-
Hanička-celoživotní láska
Hanička je pro mně opravdu celoživotní láska,je to nádherný člověk s velkým srdcem.Při jejích písničkách mi běžně běhá mráz po zádech,tečou slzy,prostě umí svými zpívanými příběhy v lidech probudit veškeré emoce.Mám jí moc ráda,je sluníčko naší pěvecké scény. *14* *3* *4* *3* -
-
Re: Hanička-celoživotní láska
Tak s tím musím taky souhlasit *3* -
Re: Hanička-celoživotní láska
ANOOOOOO!!!! MUSIM JEN SOUHLASIT LÍP BYCH TO NENAPSALA JEN BYCH DODALA ŽE JE TO SLUNÍČKO ČESKY REPUBLIKY *14* *14* *14*
-
-
Hanička-sluníčko
Hanička, mno prostě je to ten nej nej nej úžasnější človíček na světě *4*
Je prostě naprosto skvělá *3*
Má úžasný hlas a ty nádherné písničky dokáže tak procítit, no prostě je to senzační *14*
Dneska jdu na její další koncert pro mě je to už čtvrtý koncert za život a proto se tak moc těším *14*
chci si ho užít na plno *1* *1* -
pro Hanku
Nové CD paní Hanky-Zloděj duší-je mimořádně povedené!!!Díky a gratulujeme! -
Hanička
Haničko....jsi NEJ,Haničko jsi ten nejlepší človíček ,mám tě mocinky rada .. *14* *3* *4* *3* *4* *4* -
HANKA
hanka je to najlepšie, čo sa kedy mihlo na televiznej obrazovke..bez jej piesni nemam čo počúvať *3*
PROSTE JE SKVELA *3* -
HANÍ JSI NEJLEPŠÍ
Hanička je ta nej nej lepší na cele Zeměkouli je moje životní ruka do budoucna mam ji mc rada a chci byt jako ona *3* -
koncert
Lidičky včerejší koncert byla nádhera. Hanka je nejúžasnější člověk na světě. A ještě zdravím partu mladejch lidí,kteří stáli s náma na balkoně. *3* -
New stránky
http://www.hana-zagorova.estranky.c z/ *3* -
Písnička
Prosím věděl by někdo...hledám všude písničku jejíž název neznám:(:(...byl to duet z 80.let,začínala...."máme aparát,gramo i televizi..."Je to o rozvodu...Moc prosím kdo by ji měl nebo věděl kde ji najdu...napište prosím...Pak ještě vzpomínám na písničku..."Přízrak 7.B" tuhle vůbec nevím kdo zpíval,ale strašně ji chci mít...Díky díky díky...F. -
-
Re: Písnička
APRIL (+Gott, 1983) *4*
-
-
Hanka
Hanka je zpevacka,ktera umi jak zpivat tak skladat pisne ktere hreji u srdce.Je to clovicek s velkym srdcem a usmevem.Preji moc uspechu a zdravi do dalsich let.Lenka *4* *3* -
-
Hanička písnička
Hanicka ? to je ten nejužasnější človíček na světě ta by měla jit do soutěže Nejvíce sympatický človíček myslim že by se ta soutěž ani nekonala kdyby viděli Haničku ta by to rovnou vyhrala !!!! *14* *14* *3* Hani mám tě ráda od svých 3 let ! mucinky muc ! *14* -
Re: Hanka
ooo hanička oooooo pane jooo hmm taková rašple *15*
-