-
Dřív než to zapomenu.
Mám pro Hanku dárek 20.11 2008. Její souznitel v dnu narození. Budu se moc těšit v Chlumci.Zdraví Kamil -
Koncert v Praze
Nevíte prosím jestli Hanka vystoupí v Praze a kde se dají koupit lístky?? -
-
Re: Koncert v Praze
Lucerna letos není
-
-
Moje nej zpěvačka
Mam hanu Zagorovou moc rada *4* *14* *14* *3* -
Moje ne zpěvačka
Mam Hnu Zagorovou moc rada *4* *14* *14* *3* -
Koncert v Českých Budějovicích
Ahoj. Neví prosím vás někdo, bude-li se konat koncert Haničky v Č. Budějovicích? Na jejích stránkách je napsáno, že má být 15.10. 08, ale nikde o tom není ani zmínka, nikde se neprodávají lístky a nikdo nic neví...tak třeba víte vy *3* -
hmm
chodí tu vôbec niekto???? *5* *13* -
-
Re: hmm
Prosim nevite jestli nebo kdy bude koncert vanočni v Lucerne *3*
-
-
Hanka
K dnešnímu svátku přeji Hance vše nejlepší moc zdravíčka prostě jen vše nej Lenka -
haloo, halooo
ludia, trošku to tu rozdiskutujme... nejak sa tu objavuje prispevok raz za mesiac...zobuďme sa!!! *1* *1* *7* -
Koncert
Potřebuji pomoc. Jsem Kamil narozený jako Hana Zagorová 6.září, ale na jejím webu je, že mám mít koncert ve Velkým Újezdě 13.9 2008. Nevím, kde to je. Na internetu jsem zjistil, že je to u Olomouce, ale na úřadu nic zatím nevědi.Prosím o bližší info.Děkuji.e-mail: Kamiltocik@seznam.cz -
Hanička-celoživotní láska
Hanička je pro mně opravdu celoživotní láska,je to nádherný člověk s velkým srdcem.Při jejích písničkách mi běžně běhá mráz po zádech,tečou slzy,prostě umí svými zpívanými příběhy v lidech probudit veškeré emoce.Mám jí moc ráda,je sluníčko naší pěvecké scény. *14* *3* *4* *3* -
-
Re: Hanička-celoživotní láska
Tak s tím musím taky souhlasit *3* -
Re: Hanička-celoživotní láska
ANOOOOOO!!!! MUSIM JEN SOUHLASIT LÍP BYCH TO NENAPSALA JEN BYCH DODALA ŽE JE TO SLUNÍČKO ČESKY REPUBLIKY *14* *14* *14*
-