Přejít na výpis diskuzí

Hana Zagorová

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Změna.

Bohužel koncert 5.září 2009 v Havířově nebude. Je zrušen. Zdravím fandy. Kamil *9* *9* *9*
  • Hana Zagorová

Hluboce se omlouvám,též sekám chyby.
    Stanislav Hložek.
    Hance přeji to nej...
  • jeynna

dotaz

Ahoj fanoušci,chtěla by jsem přidat fotografie,ale jsou moc malé,nevíte někdo o nějakém zvětšování obrázků?Na zmenšení mám,ale na zvětšení mi nejde nic najít.moc prosím a předem děkuji!!!! *3* *4*
  • Re: hanka

Nevies nahodou o nejakom blizkom koncerte hany zagorovej na slovensku? *7*
  • Koncert na Slovensku

Chcela by som vediet ci a kedy bude mat Hanka Zagorova koncert aj na Slovensku. *7*
  • polianah

Re: hanka

zpívá ze všech spěvaček na světě nejhůř

fůůůůůůůůůůůůůj! *16* *5* *13* *9* *5* *7* *10* *8*
  • hanka

hanka zagorova je skvela spevacka a ma aj skvelych fanusikov,mam velmi rada jej pesnicky,za vsetky spomeniem napr.reka zazraku,studanko stribrna,ja mam par tonu...zelam jej este vela takych krasnych piesni a vam fanusikom-aby tato str. nadalej takto fungovala,aby ste sa navzajom mohli informovat o jej koncertoch a pod.
  • Hana Zagorová

Hanka to je dobrá duše,prostě báječná.
    Její koncerty s orch.Karla Vágnera
    hosté Petr Rezek,Petr Kotvald,
    StanislavZmožek.
    Letoš ní muzikál Mona Lisa celkem
    dobrý.Na rozhlasových vlnách,
    gramofonové deskyLP,SP,CD.
    S Úctou!
  • Re: První koncert v roce 2009

bude mít letos taky nějaké koncertní turné *4* *8*
  • Re: Re: Hanka je pro mě bohyně.

Protože je to osud. A Hanička je fatalistka-věří v osud. *4*
  • Re: Hanka je pro mě bohyně.

Proč musíme na všech možných internetových fórech o Haně číst o tom, že pan Kamil je narozený ve stejný den? A pokud požno pořád a dokola? *8* *5* *7*
  • První koncert v roce 2009

Z neoficiálního zdroje by měla mít Hanka první koncert v novém roce 19.1 2009 na Mělníku. Jinak v její den narození letos budu mít kulatiny a ona bude koncertovat den před tím 5.9 2009 v Havířově. Budu se moc těšit, snad vše vyjde. Zdraví Kamil *3*
  • lloovvee

Slavík

Tak letos Hanka ve Slavíkovi skončila jako 11... Tak příště se snažte trošku víc hlasovat, ať je aspoň v tý desítce nejlepších!!!! *3* *14*
  • koncert

Nevíte, zda bude mít Hanička koncerty v Praze ? Nikdy jsem na jejím koncertě nebyla a chtěla bych to napravit. Podle televizních záznamů je atmosféra na jejích koncertech báječná.
  • Re: Poslední koncert v roce 2008.

Jé tak to je paráda, že ve Slavíkovi... Už jsem se bála, že když má koncert tak jí tam uvidíme maximálně z předem nahranýho záznamu *4*
  • Poslední koncert v roce 2008.

Dne 13.12 2008 bude mít Hanička-písnička poslední koncert v tomto roce. Hanka vystoupí v kulturním domě Bezno u Mladé Boleslavi v 17 hod. Ihned po koncertě pojede na oslavu předávání zlatých slavíků. Bude v přímém přenosu v tento den v televizi kolem 20.20 hod. Zdravím příznivce Haničky. Přeju jí hodně zdraví do příštího roku 2009 a hodně dárečků pod stromeček. Kamil *4* *4* *4* *4*
  • Re: hmm

Prosim nevite jestli nebo kdy bude koncert vanočni v Lucerne *3*
  • lloovvee

Rádio

Zkoušeli jste už zapnout to nový rádio tady? Já jen, jestli vám jde, nebo ne... Mně totiž nejde tak jsem chtěla vědět jetli ho ještě nezapli, nebo je to mým počítačem...
  • Hanka je pro mě bohyně.

Koncert 20.11 2008 v Chlumci skončil výborně. Druhá řada mě nevadila a na Hanku Zagorovou jsem vyděl perfektně. Hanička písnička je skutečně osobnost! Je to moje bohyně. Máme stejný den narození a jsem rád, že jsme souzněni v toto datum. Proto ji přeju hodně krásných chvilek a moc moc moc a moc zdraví. Zdravím všechny co ji mají rádi. Kamil
  • Druhá řada.

Budu mít až druhou řadu při koncertu v KD Chlumec 20.11 2008 Hanky Zagorové. Byla mi sice přislíbena první řada,ale tam budou prý sponzoři. Dnes koncert začíná v 19 hodin. Jako souzněnec v dnu narození se těším, ale mám trochu obavy aby Hanka dělala autogramiádu. Chci jí věnovat dárek. Moc se těším. Zdraví Kamil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit