-
blahopřeju
Gratuluji k ceně TýTý úžasné.Jste skvělá .Přeju mnoho zdraví a osobních a pracovních úspěchů.http://img.osobnosti.cz/ smiles/14.gif -
Blahopřejeme
Moc blahopřejeme k ceně TYTY,doma jsme Vám držely pěstičky.Hodně štěstí a zdraví do dalších let.Šubrtová -
VZOR
Dobrý den, je mi teprve 14 let a ráda sleduji Vaše filmy, jste úžasná herečka. Jste můj vzor a jednou bych si přála být stejně oblíbená jako Vy. Ve filmech jste přirozená a žádná herečka na Vás skutečně nemá, protože jste jedinečná!Moc si vás vážím... -
udajna pani Hano Maciuchova
velice by mne zajimalo, kdo se zde za nasi nejelpsi ceskou herecku vydava, protoze sem s ni mluvila a ptala se ji, jestli o techto strankach vi a ona o nicem nevedela. a tak sem ji celou diskuyi zde vytiskla a byla z toho pohorsena a nastvana, ye se ya ni takto nekdo vydava. sama nema internet a tak ji i velice prekvapilo, ze se yde ya ni nekdo vydava a pise za ni, jako by ona mluvila... -
Paní herečko
Vážená pani.
Pani Maciuchová.Velice často sleduji TV a pokud vidím Vás, potěší mě to. Vaše postavy-jste krásná, vznosná a Vaše práce se slovem je skvostná.Často se vyjadřujete ke kolegům- např. 13 komnata a vyzařuje z Vás takové pozitivum a tak pěkně vyprávíte o jiných.No prostě na mně velmi působíte.Úžasná je Vaše práce se slovem.To zrovna pohladí.Děkuji Vám a to velmi. *4* -
Paní Herečka
Dobrý den,
tak tady trochu pročítám příspěvky a z některých je mi mírně řečeno smutno.Opět se mi potvrzuje stará pravda,že závist je naší národní disciplinou a úspěch se neodpouští.Paní Maciuchová je Paní Herečka a nic na tom nemění "jedovaté sliny",které zde nějací nímandové plivají!Že je namyšlená?Kdo to může tvrdit,když ji osobně nezná?Koneckonců i kdyby maličko byla,tak má na co.A pyšná?Někde jsem viděl fotografii,kde si odnáší cenu TýTý.V jejich očích byla velká pýcha.A proč ne?!Taky bych byl pyšný,kdyby se mi dostalo takové ocenění.
Paní Maciuchovou osobně neznám (bohužel!),ale jsem přesvědčen,že je dobrý člověk!Milá paní Maciuchová,nenechte se ani v nejmenším otrávit závistí,protože nás,kteří Vám přejeme zasloužený úspěch a máme Vás rádi,je naprostá větčina.A i Ti,kteří Vás hloupě osočují,čekají denně u televize na svoji prof.Hejlovou.Jak jsem Vám už jednou napsal na chatu : na Paní Herečku,Umělkyni,které v očích "skotačí tisíc čertíků".Přeji Vám moc a moc štěstí a úspěchů v umění i v osobním životě.S úctou J.Nečil. -
-
Re: Paní Herečka
Já svámi souhlasím,ale mám jednu vítku pani Maciuchové v očích při týtý nevyzařovala
pýcha,ale dojetí a radost byla štastná a velká pýcha vůbec. Vy asi nerozeznáte pýchu od dojetí a radosti.Ona je totiš nejlepší herečka,ale ne pyšná.
-
-
Chvilková slabost
Dobrý den,
před pár týdny jsem se dozvěděla, že v našem městě bude hostovat Divadlo Radka Brzobohatého s představením Chvilková slabost. Hru jsem shlédla a musím jen konstatovat: úžasné. Není k tomu více co dodat, byla jste báječná, ještě dlouho budu na tento zážitek vzpomínat a chtěla bych Vám za něj, paní Maciuchová moc poděkovat. S přáním mnoha dalších úspěchů Veronika z Opavy. -
Gratulace
Dobrý den milá paní Haničko,
možná to bude vypadat trošku divně ale chci abyste věděla že je mi teprve 13 let ale mám ve vás veliký vzor.Ne že bych se chtěla stát herečkou ale chtěla bych být jako vy-hodná,milá,příjemná,usměva vá,krásná......a takhle bych mohla okračovat do nekonečna.Myslím si že jste nejlepší herečka na světě a přijměte prosím mou gratulaci k ceně ANNO.Vaše věrná faninka Aronika *4* -
Vážená paní Maciuchová,
tak jsem se nějak procházel po Osobnostech a prohlížel si víceméně podobné příspěvky lidí několika různých skupin. No a v tom jsem zjistil, že jste jedna z mála Osobností, které se zde objeví a přečtou si, co jim napsali jejich obdivovatelé i ti, kdo je moc nemusí.
Tak jsem si řekl, že když mám čas i sám něco přidám, třeba vás to krapet potěší a to by zase potěšilo mě. Třeba během loňského roku jsem až dojatě koukal na předávání cen Týtý, kde jste hned třikrát přebírala zaslouženou cenu.
Jsem rád, že hrajete v Ulici paní Hejlovou; no, ne že by tam nebylo mnoho jiných skvělých herců, ale vy prostě patříte mezi ty úplně nejlepší, které viděti hráti přináší vždy zvednutí nálady, ať už hrajete cokoliv.
Tak tím bych asi skončil
Ondřej -
plakát
Je možné dopídit se k nějakému plakátu paní Maciuchové? A jestli teda můžu..připojit k němu vzkaz? Velmi bych to uvítal, je to moje oblíbená herečka...