Přejít na výpis diskuzí

Hana Zagorová

OSOBNOST 31.12.2006 
156 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • úžasná

JE TO NEJLEPŠÍ ČLOVĚK NA ZEMI,MILUJI JEJÍ PÍSNĚ,BÁSNĚ PROSTĚ VŠE CO JE S NÍ SPOJENÉ. JE TO MÁ ŽIVOTNÍ SÍLA-ENERGIE *4* MÁM JI MOC RÁDA *14*
  • K dnešnímu dni jsem se setkal a také vyfotografoval ze 133 českými a slovenskými osobnostmi uměleckého, hereckého nebo pěveckého života. Podpis mi dal také mezi prvníma účastníkama při setkání návštěvy v Praze i francouzský herec Pierre Richard. Ovšem moje TOP životní celebrita a osobnost je Hanička-písnička Zagorová. Mám ji moc rád, a to nejen pro to, že je to velmi známá naše zpěvačka a že máme společný stejný den narození, ale hlavně proto, že je velice kouzelná a zajímavá osobnost, která má ráda obyčejné lidi a své fanoušky. Moc se Hance touto cestou omlouvám za moji vlezlost a akčnost, ale aby měl člověk nějakou památku a hezké zážitky s její osobou, musí být aktivní. Moc děkuji. Zdraví její souznitel v dnu narození a věrný fanoušek Kamil *14* *14* *14*
  • Hanička je nej

Hanka je nejen SKVĚLÁ zpěvačka,ale i SKVĚLÝ člověk.Mám ji moc ráda a přeji ji vše dobré.A MOC ji děkuji,protože mě(i když nevědomky)vytáhla z hnusný depky.
  • koncert

Nevíte, zda bude mít Hanička koncerty v Praze ? Nikdy jsem na jejím koncertě nebyla a chtěla bych to napravit. Podle televizních záznamů je atmosféra na jejích koncertech báječná.
  • Vše nejlepší k svátku.

Vše nejlepší k dnešnímu svátku Haničce-písničce přeje Kamil *4* *4* *4*
  • Hanička-celoživotní láska

Hanička je pro mně opravdu celoživotní láska,je to nádherný člověk s velkým srdcem.Při jejích písničkách mi běžně běhá mráz po zádech,tečou slzy,prostě umí svými zpívanými příběhy v lidech probudit veškeré emoce.Mám jí moc ráda,je sluníčko naší pěvecké scény. *14* *3* *4* *3*
    • lloovvee

Re: Hanička-celoživotní láska

Tak s tím musím taky souhlasit *3*
    • Re: Hanička-celoživotní láska

ANOOOOOO!!!! MUSIM JEN SOUHLASIT LÍP BYCH TO NENAPSALA JEN BYCH DODALA ŽE JE TO SLUNÍČKO ČESKY REPUBLIKY *14* *14* *14*
  • Poslední koncert v roce 2008.

Dne 13.12 2008 bude mít Hanička-písnička poslední koncert v tomto roce. Hanka vystoupí v kulturním domě Bezno u Mladé Boleslavi v 17 hod. Ihned po koncertě pojede na oslavu předávání zlatých slavíků. Bude v přímém přenosu v tento den v televizi kolem 20.20 hod. Zdravím příznivce Haničky. Přeju jí hodně zdraví do příštího roku 2009 a hodně dárečků pod stromeček. Kamil *4* *4* *4* *4*
    • Re: Poslední koncert v roce 2008.

Jé tak to je paráda, že ve Slavíkovi... Už jsem se bála, že když má koncert tak jí tam uvidíme maximálně z předem nahranýho záznamu *4*
  • SUPER

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A PĚVECKÝCH ÚSPĚCHŮ.
    *1* *5* *14* *14* *3* *4*
    • Re: SUPER

Naše Hanička je bezesporu jedničkou po všech stránkách. *14*
  • Hanka je pro mě bohyně.

Koncert 20.11 2008 v Chlumci skončil výborně. Druhá řada mě nevadila a na Hanku Zagorovou jsem vyděl perfektně. Hanička písnička je skutečně osobnost! Je to moje bohyně. Máme stejný den narození a jsem rád, že jsme souzněni v toto datum. Proto ji přeju hodně krásných chvilek a moc moc moc a moc zdraví. Zdravím všechny co ji mají rádi. Kamil
    • Re: Hanka je pro mě bohyně.

Proč musíme na všech možných internetových fórech o Haně číst o tom, že pan Kamil je narozený ve stejný den? A pokud požno pořád a dokola? *8* *5* *7*
      • Re: Re: Hanka je pro mě bohyně.

Protože je to osud. A Hanička je fatalistka-věří v osud. *4*
        • Re: Re: Re: Hanka je pro mě bohyně.

proto že je hanička ku*-dička držku má jak křeček *1*
          • ty máš hubu jak...............rozšláplý rajče
  • Že Hanička je skvělá o tom, žádná!!!!!

O tom, že Hanička je Queen Gold Woman, o tom, žádná. Je to kouzelnice se zázračnou myslí umění. Mám ji moc rád. Kamil *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit