-
Hani, v Expozituře jsi naprosto fantastická, máš perfektní výraz tváře, prostě žádná prázdnota a nemusíš ani promluvit
-
Je bezva herecka a doufam ze i holka. Je to Prazacka uz nas je tu malo.Je hezka a opravdu je to nase hvezdicka.
-
Je to šereda *11* *11* . Hlavně v té reklamě s tou šílenou rtěnkou jak tam debilne klapé klapkou. Děs. *11* *11* *10*
-
Dobrý deň slečna Vagnerova,videl som Vás vo filme Horakovi bola ste tam uzastna. Neurazte sa tam ste mi pripadali taká mila a nežná. Rád si pozriem s Vami aj iny film. Prajem Vám nech sa vam dari a veľa uspenich filmov a predstaveni.
-
-
Děkuji moc Viktore a ostatní za vaše dotazy a komentáře vaše Eva Horáková-Hana Vágnerová
-
-
já bych jen chtěla říct,že Hanka není narozena v roce 1981,ale v roce 1983..http://youtu.be/eHQIc2vd-4s *4*
-
Herečka spíše beckova.
-
sexy wau vazne opravdu hanicko sexy sexy sexy
-
njn..
Hele, Krajdo... Víš, myslím, že nemá cenu sem psát vzkazy typu jako "prosím mohla byste mi říct" nebo "mohla byste mi napsat" a takový, protože Hanka ani neví, že se vede tohle diskuzní fórum.. Tahle diskuze je spíš mezi fandy osobností a né mezi fandy s danou osobností. Neber to zle *3* -
-
Re: njn..
Dík, já sem si to ani neuvědomil...
-
-
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14* -
eva a tomáš
eva a tomáš musej bít spolu protože se k sobě strašně hoděj a jestli spolu nebudou tak budu plakat *9* a vi spolu už chodíte na živo jestli ano tak mi napište na email janula30@seznam.cz