Přejít na výpis diskuzí

Hana Zagorová

OSOBNOST 31.12.2006 
156 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanička je bohyně.

Hanička byla jednička v Top Star na Primě. Je to bohyně a moc jsem hrdý na to, že máme spolu stejný den narození. Přál bych jí, aby žila věčně. Zdraví její fanda a souznitel v dnu narození Kamil *14* *14* *14*
  • Hana Zagorová očima spolupracovníků a manžele Štefana Margity.

Hana Zagorová bude v pořadu Top Star na TV Prima 13.5 2010 ve 20 hod. Vše z pohledu jejich spolupracovníků a manžela Štefana Margity. Záznam na oficiálních stránek. *14* *14* *14*
  • Hana na dětské onkologii.

Včéra navštívila Hanička-písnička dětskou onkologii v nemocnici Motol v Praze. Její nemoc ji neumožnila mít vlastní dítě, tak je velmi citlivá k dětem obzvláštˇ vážně nemocným dětem a při návštěvě jim rozdávala dárky. Zdraví její souznitel v dnu narození Kamil *14* *14* *14*
  • Hanička-písnička žádá lidi co mohou darovat krev ať se dostaví 30.11 2009 do transfúzní stanice na Karlově náměstí v Praze.

Hanička-písnička žádá o darcovství krve lidi, co mohou poskytnout krev dne 30.11 2009 v 8-11.30 hod na Karlově náměstí na UHKT v pavilonu A v Praze. Mezi tuto hodinu jako dárek k vánocům daruje vstupenku na vánoční koncert do Lucerny v Praze a CD Černý páv. A ti kdo nemohou, ráda jim zodpoví otázky na které se budete ptát. Děkuji za moji souznitelku v dnu narození. Zdraví Kamil *14* *14* *14*
  • Hanička je nejlepší ze všech zpěvaček.

Hanička je fantastická, včéra předávala na benefičním koncertě finanční dar Magdě Malé pro matky s dětma v nouzi v divadle Broadway v Praze. Já ji předal kamínek od rodného domečku v Petřkovicích kde jsem byl 6.září 2009 a slavil rovných 40 let. Přeju ji moc a moc zdravíčka!!!!! *14* *14* *14*
  • hudy

Re: Re: hanka

A ty máš zase nejhorší češtinu ze všech! *1*
  • lucisek02

Vše nejky

Štastné narozeniny Hani moje mamka tě moc ráda poslouchá :-)
  • krasne narodeniny

mila Hanka,vsetko krasne k Vasim narodeninam,hlavne vela zdravia,sil do dalsej prace a hlavne stale krasne pesnicky... *4*
  • legoplast

narozeninky

Milá Hanko přeji wše nej nej nej k tvým narozeninám *14*
  • Hana Zagorová

Milá paní Hanko.
    Blahopřeji k dnešním narozeninám
    všechno nejlepší,hodně štěstí,zdraví.
    Ve Vaší profesi hodně zdaru. *4*
  • simonabrozikova

Dobrý den

Dobrý den.P.Zagorová přeji Vám ty najkrásnější narozeniny.Hodně zdravý lásky štěstí hodně spokojenosti a at se Vám stále daří jako do ted.Simona *4*
  • Přání k narozeninám.

Tak se nám to Hani blíží. Dne 6.září si u rodného domečku vzpomenu na Vás. Budu mít tento den 40 let. Projdu si Petřkovice a okolí. Přeju Vám Hanko, hodně zdraví a vitality do dalších koncertů. Zdraví Vás Váš souznitel v dnu narození Kamil. *14*
  • Hanička je mladší o jeden den co byl slavný zpěvák světové úrovně!!

Hanička-písnička je jen o den mladší jak slavný světový zpěvák skupiny Queen Freddie Mercury, který se narodil 5.září 1946 v Tanzánii, bohužel zemřel dávno 24.11 1991 v Londýně. Jinak se těším na Haniččino setkání v letním kině 29.8 2009. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil. *3* *3* *3*
  • Re: Hanička´=1*

Souhlasím
  • První manžel.

Dnes slaví narozky první exmanžel Haničky Vlastimil Harapes. Dnes jsem mu popřál a poděkoval mi sms. Dne 29.8 2009 nejen že bude Hanička vystupovat u nás v Ústí nad Labem a bude to jak jsem uvedl týden před našima narozkama, ale bude to i v minulosti datum v roce 1986, kdy se Hanička vdávala právě za Vlastimila. Kamil *3* *4* *4*
  • berzde

Hanička´=1*

*13* Na Haničku mi nesahejte..!!!! *13* Je to pro mě bohyně zpěvu,krásy a vlídnosti.Bude mě sice 50 let,ale Hanku zbožňuji CELÝ život.pro mě se nenašla zpěvačka,která by ji předčila.Pokud Hanku chce někdo pomlouvat,tak ať teda neleze na její stránky. *3*
    Ahoj VŠEM fanouškům-Zdenek. *14*
  • Labské léto.

Hanička bude vystupovat 29.8 2009 v rámci Labských slavností v letním kině v Ústí nad Labem. Vše bude pod záštitou rádia FM Labe. Budu se těšit, vše bude těsně před našima narozkama. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil *4* *4* *4*
  • Hanička je moje zlato na věčné časy.

Moc mám rád Haničku-písničku, je to člověk, který má rád řadové lidi a zpívá pro ně. Dne 30.6 2009 v Liberci bylo nepěkné počasí a vystoupila. Je to moc hodná paní. Přál bych si aby sestřenky dcera šla v jejích šlépjejích. Chtěl bych však napsat několik dat. Dne 24.7 bude mít narozeniny její první manžel Vlastimil Harapes, 3.8 její druhý manžel Štefan Margita. Dne 15.8 bude mít Hanička svátek a na co se těším nejvíce, protože je máme společné, jsou narozky 6.září. Budu samozřejmě na Haničku myslet a doufám, že se mi vše ten den co budeme mít narozeniny oba podaří. Děkuji Všem fanouškům co mají Haničku-písničku rádi. Kamil *4* *3* *4*
  • Koncert v Teplicích byl nádherný v nádherném prostředí.

Zdravím příznivce a fanoušky Haničky. Hanička byla perfektní a teplický koncert se jí ví než povedl. Je to příjemná a inteligentní paní a já jsem bez pochyby hrdý, že slavíme narozky ve stejný den. Haničku, uvidím ještě při slavnostech v Děčíně dne 16.5 2009. Pak se pojedu podívat dne 6.září na její rodný baráček do Petřkovic, kde oslavím své 40 narozeniny. Hanička-písnička asi bude ve Španělsku na svém sídle v Malaze a potom by měla pravděpodobně jet se svým manželem Štefanem Margitou do New Yorku. Štefan tam má vystoupení v opeře. Zdravím všechny lidi co jí mají rádi. *4* *4* *4*
  • Změna.

Bohužel koncert 5.září 2009 v Havířově nebude. Je zrušen. Zdravím fandy. Kamil *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit