Přejít na výpis diskuzí

Hana Zagorová

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Koncert v Praze

Lucerna letos není
  • Velké těšení!!!

Moc a moc se těším na koncert s Hankou Zagorovou v Chlumci. Snad budu fit a dostanu dovolenou. Je to jedna z mála celebrit co nenosí nos nahoře. Mám ji moc rád. Děkuji Kamil
  • lloovvee

Re: Hanička-celoživotní láska

Tak s tím musím taky souhlasit *3*
  • Dřív než to zapomenu.

Mám pro Hanku dárek 20.11 2008. Její souznitel v dnu narození. Budu se moc těšit v Chlumci.Zdraví Kamil
  • Koncert v Praze

Nevíte prosím jestli Hanka vystoupí v Praze a kde se dají koupit lístky??
  • kikina31

Moje nej zpěvačka

Mam hanu Zagorovou moc rada *4* *14* *14* *3*
  • kikina31

Moje ne zpěvačka

Mam Hnu Zagorovou moc rada *4* *14* *14* *3*
  • Koncert v Českých Budějovicích

Ahoj. Neví prosím vás někdo, bude-li se konat koncert Haničky v Č. Budějovicích? Na jejích stránkách je napsáno, že má být 15.10. 08, ale nikde o tom není ani zmínka, nikde se neprodávají lístky a nikdo nic neví...tak třeba víte vy *3*
  • hmm

chodí tu vôbec niekto???? *5* *13*
  • leninav

Hanka

K dnešnímu svátku přeji Hance vše nejlepší moc zdravíčka prostě jen vše nej Lenka
  • haloo, halooo

ludia, trošku to tu rozdiskutujme... nejak sa tu objavuje prispevok raz za mesiac...zobuďme sa!!! *1* *1* *7*
  • Koncert

Potřebuji pomoc. Jsem Kamil narozený jako Hana Zagorová 6.září, ale na jejím webu je, že mám mít koncert ve Velkým Újezdě 13.9 2008. Nevím, kde to je. Na internetu jsem zjistil, že je to u Olomouce, ale na úřadu nic zatím nevědi.Prosím o bližší info.Děkuji.e-mail: Kamiltocik@seznam.cz
  • Re: Hanička-celoživotní láska

ANOOOOOO!!!! MUSIM JEN SOUHLASIT LÍP BYCH TO NENAPSALA JEN BYCH DODALA ŽE JE TO SLUNÍČKO ČESKY REPUBLIKY *14* *14* *14*
  • Hanička písnička

Hanicka ? to je ten nejužasnější človíček na světě ta by měla jit do soutěže Nejvíce sympatický človíček myslim že by se ta soutěž ani nekonala kdyby viděli Haničku ta by to rovnou vyhrala !!!! *14* *14* *3* Hani mám tě ráda od svých 3 let ! mucinky muc ! *14*
  • Hanička-celoživotní láska

Hanička je pro mně opravdu celoživotní láska,je to nádherný člověk s velkým srdcem.Při jejích písničkách mi běžně běhá mráz po zádech,tečou slzy,prostě umí svými zpívanými příběhy v lidech probudit veškeré emoce.Mám jí moc ráda,je sluníčko naší pěvecké scény. *14* *3* *4* *3*
  • Hanička-sluníčko

Hanička, mno prostě je to ten nej nej nej úžasnější človíček na světě *4*
    Je prostě naprosto skvělá *3*
    Má úžasný hlas a ty nádherné písničky dokáže tak procítit, no prostě je to senzační *14*
    Dneska jdu na její další koncert pro mě je to už čtvrtý koncert za život a proto se tak moc těším *14*
    chci si ho užít na plno *1* *1*
  • Re: Hanka

ooo hanička oooooo pane jooo hmm taková rašple *15*
  • pro Hanku

Nové CD paní Hanky-Zloděj duší-je mimořádně povedené!!!Díky a gratulujeme!
  • Hanička

Haničko....jsi NEJ,Haničko jsi ten nejlepší človíček ,mám tě mocinky rada .. *14* *3* *4* *3* *4* *4*
  • HANKA

hanka je to najlepšie, čo sa kedy mihlo na televiznej obrazovke..bez jej piesni nemam čo počúvať *3*
    PROSTE JE SKVELA *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit