Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: no teda ?!

Po stažení adresy musíte z ní odstranit mezery, které se tam občas udělají a pak teprve odentrovat.
  • cuport

Re: Re: Re: no teda ?!

No jestli někomu sprostě nadal nebo tak něco, tak se jemu ani nedivím. Je to taky jenom člověk, každej někdy vypění. Může si dělat co chce. Taky jsem viděla jedno video, kde ho otravovala nejaká ženská a něco mu řekla a on ji pak poslal někam. To by udělal každej.
  • Re: Re: no teda ?!

A co si myslíte o tom,že když on jde po ulici,lidé se na něj vrhají, fotí ho, objímají. Na jednom videu jsem dokonce viděla,jak ho jedna paní chytla za tváře a pěkně zatahala.A on se jen usmívá a nikomu jednu nevrazí. *3*
  • cuport

Re: no teda ?!

Já se na to nějak nemohu podívat. *9* Co se tam děje? *7*
  • Re: no teda ?!

Také se mi to hrubě nelíbilo. Dosud na mne GB dělal dojem, že je skromný a pokorný. Toto není šokování přijatelným způsobem, ale chování nabubřelého náboba, který pohrdá ostatními. Škoda. Pravděpodobně je nesmírně těžké odolat slávě a to se zdaří jen silným jedincům. Jestli chtěl šokovat, tak se mu to nepodařilo, protože ztratil glanc. Všimla jsem si už párkrát, že se snaží za každou cenu na sebe strhnout pozornost. To však bývají manýry mnoha herců. Budiž. Nechápu však chování na tomto záběru, protože tímto na sebe vlastné prozrazuje, že není nad věcí a že má v sobě nějaký zmatek. Přiznávám se, že mi pěkně vyrazil dech. *13*
  • cinderella.l

Re: no teda ?!

... no comment. Myslím si o tom své. Rozhodně to nebudou " hvězdné manýry ".
    Gerry rád a často šokuje, provokuje a podle mě, některé věci dělá prostě jen tak a je mu úplně jedno, co si o tom myslí ostatní.
    Tak si snad Gerry u Vás napraví reputaci zdělením, že v sobotu tajně přiletěl do Skotska, aby překvapil rodiče na oslavách 25. výročí jejich sňatku.
    Takže i takto Gerry dokáže "šokovat".
    Je sice trochu zlobivý ( ani on sám to nepopírá ), ale ve skrytu své duše je velmi citlivý a hodný chlap. Nemyslíte ?
    http://www.dailyrecord.co.uk/show biz/celebrity-news/2010/04/05/holly wood-star-gerard-butler-jets-back-i nto-scotland-to-surprise-parents-fo r-anniversary-party-86908-22163014/
  • no teda ?!

No, zdá sa, že náš miláčik začína mať nevkusné hviezne maniere....*7*
    http://www.youtube. com/watch?v=z9B1PbU37dw&feature=rel ated

Byť tou holkou, asi mu jednu vrazím... *9*
  • Re: Re: Gerry doma

Přesně to samé napadlo i mne. Připomíná mi to ono sklepení pařížské opery kde přebýval Fantom z filmu POTO. Přeplácanost , šero a otlučená rádobystarožitnost be ladu a skladu.... Já bych se v takovém bytě také necítila dobře. A to se mi architekura staré Anglie, vč. interiérů docela líbí. Toto ale nemá se starou Anglií nic společného. Inu, proti gustu - žádný dišputát. Udržovat tento byt v čistotě bude k uzoufání. Jedinýá pěkná věc v tomto bytě je ON. *3*
  • Re: Gerry doma

No...výnimočné a nezvyklé určite, ale bývať by som tam nechcela (a už vôbec nie udržiavať to *3* ). Neviem, ako to vyjadriť, ale pripadá mi to ako akási zmes nostalgie za starým dobrým Anglickom a amerického nevkusu. Resp. mi to chvíľami pripadá, akoby sa Gerry zamiloval do svojho zvláštneho a netypického "obydlia" vo Fantómovi... *3*
  • .

ten chlap je super!!!!!!......och strasne dobre hraje v romanticko-vtipnych filmoch ...film "the ugly truth" by nebol taky dobry keby tam nehral on a presne to iste aj v The bounty hunter!!....saliem z neho.. *14*
  • cuport

Re: nové hlasovanie

Tak já jsem už pro miláčka mojeho hlasovala. Najela jsem na GB Gals, na ceny MTV a tam se mi podařilo připojit přes můj facebook, tak jsem se ani nemusela registrovat a hlasy odešly. *3* Doufám že alespon neco vyhraje.
  • cinderella.l

Re: Gerry doma

Gerryho bydlení na Manhattanu je zvláštní, neobvyklé, tajemné, záhadné, kouzelné, pohádkové, výjimečné, bohémské, fascinující, romantické, úžasné ...
    Je přesně takové, jako Gerry ... prostě jedinečné ! ! !
    Mě se líbí ... a moc. Miluji totiž všechno, co se vymyká tzv. " normálu ".
  • daba

Gerry doma

V posledním čísle časopisu Architectural Digest (v USA) vyšel článek s fotografiemi bytu (resp. obrovského loftu) GB v New Yorku. Na GALS se průběžně objevovaly fotky i dřív (je to upravené z dvou pater bývalého skladu, dělalo se to čtyři roky - tedy samozřejmě architekt a výtvarník, ale GB si to dost "dirigoval" sám, řadu prvků sháněli po antikvariátech a bleších trzích...). No, já bych si takto byt asi nezařídila, i kdybych na to měla, ale určitě to není tuctové bydlení. A ty fotky (profesionálně naaranžované, hezky barevné) jsou pěkné, daleko lepší, než co tak občas pronikalo předtím... http://www.gbgalsgallery.com/v/maga zines/general/AD052010/cover.jpg.ht ml *3*
  • Jenifer a Gerard

Podle toho, jak se Jenifer A. dívá na Gerarda, domnívám se, že je do něj fest zamilovaná. Tak já nevím.... kdyby její láska nebyla opětovaná, tak by na něj stále tak zamilovaně "nečučela". Ať si říkají novinářům to, a nebo ono, mé ženské oko vidí své. *3*
  • evelynba

nové hlasovanie

Tak tu máme nové hlasovanie - MTV Movie Awards - GB je nominovaný v 5 kategóriách, nominácie sú iba predbežné, je možné ešte pridávať svojich favoritov aj v iných kategóriách - viď na:
    http://www.gerardbutlergals.co m/forums/index.php?showtopic=31959
    (Pozn. Nechápem, prečo bol za mužský výkon nominovaný v TBH a nie v LAC - tam predsa zahral vynikajúco oveľa náročnejšiu rolu *7* )
    Stačí kliknúť na príslušnú nomináciu a potom pod obrázok. Lenže - zádrhel je v tom, že sa treba prihlásiť a mne sa to na 2 x nepodarilo, asi preto, že moja angličtina nie je dosť dobrá na to, aby som presne rozumela, čo sa odo mňa chce. *7*
    A ešte neviem (prosím angličtinárky o pomoc) čo za kategóriu je Ass-kicking - ani so slovníkom som na pravý zmysel neprišla, ale mám dojem, že je to niečo negatívne ? *7* Díky, prípadne aj za radu, ako sa bezbolestne prihlásiť. *4*
  • evelynba

Re: premiéry

Gerry je zase senzačný *14* v oboch prípadoch, človek ani nevie, či viac v Paríži alebo v Berlíne.... *14*
  • premiéry

Nejnovější videa z Paříže a Berlína v odkazech na jiko-gb-wallpapers adresář Premiéry.
  • Re: Re: Re: Re: Re: videa

Já jen prohlížela nejnovější rozhovory a zpívání.

Jo a to odstraněné video už jsem našla a nahradila jiným.Příště bych prosila upozornění přímo k odkazu.Takhle strávím příliš času hledáním,které to asi je.Díky.

To snad ani není možné za necelou hodinu.Vždyť je tam víc než 100 odkazů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit