda. Já bych si to místo s tou slečnou klidně vyměnila. Ale z cizího hrnečku bych se asi nenapila. *9* -
To, čo napísala Ada, sú presne moje slová a pocity, akoby mi ich vytiahla z duše. Preto netreba ďalších slov, díky, Ado. *4* -
Zbožňovat někoho, nevylučuje vidět ho i kriticky. Nedokáži být nekritická a zaslepená ani k mým milovaným nejbližším. Natož pak na dálku zbožňovaného. Vůbec nejde o nějaký vnitřní zmatek, ale o důkaz, že i v tom příjemném snění zůstávám stát pevně na zemi. Trvám na tom, že tato situace ( nebyla-li záměrná)byla hulvátská a jemu nepodobná. Stane-li se podobné chování pro něj běžné, přestanu ho milovat. Ale to by mi bylo strašně moc líto a svět by mi zesmutněl. Asi bych vyváděla jako malé dítě, kterému sebrali nejmilejší hračku. *13* -
Re: Re: Re: no teda ?!
Pokud by se to nepovedlo,najdete odkaz na jiko-gb-wallpapers (zde v odkazech jako jiko-wallpapers)v adresáři Ostatní videa,název-Gerard Butler on Jimmy Kimmel (kiss) -
Re: Re: Re: Re: no teda ?!
Ano přesně to jsem očekávala.Vy jdete dámy z extrému do extrému.Nemáte v sobě nějaký zmatek? -
Re: Re: Re: no teda ?!
Já si o tom myslím to, že když ho někdo drze obtěžuje, tak má plné právo na adekvátní reakci. A nikdo by mu to nemohl mít za zlé. My však zde komentujeme situaci, kdy GB prochází nějakou kavárnou, čapne komusi kávu, upije , šálek postaví jinému na stůl a pak políbí nicnetušící neznámou dívku. Pokud tato scéna nebyla nahrána záměrně (i to mne napadlo)jako reakce na obtěžující fanoušky, pak se skutečně jedná o drzou nadutost. Pokud někdo touží po své slávě ( a to GB touží a netají se tím) pak musí počítat i s její odvrácenou tváří, která je vždy nepříjemná. Není nad klidnou nenápadnost. *3* -
Re: Re: no teda ?!
Keďže ste "v klube" pomerne nedávno, možno ste nezbadala, že v zkopírovaných adresách (linkoch) nám vždy vzniknú medzery - takže tie najprv treba odstrániť a potom by to už malo ísť. Keby aj tak nie - Gerry idúc medzi divákmi na pódium najprv zobral jednému z divákov zo stola pohár, odpil si z neho a položil na druhý stôl, kde sedela mladá dievčina a tú dosť "intenzívne" políbil na ústa, až ostala chudinka celá v šoku. Dosť nevkusné. *9*