-
Pozdrav
Zdravím svou Královnu
Kdysi jsem tě párkrá viděl v divadle. Nikdy jsem však nenašel odvahu za tebou přijít a pozdravit tě. I když mě to tvoje maminka důrazně nařizovala. Tak činím aspoň teď.
Hezký den přeje Tvůj poddaný.
Ps: Vzpomeň si na učitelku u které jsi začínala s divadlem a pak si i možná spomeneš kdo že to je ten poddaný
mfsbond@seznam.cz -
Děkuji
Vážená paní Maciuchová,děkuji za roli v Krkonošských pohádkách,na které můj syn vydrží koukat celé hodiny. Mně se osobně líbíte v Chalupářích.Mám Vás ráda. -
super herečka
paní maciuchová je skvělá herečka na kterou se rada dívam *4* -
paní Hana
paní Maciuchové přeju k narozeninám mnoho zdraví a krásných rolí kterýma nás diváky stále potěší krásné NAROZENINY. -
vše nejlepší
awoj Hani vše nejlepší k narozeninám. -
Hanička
Hanička je skvělá herečka. Je to skvělá ženská a kdo tu říká že ne, tak je na velikém omylu!!! Rači se koukněte na sebe, to co dokázala Hanička tak to by jste vy nedokázali. Tak nemusíte hned psát onikom, že je špatný a tak... *10* Prostě Hana je skvělá herečka. A vždy jí to seklo... *4* -
Pozdrav
Zdravim pani Maciuchovou *3* -
Výborná herečka
Jste velice příjemná osobnost,ráda se na Vás dívám,přeji Vám mnoho dalších úspěchů v osobním životě,ale i profesním. -
Jste moc dobrá herečka
Dobrý den paní Maciuchová jestli si to budete číst chci vám říct ,že jste moc dobrá herečka moc se mi líbí váše role v ulici jste dobrá.Hodně se mi i líbí role v Krakonošských pohádkách.Nashledanou paní Maciuchová.JSTE NEJLEPŠÍ HEREČKA. *4* *4* -
-
Re: Jste moc dobrá herečka
Bezvadná role v Ulici *1* -
Re: Jste moc dobrá herečka
Souhlasím.Je to nejlepší česká herečka *1*
-
-
skvělá herečka
Milá paní Maciuchová, jste skvělá a šarmantní dáma.Moc se mi líbí vaše role. Nejvíce se mi líbíte v ulici.Také jsem pro vás hlasovala na webových stránkách v Ulici.Přeji vám hodně štěstí v osobním a hereckém životě.Držte se.. *4* *4* *4*