Přejít na výpis diskuzí

Hana Zagorová

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem fanouškem Haničky - Písničky už od dětství, stále obdivuji její vitalitu. Koncert 17.10.2011 ve Strakonicích byl super! Hodně zdraví a štěstí do nového roku přeje Gondola Hanka
  • Preju Hance všechno nejlepší do života snad vyprodá zde Lucernu. Nevíte v je bydli ulici?
  • Haničko Vaše písně jsou úžasné,ale vykoupené celoživotní přetvářkou,která musí být neuvěřitelným sebezapřením....Mrzí mě,že si nemůžeme svoje životní tajemství probrat osobně,ale jako běžná posluchačka nemám šanci se k Vám přiblížit.Takže držím palce,aby Vaše smutné tajemství,které popisuje každá Vaše písen,zůstalo tam,kde bylo doposud...s pozdravem račice,která umí naslouchat.
    • Tak jen šupky hupky se Haničce vyplakat na rameno Martinko z BIS. *16* Přetvářka to je vaše.
  • Dřív než to zapomenu.

Mám pro Hanku dárek 20.11 2008. Její souznitel v dnu narození. Budu se moc těšit v Chlumci.Zdraví Kamil
  • Luky1987

🤮🤮🤮🤮

• Hana Zagorová

Hanka to je dobrá duše,prostě báječná.
    Její koncerty s orch.Karla Vágnera
    hosté Petr Rezek,Petr Kotvald,
    StanislavZmožek.
    Letoš ní muzikál Mona Lisa celkem
    dobrý.Na rozhlasových vlnách,
    gramofonové deskyLP,SP,CD.
    S Úctou!
  • Paní Zagorová máme vaše pisničky moc radi vic stary hity a přejeme Vám at Vam to zpivá dál.Psala rodina kučírková z moravy *4*
  • hurvinkovamortis15

uprimnou sustrast    Manželovi Štěfanoví Margitoví aj  fanušikom všetky☻☻☻☻☻😂😎😇♥♥♥😇

• Hana Zagorová

Hluboce se omlouvám,též sekám chyby.
    Stanislav Hložek.
    Hance přeji to nej...
  • Změna.

Bohužel koncert 5.září 2009 v Havířově nebude. Je zrušen. Zdravím fandy. Kamil *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit