Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Hlasování

Chtěla jsem napsat-nepřehlédněte nový článek v napsali o mě,je tam odpověď přesně pro Vás. *3*
  • Re: Hlasování

Hlasovat znovu můžete po deseti minutách,ale musíte z adresy odstranit- ?presentar=resultado
    Nepřehlédn
  • Re: Re: Re: Re: Hlasování

Sorry - opravujem sama seba, nejak sa mi v hlave poplietlo hlasovanie za Gerryho a hlasovanie za najlepší film 2009, takže to vyzeralo, že píšem úplne od veci, lebo som písala o filmoch. Čo sa týka Gerryho, nie je na tom tak zle a aj keď nevyhrá, rovnako si myslím, že je dôležité dobré umiestnenie (aj keď by som privítala víťazstvo *14* ) Takže hlasujme *3* *3*, zatiaľ sa mi podarilo hlasovať aj opakovane, takže sa to dá (asi naozaj s odstupom).
  • daba

Re: Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Nejspíš
    POTO
    The Jury
    Dear Frankie
    LAC
    RocknRolla
    (ale je to dost těsné a záleží na náladě)
    *3*
  • cinderella.l

Re: Re: Re: Re: Hlasování

Tak to je skvělé. Chválím ! ! ! *1*
  • Re: Re: Re: Hlasování

Nic nevzdávám,mám dovolenou,tak se snažím.

Ja myslím, že je dôležité zahlasovať. Vôbec nemám ilúziu, že by napr. LAC sa stal najlepším filmom roka (aj keď pre nás tým môže byť *14*) - ale dôležité je, aby získali Gerryho filmy čo najlepšie umiestnenie, nemusia byť na prvom mieste. *14* *14* *14*
  • cinderella.l

Re: Re: Hlasování

No, možná, že to nevyjde, ale nejhorší je, vzdávat něco už předem.
    Občas se zázraky přeci dějí ! *3*
  • cinderella.l

Re: Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

1. DEAR FRANKIE
    2. THE JURY
    3. PHANTOM OF THE OPERA + THE UGLY TRUTH
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Jednoznačne PoTo !!!!!! *14* Ten film nemá obdobu práve v tom, že tam GB spieva - a ako spieva!!! (Už som sa na túto tému viackrát rozplývala, takže sa nechcem opakovať - jeho spev je proste fenomén, o ktorom by sa dal napísať samostatný článok...). No a ostatné sú pre mňa približne na rovnakej úrovni - je tam proste GB. *14* *14* *14* Predpokladám, že na druhú priečku sa vyšplhá LAC, ale ešte som to nevidela, takže až potom budem vedieť. Potom rebríček upresním. Pekný večer!!! *4* *4*
  • Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Ještě si můžete dát Attilu jako tapetku do mobilu.Nějaké jsem Vám tam připravila. *3*
    Fantom je jasná jednička i pro mě.
  • Re: Re: Re: Re: Hlasování

Žiaľ Filmbox extra nemám a tak ostanem pri Atillovi - aj tak dobré...*4* Prajem krásne zážitky, Frankieho by som si rada pozrela, snáď sa to niekedy podarí. *4*
  • Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

1) Fantom opery
    2) PSILY
    3) Dear Frankie
    Písničku o Sally z filmu PS Miluji tě jsem si dala do vyzvánění do mobilu ze stránek od "jik". To si pište, že rychle mobil nezvedám!

Pod fotkou GB je políčko "VOTE", na nej kliknete, poté se vám objeví políčko s nějakými písmeny, či čísly a pod tím prázdné políčko. Do toho prázdného opíšete výše napsaná písmena, či čísla a kliknete opět na "VOTE". Volba se dá opakovat (možná s nějakým časovým odstupem ?).
    Upozorňuji na to, že 9.1. dávají na FILMBOX EXTRA v 16:10 film s GB "Milý Frankie". Je to jeden z jeho nejlepších filmů. Pokud máte možnost chytat tuto stanici, nedejte si to ujít. Je to sobota. Já se těším v 14:40 na slovenskou "1" na Attilu. I když je mi líto, že o kus Frankieho přijdu. To si Gerarda v sobotu užiji!!!!! *14* *14* *14*
  • kaculencicka

KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

V MÉM PŘÍPADĚ JE TO-
    1.FANTOM OPERY
    2.CTIHODNÝ OBČAN
    3.CHCEŠ MĚ,CHCI TĚ! A ZÁROVEŇ PS:MILUJI TĚ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kaculencicka

Re: Re: Hlasování

I přes to,že jsem fanynka Pattinsona,jak poznáte z ikony...,ale prostě i tak bych chtěla dát hlas Gerardovi Butlerovi-on je muž-,ale nějak mě to tam nejde...naveďte mě někdo!!!Zobrazí se mi ta stránka a pak kam,na co kliknout???Prosím a předem děkuji.
  • Re: Hlasování

Myslím,že to nehrozí. Na Federera a Pattinsona asi nemáme, spíš ještě hrozí raketový nástup Tennanta. *9*
  • cinderella.l

Hlasování

Už je to tady. Hlasování časopisu Hellomagazine o nejatraktivnějšího muže - finále ! ! !
    V dubnu jsme Gerryho dostali na 1. místo, tak se prosím snažme o dosažení mety nejvyšší. Bylo by to přeci krásné.
    Gerard Butler - nejatraktivnější muž roku. 6* *14* *14*
    Hlasování končí 20. ledna, tak vzhůru do toho. *3*
    http://www.hellomagazine.com/vote/grand-finale2009/menattractive.html/
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nové fotky

V jeho očích, v jeho pohledu, jeho mimice a vůbec celkovém chování a jednání. Je to hezký sympaťák a jednou bude možná buclatější hezký sympaťák.
    Je už asi osudem, že my, z východní Evropy, jsme bráni jako něco méněcenného. Možná, že by kdejaký švihák ze západu koukal, jak jsou slovanské mladé ženy krásné (proti těm německým Brunhildám a britským kolozubkám.) Někde jsem ale četla, že se Gerardovi líbí tmavé jižní typy. Ale i takové se tu vyskytují. Jsme pěkně namíchané od světlých po tmavé. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nové fotky

---a ešte musím dodať (aj keď moja prvá reakcia bola sklamanie) že ho asi budem milovať napriek jeho kilám - rovnako ako v prípade mojej zákonnej polovičky....hold je to niekde inde ako v telesnej váhe...tá nevysvetliteľná príťažlivosť je zjavne v niečom inom---kde to asi bude???...

*3* *1* *3* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit