Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cinderella.l

Re: gerry to naozaj urobil

Že Gerry není žádný vzorný a nudný suchar přeci všichni dobře víme. A ruku na srdce. Není právě tohle jedna z věcí, která nás na něm přitahuje ???
    Jeho věčné legrácky, dvojsmyslné provokativní řeči ...
    Je chytrý, inteligentní a přitom tolik, tolik přitažlivý a sexy. *14* *14* *14*
    Nad jeho úsměvem musí roztát ty největší ledovce světa i nejzachmuřenější škarohlídi. Miluji jeho úsměv !
    Musí s ním být ohromná legrace a pohoda. Prostě ... ideální společník ( nejen ) pro zítřejší den. *4* *1* *3*
  • evelynba

gerry to naozaj urobil

Klipov o Gerrym a s Gerrym je na youtube spústa, ale toto som náhodou objavila a odporúčam preto, že sú tam početnejšie zábery a scény, ktoré sa buď udiali pri natáčaní alebo sa do filmov nedostali - http://www.youtube.com/watch?v=aKYRRoUxgfg&feature=related
    Náš Gerry sa ukazuje ako nemravník - čo vy na to ??? *3* *1*
  • Re: LAC

tak, už som LAC videla aj ja a aj keď som mala dosť často ruku vo výške očí, aby som zakryla obra - (ale pomedzi prsty pozerala aspoň titulky) - neľutujem, že som si ho pozrela... je to naozaj na zamyslenie, ako funguje celý ten systém... a Gerry bol skvelý - ten chlap vie zahrať snáď všetko - či romantickú komédiu, muzikál, thriller, akčný film, historický film - je výborné, že neostal zaškatuľkovaný a nespadol do úloh rovnakého typu, ako napr. sladký Brad Pitt, večne akčný Bruce Willis a pod... a vidno, že maká aj na svojom akcente - už nebol tak nápadný, i keď mne sa páči :)

len ten záver ma dosť prekvapil a pripadal mi dosť pritiahnutý za vlasy...myšlienka ani nie - ten obrat bol dobrý, ale ten spôsob.. na to, aký bol Gerry - teda jeho postava vymakaná, prefíkaná a inteligentná, spravil úplne školácku chybu a najmä - veď sa vracal do väzenia skoro vtedy, keď tí dvaja len tú bombu našli - chcela by som vidieť, ako ju vzali do náručia a odtrepali pod jeho posteľ... no, ale to je vedľajšie.. len škoda, že sa to viac nedomyslelo, pretože ten film má určite potenciál
  • Re: najlepší film 2009

Povinnost jsem splnila, ale domnívám se, že naděje moc nemá. Do vkusu průměru diváků se žádný film s GB asi nedostane.
  • Re: Gerry a Vánoce

Já jsem to pochopila tak, že GB mluví o smutku z toho okamžiku, kdy dospěl a kouzlo Vánoc s dárečky a překvapeními pominulo a kdy sám bude obdarovávat. Zjedodušeně asi tak, že dětství, radosti z dárků, které si člověk nejvíc užívá právě o Vánocích, že končí.
  • evelynba

najlepší film 2009

Milé dámy, na svete je ďalšie hlasovanie - o najlepší film roku 2009:

http://www.ropeofsilicon.c om/article/vote-now-you-nominate-fi ve-films-for-best-picture-of-2009 - je tam LAC aj Gamer a zatiaľ sa držia dosť dobre - LAC je na 10. a Gamer na 15.mieste. *3* Hlasovať možno pre 5 filmov, ja som hlasovala iba pre tieto dva, nebudem predsa podporovať konkurenciu. *3* Takže prosím (alebo povinne?) hlasujte, najmä za LAC !!! Po odhlasovaní sa vám ukážu priebežné výsledky. Prajem krásny deň! *4*
  • daba

Re: Gerry a Vánoce

A proč smutné? Vánoce mají vždycky největší kouzlo pro malé děti, a určitě jsou důležitější věci než to, kolik a za kolik je dárků pod stromečkem.
    (Já myslím, že GB chtěl zdůraznit spíš to, jak rodina držela pohromadě a uměla si vánoční atmosféru udělat i z mála, než to, že u toho nebyl tatínek). *3*
  • Vánoce z dětství GB

Toto je z překladače text onoho článku (při troše fantazie pochopíte smysl vět):Štědrý den byl vždy obrovský proti-vyvrcholení pro skotské filmové kus Gerard Butler - má vždy přednost elektřinou. 300 hvězda připouští, svátky jsou velmi odlišné, než tomu bylo tehdá, když byl chudý kluk vyrůstající v Glasgow. Vzpomíná: "Bylo to skoro nemožné obsahují mé vzrušení. Nepocházím z bohaté rodiny, takže zvláště vše, co jsme dostali, jsme daleko víc ocenili." Moje maminka byla svobodná matka, a od žijícího otce v Kanadě, jsme opravdu nedostal nic od něj, ale zbytek rodiny byl velmi blízko. Měl jsem hodně tet a strýců, skvělé velké strýcové a oni by se vždy ujistěte, že jsme v pořádku. "Můj strýc by nám vybudovat sáňkovat nebo bychom si tyto divné nádherné dary, a já jsem vždycky myslel bych úlovek Santa přichází komínem. "pocházím ze země, kde je zima a sněží, je tu skutečný vánoční pocit ve Skotsku. Pak přijde den, kdy budete muset začít se prezentuje, a to ztrácí to kouzlo Vánoc, a najednou se stává obrovskou bolest .
    A zde máte na něj odkaz s odstraněnými mezerami :
    http://www.ahlanlive.com/17499-gerard-loves-the-12-days-of-christmas
  • kaculencicka

Re: Gerry a Vánoce

mě to nejde otvírat i kdyby jsem se na hlavu postavila.....nenávidím net *1* *1* *1* prosím,co tam píšou????
  • Re: Re: Re: prianie

Já mám smůlu,protože chytám jen Markízu. *9* Tak mi zbydou jen ty obrázky.
  • cinderella.l

Gerry a Vánoce

Trochu smutné, nemyslíte ? *9* *7* *9*
    http://www.ahlanlive.com/1749 9-gerard-loves-the-12-days-of-chris tmas
  • Re: Re: Re: prianie

Drahá přítelkyně, ani nevíte , jakou jste mi udělala radost upozorněním na Attilu. Já bych to určitě v tv programech přehlédla a pak bych si rvala vlasy, že mi to uniklo. Obrázky z tohoto filmu jsem si stáhla na plochu obrazovky od jik, protože tam je GB přenádherný, přenádherný, přenádherný. Díky moc. *3*
  • evelynba

Re: Re: nové

My už zákernosti toho kopírovania poznáme, takže sa už na to vzájomne ani neupozorňujeme - takže sorry - v zkopírovanom texte sa vždy vytvoria medzery, takže ho treba pozorne prezrieť a medzery odstrániť, potom to už ide *4*
  • cinderella.l

Re: Re: nové

... v adrese musíte odstranit všechny mezery. *3*
  • kaculencicka

Tak jsem vedle jak ta jedle!!!!

Včera jsem shlédla "Chceš mě, chci tě!" a on je prostě úžasný....hrubý,vulgární....a tak sladký zároveň....jaký je asi ve skutečnosti si můžeme jen představovat....,ale tahle komedie mi rozhodně zvedla náladu....ještě dnes stáhnu další filmík s ním.....nechápu jak jsem mohla do teď žít bez takových zážitků.......,každopádně začínám být filmově promiskuitní.....Robert Pattinson versus Gerard Butler.....manžel ze mě jen kvete.... *14* *14* *14* *14* *14* SLÁVA ÚLETŮM *4* *4* *4* *4* *4*
  • kaculencicka

Re: nové

já tomu nerozumím,zkopíruju to a vyhledávání nulový....vám ostatním to jde????
  • daba

Re: nové

Sluší, i když mně se víc líbí s (alespoň o trošku) delšími vlasy. To si tedy doma moc dlouho doma na Vánoce nepobyl... *3*
  • evelynba

nové

Úplne čerstvé fotky zo včera - http://justjared.buzznet.com/2009/1 2/29/gerard-butler-is-starbucks-sex y/
    - asi je náš milý Gerry na lyžovačke. Sekne mu to! *14*
  • evelynba

Re: Re: prianie

Áno, teším sa a nezabudnem. No a pre všetkých, ktorým je do apríla (dubna) pridlho a ktorí majú možnosť pozerať slovenskú STV 1, upozorňujem, že v sobotu 9.1.2010 budú dávať Atillu, všetky tri epizódy - o 14.40, 15.45 a 16.50. Aj na to sa teším ! *3*
  • Re: prianie

No jo, Vám se už krátí čekání na potěšení z filmu LAC, že ano? Tak se nezapomeňte o své dojmy podělit. Již příští týden, že? My musíme vydržet čekání na další film až do dubna. *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit