-
Hanička je mladší o jeden den co byl slavný zpěvák světové úrovně!!
Hanička-písnička je jen o den mladší jak slavný světový zpěvák skupiny Queen Freddie Mercury, který se narodil 5.září 1946 v Tanzánii, bohužel zemřel dávno 24.11 1991 v Londýně. Jinak se těším na Haniččino setkání v letním kině 29.8 2009. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil. *3* *3* *3* -
První manžel.
Dnes slaví narozky první exmanžel Haničky Vlastimil Harapes. Dnes jsem mu popřál a poděkoval mi sms. Dne 29.8 2009 nejen že bude Hanička vystupovat u nás v Ústí nad Labem a bude to jak jsem uvedl týden před našima narozkama, ale bude to i v minulosti datum v roce 1986, kdy se Hanička vdávala právě za Vlastimila. Kamil *3* *4* *4* -
Hanička´=1*
*13* Na Haničku mi nesahejte..!!!! *13* Je to pro mě bohyně zpěvu,krásy a vlídnosti.Bude mě sice 50 let,ale Hanku zbožňuji CELÝ život.pro mě se nenašla zpěvačka,která by ji předčila.Pokud Hanku chce někdo pomlouvat,tak ať teda neleze na její stránky. *3*
Ahoj VŠEM fanouškům-Zdenek. *14* -
-
Re: Hanička´=1*
Souhlasím
-
-
Labské léto.
Hanička bude vystupovat 29.8 2009 v rámci Labských slavností v letním kině v Ústí nad Labem. Vše bude pod záštitou rádia FM Labe. Budu se těšit, vše bude těsně před našima narozkama. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil *4* *4* *4* -
Hanička je moje zlato na věčné časy.
Moc mám rád Haničku-písničku, je to člověk, který má rád řadové lidi a zpívá pro ně. Dne 30.6 2009 v Liberci bylo nepěkné počasí a vystoupila. Je to moc hodná paní. Přál bych si aby sestřenky dcera šla v jejích šlépjejích. Chtěl bych však napsat několik dat. Dne 24.7 bude mít narozeniny její první manžel Vlastimil Harapes, 3.8 její druhý manžel Štefan Margita. Dne 15.8 bude mít Hanička svátek a na co se těším nejvíce, protože je máme společné, jsou narozky 6.září. Budu samozřejmě na Haničku myslet a doufám, že se mi vše ten den co budeme mít narozeniny oba podaří. Děkuji Všem fanouškům co mají Haničku-písničku rádi. Kamil *4* *3* *4* -
Koncert v Teplicích byl nádherný v nádherném prostředí.
Zdravím příznivce a fanoušky Haničky. Hanička byla perfektní a teplický koncert se jí ví než povedl. Je to příjemná a inteligentní paní a já jsem bez pochyby hrdý, že slavíme narozky ve stejný den. Haničku, uvidím ještě při slavnostech v Děčíně dne 16.5 2009. Pak se pojedu podívat dne 6.září na její rodný baráček do Petřkovic, kde oslavím své 40 narozeniny. Hanička-písnička asi bude ve Španělsku na svém sídle v Malaze a potom by měla pravděpodobně jet se svým manželem Štefanem Margitou do New Yorku. Štefan tam má vystoupení v opeře. Zdravím všechny lidi co jí mají rádi. *4* *4* *4* -
Změna.
Bohužel koncert 5.září 2009 v Havířově nebude. Je zrušen. Zdravím fandy. Kamil *9* *9* *9* -
Hana Zagorová
Hluboce se omlouvám,též sekám chyby.
Stanislav Hložek.
Hance přeji to nej... -
dotaz
Ahoj fanoušci,chtěla by jsem přidat fotografie,ale jsou moc malé,nevíte někdo o nějakém zvětšování obrázků?Na zmenšení mám,ale na zvětšení mi nejde nic najít.moc prosím a předem děkuji!!!! *3* *4* -
Koncert na Slovensku
Chcela by som vediet ci a kedy bude mat Hanka Zagorova koncert aj na Slovensku. *7*