-
info ohledně fanklubu
Právě jsem se vrátila z Vinohrad ze schůzky s naší oblíbenou Hanou Maciuchovou. Mám Vás všechny pozdravovat. A ptáte se jak to vypadá s fanklubem??? Když přišla řeč na fanklub, domluvily jsme se, že po novém roce začneme spolu na fanklubu pracovat. Jen se s ní ještě budu muset před tím, než se do toho dáme sejít a dávat předběžně dohromady věci. Takže s fanklubem souhlasí, ale pořádná práce s tím teprve bude... -
-
Re: info ohledně fanklubu
ještě pár věcí, které jsem včera nenapsala... domluvily jsme se, že rozhovory asi dělat nebudeme, ale že nahrajeme všechny rozhovory za 39 let co hraje.... fotografie použijeme co má a další věci ještě budu zjišťovat a dělat na webovkách
-
-
správce
nazdárek lidišky... tak sem se nastavila správcem zatím tadytoho profilu a jdu vymazat ty urážející a nesmyslné vzkazy a budu to zde pravidelně čistit... -
-
Re: správce
Ty se nejdřív nauč pořádně česky. -
-
Re: Re: správce
prosim??? to jak zde píši tak píši normálně... spisovný slovník používám minimálně....
-
-
-
Chat s "Miriam" na www.nova.cz
Pro všechny přisprostlé přispěvatele a pomlouvače sem dávám její odpovědi z chatu s diváky seriálu ULICE. Pokud je kultivovanost,výborná znalost češtiny a jemný humor pro někoho znakem namyšlenosti,pak je to jeho věc.Doufám,že takové lidi budu nejen já,ale i paní Hana potkávat co nejméně!
http://ulice.nova.cz/rubrika/rozhovory -
choďte si nadávat jinam!
Přečetla jsem si reakce na této dikusi a je mi z nich blivno a to je ještě mírné slovo.Paní Maciuchovou mám ráda až v posledních letech,jako malá jsem její herectví moc nebrala,připadalo mi "afektované"..poté co vyšlo i více rozhovorů s ní,je mi sympatická i svými postoji.Ti,kteří se zde za ni vydávají anebo nadávají,by se měli zamyslet-pokud je čím,co dokázali oni.Pokud mám k někomu nesympatie,buď na jeho stránky nechodím anebo se aspoň naučte vyjadřovat.Clemi držím palce,určitě by bylo dobré,kdyby paní Maciuchová měla oobní stránky anebo fanklub,i když dnes ho má každá "koza" tak se ani nedivím,že se paní Hana musí trochu rozmyslet. *3* -
-
Re: choďte si nadávat jinam!
Díky za vystihující příspěvek... musím s tebou souhlasit. Jinak díky za držení palečků, snad se mi to povede dotáhnout do konce... A také ji chápu. Ovšem jen tak každá "koza" nemá ceny TýTý a mnoho dalších... takže o to víc si jí vážím a cením... -
-
Re: Re: choďte si nadávat jinam!
...řeč samozřejmě nebyla o herectví paní Maciuchové,taky ji mám jako herečku ráda a například takoví Španělé v Praze s jejím partnerem Jiřím Adamírou,to je špička!Ale uznej,že mít vlastní fanklub a osobní stránky je věc na rozmyšlenou a na uváženou,pokud vím a měla jsem možnost si z jejího projevu udělat nějaký názor,je paní Maciuchová skromná a není to žádná exhibicionistická "koza", o jejímž každém hnutí malíčku by měla být spravena veřejnost:-) jen to jsem tím chtěla říct.Ono je taky otázkou, jak bys chtěla stránky pojmout a fanklub "řídit",aby to mělo tu odpovídající úroveň.Každopádně chválím nápad a doufám,že sem už budou chodit slušnější lidi,aby z toh nemuselo být paní Haně smutno:-( a pokud bude po prázdninách nějaké "pro" řečeno,tak se budu snažit i vypomoci jinak.Ale to sem na diskuzi tahat nebudu,když tak se pak spojíme. -
-
Re: Re: Re: choďte si nadávat jinam!
já vím, že nebyla o herectví, ale to byl můj dodatek... jinak já jí taky plně chápu a sama vím, že je velice vytížená... jak bych je chtěla pojmout??? to bych probrala raději jinde než na diskuzi. jinak za jakoukoliv pomoc s tím budu ráda, když tedy pani Maciuchová bude pro... když sem jí zeptala, byla zaskočená, že nic takového nečekala ale řekla, že si to nechá projít hlavou... tak se nechám překvapit jak to dopadne... jinak doufám, že už sem přestanou chodit ti, co si zvyšují sebevědomí tím, že uráží ty co něco dokázali... -
-
Re: Re: Re: Re: choďte si nadávat jinam!
Jen tak mimochodem.. kdyby byla kdykoliv potřeba nějaká pomoc se stránkama nebo s čímkoliv, já jsem tu taky ;)
-
-
-
-
-
odpověď pani Maciuchové
Mám Vám vyřídit, že Vás všechny hrozně moc zdraví a vzkazuje Vám, že si to přes prázdniny s tím fanklubem nechá projít hlavou a po prázdninách dá vědět. -
-
Re: odpověď pani Maciuchové
Tak co? Už víš nějaký verdikt? *7* -
-
Re: Re: odpověď pani Maciuchové
zatím ne... 14. 10. mám s ní kvůli tomu schůzku a pak sem písnu jak sem dopadla...
-
-
-
fanklub
příznivci a milovníci Hany Maciuchové, většina z Vás reagovala na mojí zprávu a kladně. takže Vás chci informovat, 24.6. s ní budu pravděpodobně mluvit a tak se jí zeptám, co by říkala na to, že by jsme jí založili fanklub, s tím, aby nás nemohly napadnout úřady, musela by podepsat zakladatelskou listinu a neměli jsme problémy. pokud by s tím nesouhlasila, byli by jsme nuceni založit neoficiální fanklub a tam je to už jinak... -
-
Re: fanklub
Ahoj! To jsem ráda, že jsem to neprošvihla..
Já se přidávám ke kladným příspěvkům! Fanklub by byl bezva *14*
Jestli s ní opravdu budeš mluvit, tak ji moc pozdarvuj a vyřiď, že ji máme moc rádi *4*
Jinak dej potom vědět, jaks dopadla. -
-
Re: Re: fanklub
neměj strach, dám to vědět jak sem dopadla a jak dále budu postupovat
-
-
-
pro ty co reagovali na mou zprávu
tak sice mi vás odepsalo na mou zprávu zatím asi jen 5 lidí, přes to, zatím všechny reakce byly kladné.. počkám do konce týdne, kolik lidí bude reagovat a jak... podle toho budu dále postupovat... -
fanklub
zdravím všechny fanoušky co zbožňují Hanu Maciuchovou stejně jako já. A chtěla bych jsem se s Vámi podělit o můj nápad. Co by jste řekli tomu, když by jsme jí společnými silami založili fanklub??? Tedy pokud by s tím ona sama souhlasila. Ale nejprve se chci zeptat Vás všech. S ní si o tom můžu bez problémů promluvit a probrat to s ní.
Tak pište pište, jsem zvědavá na Vaše reakce... -
Hanička
Je mi teprve 11 beru si z vás vzor achtěla bych se stát herečkou takovou jakou jste vy,když hrajete či je s vámi rozhovor tak bych vám za to chtěla poděkovat,protože se vždy o něco poučím opravdu moc,moc děkuju jste skvělá. -
Nejlepší herečka
Jste skvělá herečka.Je mi teprve 11 let,ale přesto milju filmi ve kterých hrajete vy a můj životní sen je abych si zahrála s vámi aŤ je to kde koli.Přeji mnoho úspěchů do života.