-
Změna.
Bohužel koncert 5.září 2009 v Havířově nebude. Je zrušen. Zdravím fandy. Kamil *9* *9* *9* -
Hana Zagorová
Hluboce se omlouvám,též sekám chyby.
Stanislav Hložek.
Hance přeji to nej... -
dotaz
Ahoj fanoušci,chtěla by jsem přidat fotografie,ale jsou moc malé,nevíte někdo o nějakém zvětšování obrázků?Na zmenšení mám,ale na zvětšení mi nejde nic najít.moc prosím a předem děkuji!!!! *3* *4* -
Koncert na Slovensku
Chcela by som vediet ci a kedy bude mat Hanka Zagorova koncert aj na Slovensku. *7* -
hanka
hanka zagorova je skvela spevacka a ma aj skvelych fanusikov,mam velmi rada jej pesnicky,za vsetky spomeniem napr.reka zazraku,studanko stribrna,ja mam par tonu...zelam jej este vela takych krasnych piesni a vam fanusikom-aby tato str. nadalej takto fungovala,aby ste sa navzajom mohli informovat o jej koncertoch a pod. -
-
Re: hanka
Nevies nahodou o nejakom blizkom koncerte hany zagorovej na slovensku? *7* -
Re: hanka
zpívá ze všech spěvaček na světě nejhůř
fůůůůůůůůůůůůůj! *16* *5* *13* *9* *5* *7* *10* *8* -
-
si píčka :(((( rozumíš tak hovnu. ona narozdíl od tebe něco dokázala ty kravko!!!!!!
-
Re: Re: hanka
A CO UMÍŠ TY??? TY NÁDHERO??!! KRITIZOVAT UMÍ KAŽDÝ DEMENT,ALE NĚCO DOKÁZAT UMÍ JEN NĚKDO. *16* -
Re: Re: hanka
A ty máš zase nejhorší češtinu ze všech! *1*
-
-
-
Hana Zagorová
Hanka to je dobrá duše,prostě báječná.
Její koncerty s orch.Karla Vágnera
hosté Petr Rezek,Petr Kotvald,
StanislavZmožek.
Letoš ní muzikál Mona Lisa celkem
dobrý.Na rozhlasových vlnách,
gramofonové deskyLP,SP,CD.
S Úctou! -
První koncert v roce 2009
Z neoficiálního zdroje by měla mít Hanka první koncert v novém roce 19.1 2009 na Mělníku. Jinak v její den narození letos budu mít kulatiny a ona bude koncertovat den před tím 5.9 2009 v Havířově. Budu se moc těšit, snad vše vyjde. Zdraví Kamil *3* -
-
Re: První koncert v roce 2009
bude mít letos taky nějaké koncertní turné *4* *8*
-
-
Slavík
Tak letos Hanka ve Slavíkovi skončila jako 11... Tak příště se snažte trošku víc hlasovat, ať je aspoň v tý desítce nejlepších!!!! *3* *14* -
koncert
Nevíte, zda bude mít Hanička koncerty v Praze ? Nikdy jsem na jejím koncertě nebyla a chtěla bych to napravit. Podle televizních záznamů je atmosféra na jejích koncertech báječná. -
Poslední koncert v roce 2008.
Dne 13.12 2008 bude mít Hanička-písnička poslední koncert v tomto roce. Hanka vystoupí v kulturním domě Bezno u Mladé Boleslavi v 17 hod. Ihned po koncertě pojede na oslavu předávání zlatých slavíků. Bude v přímém přenosu v tento den v televizi kolem 20.20 hod. Zdravím příznivce Haničky. Přeju jí hodně zdraví do příštího roku 2009 a hodně dárečků pod stromeček. Kamil *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Poslední koncert v roce 2008.
Jé tak to je paráda, že ve Slavíkovi... Už jsem se bála, že když má koncert tak jí tam uvidíme maximálně z předem nahranýho záznamu *4*
-