Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gee a skot?

nee...Gee a skoto ital??mno to nee..tomu neverim..to nemuze bejt pravda.. *7* jinak je Gee prostě nejlepší..fakt!! *14*
    • Re: gee a skot?

je to pravda, gee je skoto ital žijící v americe a ještě s francouzským jménem *1*
      • Re: Re: gee a skot?

ach jo *9* to je divný *9* *13*
  • mcr-lena

Gerard zvládá své otcovské povinnosti

Uplynula už dlouhá doba a není zpráv,žeby Bandit nebo hudba nějak strádaly...z toho plyne,že je Gee téměř dokonalý muž.....svou ženu miluje a my se s ní pomalu vypořádáváme.....xD
    ....Pokuď tady někdo ještě fandí,má otázka zní..jak to vidíte vy?
    • i-lowe-music

Re: Gerard zvládá své otcovské povinnosti

Téměř? ÚPLNĚ! :D:D:D
    • Re: Gerard zvládá své otcovské povinnosti

Určitě to nějak táhne s Frankem... jsem si jistá! *8* *1* Musí :D Jestli ne, tak potěš :/
  • Rockovej Kocourek :**

Gerard je ten nejvíc sexy tatík pod sluncem... *1* *14* *14*
    • Re: Rockovej Kocourek :**

místo trička Big Daddy by mohl nosit Sexy Daddy :D:D:D
    • mcr-lena

Re: Rockovej Kocourek :**

yop xD
  • MCR .....

hele nevim co sem vsichni strkate to vase emo emo a jenom emo mcr neni zadny emo !!! *7* *8* *8* .... si myslete co chcete .. *10*
  • helisek610

sten zlouni a oškliváci

pROČ STE NA MĚ VŠICHNI ZLY A NEPŘATELSKY dit sem vam nic neuděla jen sem řikala co je pravda *9* *9*
    • Re: sten zlouni a oškliváci

komu to cpéš?
      • helisek610

Re: Re: sten zlouni a oškliváci

No treba vam všem
  • Takže....

ja už toho EMA mam taky dost *10* už toho nechte!!!!!!! MCR nejsou žádný EMO takže DOST!!!
    mějte se *1*
  • Emo

Už i sám Gerard říkal že nejsou žádná emo skupina, tak nevim kdo a proč kecá že jo !!!! ♥MCR♥
  • Ehm

No, já vim že Gery to říkal, ale nevim, já myslim že kapele která byla emo, nálepku Emo neodstraníte tím, že řeknete ,,tak, oni jsou jiní,takže nejsou emo´´ to přece nejde!! Je to blbost. Stejně mi pořád připadá že tam prvky Ema jsou! víc než Punku. Mě je jedno jestli hrajou Punk, Emo nebo Rock, mě se líbí stejně! Jasan lidi??? *4*
  • Gerard je frája

Gerard je k sežrání,hezky zpívá a hezky se obléká,co je to emo? Gerard je prostě zpěvák rockovej. *5* *5* .
  • helisek610

kalšlte na ni

Tak fajn ja si taky myslim že Gee je ten nejhezči chlap, ma uzasnej hlas a takhle bych mohla ještě dlouho pokračovat.Prostě tu blbku ignorujte at si plácá ty svoje kraviny,ktery stejně nikoho nezajímaj a ono ji to zachvilku přestane bavit *1* *1* Radši navrhněte nějaky normalni téma (mě toho moc nenapadá). *3*
    • iwa-mcr

Re: kalšlte na ni

Mikey je hezčí :-P *15* Okay tak téma hmm... :D jo tak třeba: Jakej účes Geemu sluší nejvíc (jo to je debilní téma :D nic jinýho mě nenapadá...)
    • Re: kalšlte na ni

Tim sem myslela heliska(nebo co to je) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit