-
K Vašim dnešním narozeninám, Vám přeji Haničko hlavně spoustu zdravíčka,ať se Vám daří nejen na podiu, ale i v soukromém životě. Jsem Vaše dlouholetá obdivovatelka!Jste skvělá a vaše písničky nemají chybu *3* Děkujeme za ně!!!!!!
-
Druhá řada.
Budu mít až druhou řadu při koncertu v KD Chlumec 20.11 2008 Hanky Zagorové. Byla mi sice přislíbena první řada,ale tam budou prý sponzoři. Dnes koncert začíná v 19 hodin. Jako souzněnec v dnu narození se těším, ale mám trochu obavy aby Hanka dělala autogramiádu. Chci jí věnovat dárek. Moc se těším. Zdraví Kamil -
Ještě mnoho let,písniček a zdravi...
-
Hankine piesne su všetky krasne, no najviac sa mi pači Studanka
-
Labské léto.
Hanička bude vystupovat 29.8 2009 v rámci Labských slavností v letním kině v Ústí nad Labem. Vše bude pod záštitou rádia FM Labe. Budu se těšit, vše bude těsně před našima narozkama. Zdraví souznitel v dnu narození Kamil *4* *4* *4* -
milá hanko,všechno nejlepší k vašim narozeninám,hodně zdravíčka a štěstí do dalšího života vám přeje vaše dlouholetá fanynka .
-
K datu 26.3 2012 jsem měl s 222. osobnostma společnou fotografii. Dnes 18.10 2012 se však stala jubilejní 333. celebrita sportovec, který má dnes svátek. Je to slavný boxer Lukáš Konečný. Moc mu děkuji a přeji zdraví. Zdraví souznitel v dnu narození Hany Zagorové Kamil.
*4* *4* *4* -
CD Světlo a stín
Prosím o radu a pomoc. Sháním album Světlo a stín na CD. Ráda bych ho darovala kamarádce k narozeninám. Má Haničku Zagorovou moc ráda, ale já ho nemůžu a nemůžu nikde sehnat.
Moc děkuji. -
rozhodne by som nepovedala,ze uz ma tolko rokov Hanka,ale prajem vsetko najlepsie *3* *14* *4*
-
-
julia: ahoj
-
-
Příští rok budu s Hanou Zagorovou 6.září rezonovat v datu narození.
6.9 1969/46 a Hana Zagorová 6.9 1946/69.
Bohužel dnes je také smutné 26. výročí úmrtí její maminky v obci Kruh u Doks. Kniha: Dřív než to zapomenu.