-
uprimnou sustrast Manželovi Štěfanoví Margitoví aj fanušikom všetky☻☻☻☻☻😂😎😇♥♥♥😇
-
Hana Zagorová
Hluboce se omlouvám,též sekám chyby.
Stanislav Hložek.
Hance přeji to nej... -
Změna.
Bohužel koncert 5.září 2009 v Havířově nebude. Je zrušen. Zdravím fandy. Kamil *9* *9* *9* -
Paní Hanko vy máte krásný hlas ale takový že vás nikdo nenapodobí. Ostatní zpěváci mají nějakého konkurenta co zpívá podobně ale vy ne.
Zpíváte moc hezky přeji hezký den -
První manžel.
Dnes slaví narozky první exmanžel Haničky Vlastimil Harapes. Dnes jsem mu popřál a poděkoval mi sms. Dne 29.8 2009 nejen že bude Hanička vystupovat u nás v Ústí nad Labem a bude to jak jsem uvedl týden před našima narozkama, ale bude to i v minulosti datum v roce 1986, kdy se Hanička vdávala právě za Vlastimila. Kamil *3* *4* *4* -
Hanička je mladší o jeden den co byl slavný zpěvák světové úrovně!!
Hanička-písnička je jen o den mladší jak slavný světový zpěvák skupiny Queen Freddie Mercury, který se narodil 5.září 1946 v Tanzánii, bohužel zemřel dávno 24.11 1991 v Londýně. Jinak se těším na Haniččino setkání v letním kině 29.8 2009. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil. *3* *3* *3* -
21.9. bola v relacii Zrcadlo meho života hostom Hanička, bola ako vždy mila, usmiata, ako povedala pani Bohdalova, Hanka vždy rozdavala ludom radost, usmev, nikdy nedala na sebe poznat, že ma zdravotne problemy, velmi ju od malička obdivujem, je to užasna žena, vždy som velmi tužila sa stretnut s nou osobne, čo sa mi splnilo,
-
Pani Zagorova, vsetko najlepsie k narodeninam, vela zdravia.
-
Dne 6.září v roce 2015 budu s Hanou Zagorovou rezonovat v jejím datu narození a jejím věku!!! Velmi zajímavé, hádejte jak??? Letos to ještě nebude. *3* Jen připomínám souhru čísel jejího narození a mého. *3* *3* *3*
-
Hlavně přeji Haně Zagorové vše nejlepší k dnešnímu svátku!!! *14* *14* *14*