Přejít na výpis diskuzí

Hana Vagnerová

OSOBNOST 18.7.2007 
93 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kde je?

Kdy se uz konecne objevi v serialu o vodacich? Uz bezel 3.dil ...a nic.Koho tam vlastne hraje? Doufam,ze to nebude jen nejaky stek o 3 vetach!Je dobra :) *15*
  • je super

hanaka ,, je upa super herecka *3* a moc se mi libylo jak hrala v serialu ''proc bychom se netopili'' *3* a taky v ''horakovejch''.......mno proste se mi moc libi je super
    *15*
  • narozky

hodne stesti a zdravi k narozkam preje mimisek. *4* *4* *4*
  • Je samá bradavice

S těma bradavicema po celým ksichtě by si měla začít něco dělat, nevypadá to moc efektně ani esteticky… :-/// Divím se, že jí to už někdo neřekl, v tomhle oboru je to bohužel především o vzhledu. Navíc když se jí nějakej postarší chlapík do těch bradavic zahryzne při intimních chvílích, musí to bejt pro oba nepříjemné.. Čím bude starší, budou se jí ty bradavice zvětšovat více a více a časem jí z nich budou rašit i dlouhý černý chlupy. Takže radím, nechat si tohle svinstvo vyříznout, Hano Vágnerová! *3*
    • Re: Je samá bradavice

Víš ona je hezká i stěma jak ty říkaš bradavicema!!!!!
    • Re: Je samá bradavice

di do prdele ty chcípáku! a koukni se radši na sebe jo! *4*
  • ahoj jak se mas jsi dobra mam te rada
  • BEST

Hana Vagnerová si upne super a tu na Slovensku ťa všetci zbožnujú hlavne v Odsúdeních Hráš to uplne super a si aj Simpatická.....POdla mna v Odsúdeních si najlepšia ty...Si proste BEST...a s timi bradavicami si nelám hlavu...ja som ani nevedela že sú to bradavice...BEST !!! *3* *4*
  • markof

hana

Hana vagnerova hrala dobre v horakovich *3* *3*
  • No co víc říct, PŘÍJEMNÁ, MOC HEZKÁ herečka, kterou hodně vídáme, ale s láskou a oblibou, protože by mohla být klidně i modelka a kdyby byla a kvů.i modelingu potom přestala hrát tak bych se asi hodně naštvala a nevím jestli by byla lepší jako modelka a nebo jako herečka. Radši ať zůstane u toho co je
  • Hanka je moc šikovná. Ve filmech uplně super. Hlavně v EXPORITUŘE. Prostě super herečka. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Expozitura... Jó, Expozitura. Strašný scénář, ještě horší Hanka. JMENUJU SE TEREZA HODAČOVÁ A KDYŽ VÁM ŘEKNU, ŽE JSEM POLICAJTKA, TAK MI TO NEBUDETE VĚŘIT...
  • Violetta
    Pardon všem, kteří mají rádi Hanku, ale já ji vůbec neznám.. Nikdy jsem o ní neslyšela... Nemám nejmenšího tucha že by existovala.... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit