Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nové fotky

Jasné, je to presne tak. A v tej súvislosti som sa raz zamyslela nad tým, že keď môže prísť na premiéru napr. do Nemecka, prečo by nemohol prísť na premiéru napr. aj do Čiech alebo na Slovensko?!? Čo sme my horšie fanynky ako napr.v Nemecku? To sú len neschopní distribútori a agenti okolo toho. Nebolo by to krásne, keby tak GB prišiel na premiéru napr.do Prahy alebo Brna alebo Bratislavy???...oh joj.... *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Nové fotky

Jo a ještě musím dodat, že dělá chybu, že za námi nepřijede. Snesly bychom mu modré z nebe, není-liž pravda?
  • Re: Re: Re: Re: Nové fotky

Podle textu u obrázků měl GB onu slečnu představit už na nový rok v NY a měla by to být ona. Možná se mýlím, protože anglicky neumím. Tak angličtinářky, zpět k fotkám a překládejte.
    S tělesnou váhou jsme na tom každý jinak. On patří do sorty lidí, kteří mají vrozený sklon k přibývání na váze. Jestli pro udržení váhy vydrží asketický způsob¨života, nebo ne, je odvislé od toho, do jaké míry je ješitný a libuje si ve své slávě a popularitě. Marlon Brando na lidi, slávu a popularitu očividně "sjal" (s prominutím , jinak se to snad ani nedá říci). Gerard má však rád kolem sebe společnost a tak uvidíme. *3* Já ho budu milovat, i když nabere. Líbit se mi už ale nebude tak, jako když byl štíhlý třeba v Attilovi, nebo Fantomovi.
  • daba

Re: Re: Re: Nové fotky

No, když si představím sama sebe v obdobném oděvu, tak GB vypadá furt skvěle!!! No jo, nemládneme, a s věkem jsou i s tou váhou problémy. Ale ještě to jde, a když bude chtít, tak to bude mít zase za chvíli dole (což o sobě bohužel říct nemůžu). *3*
    Mimochodem, nevím, zda ta slečna vůbec k němu patří, ani jeden se až tak moc netváří, ale sem by to měl (za námi) stejně daleko... *3*
  • Re: Re: Nové fotky

Absolútne presné...!!! Niet čo dodať - iba snáď, že radšej si za pár dní pôjdem pozrieť LAC. *4*
  • Re: Nové fotky

Já to říkám stále, že ten hoch se svou vrozenou náturou bude mít velké starosti, aby neskončil jako Marlon Brando. Ono do smrti intenzivně sportovat každého nebaví a Gerard je náturou požitkář a k asketickému životu se bude muset příliš , přespříliš nutit. A nebo se na to ..... Ta holka má sice krásnou postavu, ale jinak nic moc a nemám jí ráda.
  • daba

Nové fotky

Tak chlapec nám vyrazil za sluníčkem! No, asi bych na jeho místě volila jinou barvu plavek, postavičku si jistě zas vysportuje! Hezký nový rok!!!

http://justjared.buzznet.com/20 10/01/03/gerard-butler-shirtless-ba rbados/ *3*
  • charlaine

ať se daří

Je sice už 4.ledna,ale myslim,že klidně můžu ještě popřát všem jen to nejlepší v roce 2010,a fandům GB zvlášť *4* .
    A samozřejmě Gerrymu-ať se mu daří(a ono určitě bude),protože nás pohled na něj neomrzí.A těšíme se na každý jeho film,takže máme přehled i o tom,co je ještě rozpracované.HAPPY NEW YEAR !
  • 2010

Aj keď som už priala po Vianociach, opätovne sa pripájam a prajem nám všetkým aby nás nadšenie z GB neprešlo a aby ani neoslablo, lebo je to tak krásne.....!!!! *14* *3* *14* *3*
  • cinderella.l

NOVÝ ROK 2010

KRÁSNÝ NOVÝ ROK, PŘÁTELÉ. *4* *3* *4*
    HAPPY NEW YEAR, GERRY. *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Gerry a Vánoce

To jsou,ale Vánoce celý rok. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Gerry a Vánoce

Já už Vánoce také neprožívám. Jen jsem je vyměnila za GB. *14* *14* *14*
  • 2010

Přeji vám všem také zdraví, spokojenost a hodně potěšení s milým Gerardem *14*
  • Re: Re: Re: Re: Gerry a Vánoce

Tak to jsme dvě, fakt je ale,že ty Vánoce už tak neprožívám. *3* *15*
  • Re: Re: Re: Gerry a Vánoce

Já jo, já jsem stále malá holka. Jen tělesný obal mě zrazuje. Zmetek. Rozum jsem nikdy nenabrala a už nenaberu, spíš ho lety ještě ztrácím. Ale jinak je mi fajn. *3*
  • daba

Re: Nový rok

Ať Vám všem vychází to, co si samy přejete nejen po celý rok 2010!!! Hodně zdraví, štěstí a spokojenosti - a radosti z dalších úspěchů GB!!! *4* *14* *4*
  • Nový rok

http://jiko-gb-wallpapers.webovastr anka.cz/image/2915/19841_383.Happy_ New_Year.jpg
    Všechno nejlepší hodně zdraví a tak dále,do roku 2010 , přeji všem fanynkám. *3*
  • daba

Re: Re: Gerry a Vánoce

To ano, ale to je prostě život, člověk nemůže být dítětem donekonečna...
  • Re: Re: najlepší film 2009

mne sa práve páči, že Gerry nie je masovka, aj napriek tomu, že je čoraz populárnejší *3*
  • kaculencicka

NAPROSTO SOUHLASÍM...

Padám do něj víc a víc a to co se tu psalo mě na něm naprosto přitahuje...jakoby se v něm snoubilo něco andělského a ďábelského zároveň,ale ty růžky vykukují asi častěji....těžko říci...,vždyť ho můžeme vidět a poznat prostřednictvím filmu v tolika podobách a všechny jsou tak nádherné....,díky němu nádherné,i ve Ctihodném občanovi jsem Gerrymu fandila a schvalovala a omlouvala každou vraždu,kterou spáchal...a spáchal je právem!!!Ale to se dostávám k tématu samotného filmu...,prostě jsem hotová a on je božský!!!!!BOŽSKÝ s velkým "B" a ať se klidně rouhám a přeháním....,on umí snad vše na světě...,jsem asi total zpožděná,takže jsem za poslední dny shlédla jeho tři filmy-naprosto rozdílné žánry a byl ekselentní ve všech!!!!Nemám slov...zpěv,herecký výkon...on je Bůůůhhhh!!!!! *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit