-
Ahoj Hanko, v únoru 2015 jsem Vás viděl v Zakázaném uvolnění. Toužil jsem Vás vidět naživo. Byla jste úžasná a moc Vám to slušelo *14* A když jsem si přišel pro autogram, byla jste milá a ochotná a pořád na to vzpomínám *4* Nejraději bych chodil na každé Vaše představení, ale bohužel při mojí práci nemám tolik času. Třeba se mi to ale někdy zase povede. Mějte se hezky a ať se Vám daří!
-
a jeste vas prosim poslete jsem cislo na jakuba chromecka *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Škoda, že už ve třiceti letech je tato herečka bez hlasu. Chrapot, uzlíky, šelest..., to je daň za přemíru divadelní a filmové práce. Přetížení hlasivek, nedostatek spánku, málo regenerace, stres....
-
moc fajn herečka super byla v seriálu Vyprávěj *1*
-
jsi dobra v horakovich dofam ze v tom budes pokracovat *14* *14* *16*
-
ahoj jestli si někdo mysli ze je hana nedobra *12* *14*
-
-
Náhodou je EVIČKA moc a moc hezká , ne eva není jenom hezká ona je překrásná nejen v tom seriálu HORÁKOVI ALE VŽDYCKY tak ahoj EVO a ahoj lidi tady MILAN KYAS ML. TOVAČOV KPT. JAROŠE 72 AHOJ a štastný Nový rok a mnoho uspěchů pááááááááá váš MILDA PRO EVU /HANIČKU / tak ahojte ČUS .JO a abych nezapoměl tak se chcy zeptat jestli budou ještě nějaké díli HORÁKŮ.MILUJI TĚ HANIČKO A AHOJ.
-
-
Nevim,proc furt nekdo resi bradavice..Prave naopak ji slechti,ze si je nenechala vyriznout,jako jine holky,co jim vadi i male znaminko.Proste k ni patri a i s nema je kraaasna holka a myslim,ze s tim nema zadny problem treba u kluku.Co by za to jine holky daly,aby vypadaly jak ona.I ja *3* .strasne rada se na ni divam v jakemkoli serialu,ci filmu..moc ji fandim,prijde mi fajn
-
skvělá herečka a hodně hezká *4*
-
Přeji ti jen to nejlepší do života at se ti daří tvá obdivovatelka :)
-
Tato herečka ,a ještě Tereza Voříšková mají divný hlas ,já jim nikdy nerozumím,je to takové mrčení.