Přejít na výpis diskuzí

Hana Zagorová

OSOBNOST 31.12.2006 
156 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ikdyž k dnešnímu dni mám 222. osobností co se ochotně s mojí maličkostí vyfotografovalo, avšak Hana Zagorová je číslo 1. Možná, že nejsem její favorit mezi fanoušky, spolupracovníky, nebo rodinnými přáteli, nicméně Hanka je vůči mé osobě velmi charizmatická osobnost, kterou mám stále moc rád, bez ohledu na naší spojitost. Moc ji zdravím. Více na info na facebook. Zdraví Kamil
    • Přesně dva roky a mám 555. osobností. Zdraví Kamil
  • New stránky

http://www.hana-zagorova.estranky.c z/ *3*
  • Na můj svátek 3.3 má Hanička autogramiádu knihy Legenda.

Dne 3.3 2011 bude mít na můj svátek Hanička-písnička autogramiádu knihy Legenda v Brně. Více na www.zagorovahana.cz. Já už knihu samozřejmě mám podepsanou z Lucerny. Dám však k podpisu v Brně Hance jiné materiály. Zdraví její souznitel v dnu narození 6.září a fanoušek Kamil. *14* *14* *14*
  • HANKA

hanka je to najlepšie, čo sa kedy mihlo na televiznej obrazovke..bez jej piesni nemam čo počúvať *3*
    PROSTE JE SKVELA *3*
  • Hanička-sluníčko

Hanička, mno prostě je to ten nej nej nej úžasnější človíček na světě *4*
    Je prostě naprosto skvělá *3*
    Má úžasný hlas a ty nádherné písničky dokáže tak procítit, no prostě je to senzační *14*
    Dneska jdu na její další koncert pro mě je to už čtvrtý koncert za život a proto se tak moc těším *14*
    chci si ho užít na plno *1* *1*
  • písnička Přání

Dobrý den,
    už velmi dlouho sháním písničku Přání. Nemůžu jí nikde najít, nejen na netu, ani na žádném albu, které je v prodeji. Poradí někdo, nebo třeba pošle? *3*
  • koncert

Lidičky včerejší koncert byla nádhera. Hanka je nejúžasnější člověk na světě. A ještě zdravím partu mladejch lidí,kteří stáli s náma na balkoně. *3*
  • kikina31

Moje ne zpěvačka

Mam Hnu Zagorovou moc rada *4* *14* *14* *3*
  • Koncert v Praze

Nevíte prosím jestli Hanka vystoupí v Praze a kde se dají koupit lístky??
    • Re: Koncert v Praze

Lucerna letos není
  • lloovvee

Rádio

Zkoušeli jste už zapnout to nový rádio tady? Já jen, jestli vám jde, nebo ne... Mně totiž nejde tak jsem chtěla vědět jetli ho ještě nezapli, nebo je to mým počítačem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší