-
krasne narodeniny
mila Hanka,vsetko krasne k Vasim narodeninam,hlavne vela zdravia,sil do dalsej prace a hlavne stale krasne pesnicky... *4* -
narozeninky
Milá Hanko přeji wše nej nej nej k tvým narozeninám *14* -
Hanička je nejlepší ze všech zpěvaček.
Hanička je fantastická, včéra předávala na benefičním koncertě finanční dar Magdě Malé pro matky s dětma v nouzi v divadle Broadway v Praze. Já ji předal kamínek od rodného domečku v Petřkovicích kde jsem byl 6.září 2009 a slavil rovných 40 let. Přeju ji moc a moc zdravíčka!!!!! *14* *14* *14* -
Hana Zagorová očima spolupracovníků a manžele Štefana Margity.
Hana Zagorová bude v pořadu Top Star na TV Prima 13.5 2010 ve 20 hod. Vše z pohledu jejich spolupracovníků a manžela Štefana Margity. Záznam na oficiálních stránek. *14* *14* *14* -
Legenda Hana Zagorová Málokdo ví.
Hanička-písnička bude křtít svoji knihu: Legenda Hana Zagorová Málokdo ví. Už se moc těším na 15.11 2010 kdy se uskuteční křest její knihy. Více na www.zagorovahana.cz
Zdraví její obdivovatel a souznitel v dnu narození Kamil *14* *14* *14* -
hanka
hanka zagorova je skvela spevacka a ma aj skvelych fanusikov,mam velmi rada jej pesnicky,za vsetky spomeniem napr.reka zazraku,studanko stribrna,ja mam par tonu...zelam jej este vela takych krasnych piesni a vam fanusikom-aby tato str. nadalej takto fungovala,aby ste sa navzajom mohli informovat o jej koncertoch a pod. -
-
Re: hanka
Nevies nahodou o nejakom blizkom koncerte hany zagorovej na slovensku? *7* -
Re: hanka
zpívá ze všech spěvaček na světě nejhůř
fůůůůůůůůůůůůůj! *16* *5* *13* *9* *5* *7* *10* *8* -
-
si píčka :(((( rozumíš tak hovnu. ona narozdíl od tebe něco dokázala ty kravko!!!!!!
-
Re: Re: hanka
A CO UMÍŠ TY??? TY NÁDHERO??!! KRITIZOVAT UMÍ KAŽDÝ DEMENT,ALE NĚCO DOKÁZAT UMÍ JEN NĚKDO. *16* -
Re: Re: hanka
A ty máš zase nejhorší češtinu ze všech! *1*
-
-
-
Legenda Hana Zagorová Málokdo ví. Křest knihy Hany Zagorové.
Křest této knihy je 22.listopadu tohoto roku. Rozesílání knihy bude kolem 19.listopadu. Jinak poslední prestižní koncert v Lucerně v Praze bude 14.prosince Zdraví její velký obdivotatel a souznitel v dnu narození Kamil *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
dotaz
Ahoj fanoušci,chtěla by jsem přidat fotografie,ale jsou moc malé,nevíte někdo o nějakém zvětšování obrázků?Na zmenšení mám,ale na zvětšení mi nejde nic najít.moc prosím a předem děkuji!!!! *3* *4* -
Hanička-písnička žádá lidi co mohou darovat krev ať se dostaví 30.11 2009 do transfúzní stanice na Karlově náměstí v Praze.
Hanička-písnička žádá o darcovství krve lidi, co mohou poskytnout krev dne 30.11 2009 v 8-11.30 hod na Karlově náměstí na UHKT v pavilonu A v Praze. Mezi tuto hodinu jako dárek k vánocům daruje vstupenku na vánoční koncert do Lucerny v Praze a CD Černý páv. A ti kdo nemohou, ráda jim zodpoví otázky na které se budete ptát. Děkuji za moji souznitelku v dnu narození. Zdraví Kamil *14* *14* *14* -
Přání k narozeninám.
Tak se nám to Hani blíží. Dne 6.září si u rodného domečku vzpomenu na Vás. Budu mít tento den 40 let. Projdu si Petřkovice a okolí. Přeju Vám Hanko, hodně zdraví a vitality do dalších koncertů. Zdraví Vás Váš souznitel v dnu narození Kamil. *14*