-
21.9. bola v relacii Zrcadlo meho života hostom Hanička, bola ako vždy mila, usmiata, ako povedala pani Bohdalova, Hanka vždy rozdavala ludom radost, usmev, nikdy nedala na sebe poznat, že ma zdravotne problemy, velmi ju od malička obdivujem, je to užasna žena, vždy som velmi tužila sa stretnut s nou osobne, čo sa mi splnilo,
-
Pani Zagorova, vsetko najlepsie k narodeninam, vela zdravia.
-
paní zagorová všechno nejlepší k narozeninám
-
Paní Zagorová máme vaše pisničky moc radi vic stary hity a přejeme Vám at Vam to zpivá dál.Psala rodina kučírková z moravy *4*
-
ty máš hubu jak...............rozšláplý rajče
-
si píčka :(((( rozumíš tak hovnu. ona narozdíl od tebe něco dokázala ty kravko!!!!!!
-
Ikdyž k dnešnímu dni mám 222. osobností co se ochotně s mojí maličkostí vyfotografovalo, avšak Hana Zagorová je číslo 1. Možná, že nejsem její favorit mezi fanoušky, spolupracovníky, nebo rodinnými přáteli, nicméně Hanka je vůči mé osobě velmi charizmatická osobnost, kterou mám stále moc rád, bez ohledu na naší spojitost. Moc ji zdravím. Více na info na facebook. Zdraví Kamil
-
Jsem fanouškem Haničky - Písničky už od dětství, stále obdivuji její vitalitu. Koncert 17.10.2011 ve Strakonicích byl super! Hodně zdraví a štěstí do nového roku přeje Gondola Hanka
-
K dnešnímu dni jsem se setkal a také vyfotografoval ze 133 českými a slovenskými osobnostmi uměleckého, hereckého nebo pěveckého života. Podpis mi dal také mezi prvníma účastníkama při setkání návštěvy v Praze i francouzský herec Pierre Richard. Ovšem moje TOP životní celebrita a osobnost je Hanička-písnička Zagorová. Mám ji moc rád, a to nejen pro to, že je to velmi známá naše zpěvačka a že máme společný stejný den narození, ale hlavně proto, že je velice kouzelná a zajímavá osobnost, která má ráda obyčejné lidi a své fanoušky. Moc se Hance touto cestou omlouvám za moji vlezlost a akčnost, ale aby měl člověk nějakou památku a hezké zážitky s její osobou, musí být aktivní. Moc děkuji. Zdraví její souznitel v dnu narození a věrný fanoušek Kamil *14* *14* *14*
-
včera som bola na koncerte Haničky, bola užasna, mam krasny zažitok,
-
Hankine piesne su všetky krasne, no najviac sa mi pači Studanka
-
milá hanko,všechno nejlepší k vašim narozeninám,hodně zdravíčka a štěstí do dalšího života vám přeje vaše dlouholetá fanynka .
-
Milá Haničko,přeji vám k vašim dnešním narozeninám jen to nejlepší,hodně zdravíčka,splnění všech přání,zpívejte nám pořád dál,vaše písničku pohladí na duši.Mám ted těžké životí období ,ale staí poslechnout si pár vašich písniček a hned se mi zdá všecho lehčí.Mám vás moc ráda,vaše jmenovkyně Hanka *14* *14* *3* *4*
-
K Vašim dnešním narozeninám, Vám přeji Haničko hlavně spoustu zdravíčka,ať se Vám daří nejen na podiu, ale i v soukromém životě. Jsem Vaše dlouholetá obdivovatelka!Jste skvělá a vaše písničky nemají chybu *3* Děkujeme za ně!!!!!!
-
Přeji Vám Haničko k narozeninám hodně zdraví,lásky a štěstí. A taky ještě mnoho dalších hezkých písniček do Vašeho repertoáru *14* *4*
-
Ještě mnoho let,písniček a zdravi...
-
Vše nej k narozeninám, hlavně zdraví přeji. A zdraví to vy víte nejlépe, že je nejdůležitější. Zdraví Vás Váš souznitel v dnu narození a velký fanoušek Kamil. *14* *14* *14*
-
prosim o fotku haničky s podpisem
-
jsem fanoušek Hany Zagorové je mi 6let moc se mi líbí a přeju jí mnoho uspěchu a hodně nových písniček. *14* *14* http://diskuse.tiscali.cz/img/smile/4.gifhttp://diskuse.tiscali.cz/img/smile/5.gif
-
Hanička je velmi mila, taky aniel, stale usmev na tvari, v očiach, jej piesne su krasne, vždy mi spravia naladu, velmi sa tešim na jej koncert u nas na Slovensku,