Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: videa

Tak už jsem z(s?)koukla všechno.
  • Re: Re: Re: Re: Re: videa

Já to také nevím, proč navštěvuji jen ostatní videa. Asi proto, že se tam zaseknu prohlížením a dál už nepřemýšlím. Inu, jsem jednoduchá ženská. Vy to tam na mne šikovně políčíte a já zblblá totálně zblbnu úplně. Za to Vy už ale nemůžete, za to může ON. ON může za úplnou ztrátu mého rozumu a mé soudnosti. ON je tak přitažlivý s tím svým novým vousem *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: videa

Odkazy jsou roztříděné dle tématu do různých adresářů. Rozhovory a rozhovory v různých show jsou v adresáři Interview,videa v kterých Gerry zpívá jsou v adresáři Zpívající a tak dále v menu je to myslím dost přehledné.Nevím proč navštěvujete jen adresář Ostatní videa.Dík za pochvalu. *4* *3*
  • Re: Re: Re: videa

Buď jsem slepá, nebo nevidím, ale já to tam nenašla. No, nevadí. Ale máte to tam pěkně udělané a člověk se moooc hezky pokochá. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: videa

To je tam také.
  • Re: videa

Díky. Jedno z těch záznamů už ale stáhli. Já ještě přidám video z 23.3. :
    http://www.youtube.com/watch?v=Jt 9iHI-LuiE
  • videa

Na jiko-gb-wallpapers najdete odkazy na nejnovější videa z nočích show,které
    Gerry navštevuje v poslední době snad denně,včetně videa,kde zpívá u Jay Lena a další rozhovory.Tak nakoukněte,nemusíte hledat,jen klikat na odkazy.Přeji příjemnou zábavu.
  • evelynba

Re: Re: Re: Premiéra HTTYD

Hurá - u nás už od dnešného dňa premietajú oba filmy *3* *3* a dokonca vraj aj Dráčik je s titulkami, čo sa mi ani veľmi nechce veriť, keďže je to hlavne pre deti... *7* No a BH má u nás názov "Lov na exmanželku". Teším sa na Gerryho... *14* *14*
  • evelynba

info

Informácia pre záujemcov a tých, čo chytajú Markízu - v nedeľu 28.3. o 15.50 Lara Croft - Tomb Raider - Kolíska života.
    V pondelok ma Film+ o 16.10 Fantóm. *4* *3*
  • GB

http://www.youtube.com/watch?v=NJBm FE3zL-Q&feature=related
  • evelynba

Re: Re: Premiéra HTTYD

Tiež si myslím, že to tak bude, tie dve "ryšulky" (zrzky) z Nims Island sú silne po tátovi, ktorý akoby ani do rodiny nepatril, je úplne iný než Gerry a sestra, zato títo dvaja sú "akoby ich jedna mater mala". *4*
  • daba

Re: Re: Premiéra HTTYD

Zřejmě to tak bude. U těch dívenek, co byly na Nim´s Island, pronikla i celá jména s příjmením Butlerovy, u těch druhých uváděli jen křestní jména...
  • Re: Re: Premiéra HTTYD

U nás to má mít premiéru 22.dubna. *3*
  • Re: Premiéra HTTYD

Tipuji si, že včerejší neteře jsou od jeho sestry a ty před dvěma roky byly od bratra. Neteře od sestry mají podobné rysy jak na mámu, tak i na strýčka. Gerard si je se sestrou přeci jen více podobný, než s bráchou.
  • evelynba

Re: Premiéra HTTYD

Zase mu to úžasne sluší..... *14* Aj u nás sa už objavili bilboardy na tento film, premiéra by mala údajne byť 1.apríla. No ale Gerryho si asi neužijeme, lebo to zrejme bude dabované, takže ani ten hlas... *9* Ale že vraj 1.apríla má byť aj premiéra TBH...To si určite pozrieť pôjdem. *3* A ako je to s premiérami v ČR? Tiež to už máte "za rohom"?
  • daba

Premiéra HTTYD

Včera byla premiéra How to Train Your Dragon a hodný strýček Gerry si tam vzal dvě ze svých čtyř neteří (ty druhé dvě byly na premiéře Nims Island před dvěma lety).
    http://www.gbgalsgallery.co m/v/premieres/HTTYD_Prem_32110/Sara h+_L_+and+Neimh+_R_.jpg.html
    a tenkrát
    http://www.gbgalsgallery. com/v/premieres/nims33008/208.jpg.h tml
    *14* *4*
  • Re: Re: PoTo

Samozrejme, ako inak ... *4*
  • Re: PoTo

Já tvrdím totéž a k němu ještě i Emu Rossum. *3*
  • PoTo

Uvedomujem si, že asi som už dosť otravná a opakujem sa v ospevovaní Gerryho výkonu v PoTo a hlavne jeho spevu - ale musím sa zdôveriť... Dnes som si "švihla dávku" Fantóma (už je to u mňa jasná závislosť, preto som si dovolila použiť aj príslušnú terminológiu) no a keďže mi slnko svietilo rovno na monitor, mala som to ako rozhlas - a bolo to super! Opäť som prežívala ten úžasný Gerryho spev a všatku drámu v ňom - a konštatujem - Gerry je génius *14* (len neviem, kedy to okrem mňa pochopia aj kompetentní *3* ) - nikto (!!!!) nemôže tak zaspievať Fantóma ako on, takže ak by sa niekedy natáčalo do filmu to pokračovanie, mal by to rozhodne naspievať GB!!! Gerry, ILY *14* *14* *3*
  • daba

Re: Re: Re: Gerry

To už říkal, když byl v Riu. Původně tam měl přijet na pozvání Gillette, ale to by se musel oholit, tak vysvětloval, proč nemůže. Přece jen, ta jeho role, to má být válečník, a ať už bude děj Coriolana posunut kamkoliv, takhle to vypadá autentičtěji. Coriolanus už se natáčí, ale psali, že GB se přidá až v polovině dubna - teď uvádějí v USA dva filmy, kde hraje (Jak vycvičit draka a The Bounty Hunter), tak se musí snažit... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit