Přejít na výpis diskuzí

Hana Zagorová

OSOBNOST 31.12.2006 
156 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanka

písničky hanky jsou jak pohlazení po duši,hanka je nejleppší.hodně zdraví a hodně krásných písniček.
  • Hanička je velmi mila, taky aniel, stale usmev na tvari, v očiach, jej piesne su krasne, vždy mi spravia naladu, velmi sa tešim na jej koncert u nas na Slovensku,
  • Nejjjjjjj

Hanička je nejlepší ................Fandím jí. *3*
  • Dobrý večer paní Hanko.
    Je mi 56 let, již dlouho poslouchám vaše písničky. Ale co mi vadí, že neumíte stárnout s grácií, třeba jako Libuše Šafránková. Ten váš botox a horní ret, nezlobte se, ale to vám fakt nesluší. Radši vráska navíc, než nehybná ústa a rty jako kačer Donald. Nikdo nevypadá v 65 jako ve 40 letech, ale tohle je komické. Botox do horního rtu je hezký u mladých (a to jen někdy, viz Diana Kobzanová). Ale po padesátce (šedesátce) je to něco hrozného. Možná se v tom cítíce lépe, ale nesluší vám to ani trochu. *13* *9*
  • Koncert

Potřebuji pomoc. Jsem Kamil narozený jako Hana Zagorová 6.září, ale na jejím webu je, že mám mít koncert ve Velkým Újezdě 13.9 2008. Nevím, kde to je. Na internetu jsem zjistil, že je to u Olomouce, ale na úřadu nic zatím nevědi.Prosím o bližší info.Děkuji.e-mail: Kamiltocik@seznam.cz
  • haloo, halooo

ludia, trošku to tu rozdiskutujme... nejak sa tu objavuje prispevok raz za mesiac...zobuďme sa!!! *1* *1* *7*
  • Koncert v Českých Budějovicích

Ahoj. Neví prosím vás někdo, bude-li se konat koncert Haničky v Č. Budějovicích? Na jejích stránkách je napsáno, že má být 15.10. 08, ale nikde o tom není ani zmínka, nikde se neprodávají lístky a nikdo nic neví...tak třeba víte vy *3*
  • Vše nej k narozeninám, hlavně zdraví přeji. A zdraví to vy víte nejlépe, že je nejdůležitější. Zdraví Vás Váš souznitel v dnu narození a velký fanoušek Kamil. *14* *14* *14*
  • Milá paní Zagorová, všechno nejlepší ke krásným narozeninám a hodně zdraví a štěstí do dalších let.
  • HANÍ JSI NEJLEPŠÍ

Hanička je ta nej nej lepší na cele Zeměkouli je moje životní ruka do budoucna mam ji mc rada a chci byt jako ona *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší