-
První koncert v roce 2009
Z neoficiálního zdroje by měla mít Hanka první koncert v novém roce 19.1 2009 na Mělníku. Jinak v její den narození letos budu mít kulatiny a ona bude koncertovat den před tím 5.9 2009 v Havířově. Budu se moc těšit, snad vše vyjde. Zdraví Kamil *3* -
-
Re: První koncert v roce 2009
bude mít letos taky nějaké koncertní turné *4* *8*
-
-
hanička
hanička je super zpěvačka.je velmi milá a sympatická.hodně zdraví a hodně hezkých písniček. *1* -
Koncert na Slovensku
Chcela by som vediet ci a kedy bude mat Hanka Zagorova koncert aj na Slovensku. *7* -
Slavík
Tak letos Hanka ve Slavíkovi skončila jako 11... Tak příště se snažte trošku víc hlasovat, ať je aspoň v tý desítce nejlepších!!!! *3* *14* -
Koncert v Teplicích byl nádherný v nádherném prostředí.
Zdravím příznivce a fanoušky Haničky. Hanička byla perfektní a teplický koncert se jí ví než povedl. Je to příjemná a inteligentní paní a já jsem bez pochyby hrdý, že slavíme narozky ve stejný den. Haničku, uvidím ještě při slavnostech v Děčíně dne 16.5 2009. Pak se pojedu podívat dne 6.září na její rodný baráček do Petřkovic, kde oslavím své 40 narozeniny. Hanička-písnička asi bude ve Španělsku na svém sídle v Malaze a potom by měla pravděpodobně jet se svým manželem Štefanem Margitou do New Yorku. Štefan tam má vystoupení v opeře. Zdravím všechny lidi co jí mají rádi. *4* *4* *4* -
Hana Zagorová
Milá paní Hanko.
Blahopřeji k dnešním narozeninám
všechno nejlepší,hodně štěstí,zdraví.
Ve Vaší profesi hodně zdaru. *4* -
miloučký člověk
Hanka je užasná žena,po přečtení její knihy jsem zjistila, že je i upřímná, něžná a velkorysá. Má nádherné písničky,které hřejí u srdíčka... *3* *14* *3* -
Zítra se zvedne vítr.
Hanka připravuje nové 3CD s názvem: Zítra se zvedne vítr. Obal tohoto CD je velmi hezký a hodný právě k narozeninám Haničky-písničky. Je tam sice jen několik nových písniček, nicméně pro fanouška to bude požitek. Přeji všem co mají Hanku rádi, aby ji zanechali přízeň, protože je to jedna z mála skutečných osobností co má ráda obyčejné lidi a skutečně si jich váží. Já osobně mám moc Hanku rád a mám pro ní osobitý dárek k narozeninám. Zdraví její souznitel v dnu narození a fanoušek Kamil -
-
prosim o fotku haničky s podpisem
-
-
uznání
U písniček paní Zagorové si člověk krásně odpočine a odreaguje se od toho spěchu,který nás všechny ubíjí.Takže- Nešlap nelámej. *13* -
-
Re: uznání
Plně s tebou souhlasím,a také chci Ti říct,že Je naprosto nezbytné,aby nebe bylo blankytné.Ahoj
-
-
Koncert v Lucerně 14.12 2010
Hanko, moc Vám děkuji za nádherný koncert a umělecký výkon! Také moc děkuji za podpis na knize Legenda Hana Zagorová Málokdo ví. Váš pan manžel se ke mě zachoval po koncertě velmi vstřícně, a také mu za to velmi děkuji. Přeji Vám oběma hezké a spokojené manželsví, hezké vánoce a štˇasný Nový rok 2011. *14* *14* *14* Zdraví Vás souznitel v dnu narození Haničky-písničky Kamil *4* *4* *4*