-
Miluji a upřímne obdivuji od Schimanskeho dil jakym je AZYL či DEN MATEK a jeden z vůbec posledních dílů Schimanskeho ZLOCIN a TREST. Gotz George v těchto dilech Schimanskeho exceloval. Jo ten neformální a neuplatny policista!! Je dobrým vzorem a názorným příkladem jak se vyhnout ubijejici pracovni rutinne!!
-
Götz George pro me patřil mezi nejlepší Německe herce.. dodnes miluji nejvíce od Schimanskeho díl AZYL a ZLOCIN a TREST. Byl to mimořádný herec. Čest a ucta a respekt jeho památce je tu ve foru díky vám skutecne moc dobře a ze vseho nejlíp znát. Děkuji vám všem za to!!! Götz by měl z toho jistě radost!! Götzi budeš nám všem tu moc chybět!!!
-
Herce Gotz George jsem měl moc rád,a jako Schimi byl absolutně dokonalý.Čest jeho památce.
-
Je mi 15 let a herce jsem taky znala ze seriálu tatort . Zůstane v srdcích všem *3*
-
Úprimnú sústrasť
-
Dnes bylo oznámeno, že "Schimiů už není mezi námi...škoda
-
Já Gotz George miluji také a moc a taky si sním o tom se sním někdy setkat
-
Miluju staré díly Místo činu Schimanski , ale jak udělali novou řadu tak je to na nic, když mu zemřel kamarád tak ale neměli to prostě dělat dál jen to zkazili jak říkám starou řadu miluji ale nová to mne nasrali *16*
-
Schimanský je super chlapík , ale akorát udělali chybu že v nové řadě mu zemřel jeho přítel . *16*
-
A ještě má své stránky..kde mu tam píší denně 1000 lidí především soudruzi *3* z Německa a taky z Holandska..poměrně hodně lidí.I já jsem svou chabou němčinou něco napsala, ale je to jasný, že tohle je nulové.