-
Rádio
Zkoušeli jste už zapnout to nový rádio tady? Já jen, jestli vám jde, nebo ne... Mně totiž nejde tak jsem chtěla vědět jetli ho ještě nezapli, nebo je to mým počítačem... -
Hanka je pro mě bohyně.
Koncert 20.11 2008 v Chlumci skončil výborně. Druhá řada mě nevadila a na Hanku Zagorovou jsem vyděl perfektně. Hanička písnička je skutečně osobnost! Je to moje bohyně. Máme stejný den narození a jsem rád, že jsme souzněni v toto datum. Proto ji přeju hodně krásných chvilek a moc moc moc a moc zdraví. Zdravím všechny co ji mají rádi. Kamil -
-
Re: Hanka je pro mě bohyně.
Proč musíme na všech možných internetových fórech o Haně číst o tom, že pan Kamil je narozený ve stejný den? A pokud požno pořád a dokola? *8* *5* *7* -
-
Re: Re: Hanka je pro mě bohyně.
Protože je to osud. A Hanička je fatalistka-věří v osud. *4* -
-
Re: Re: Re: Hanka je pro mě bohyně.
proto že je hanička ku*-dička držku má jak křeček *1* -
-
ty máš hubu jak...............rozšláplý rajče
-
-
-
-
-
Druhá řada.
Budu mít až druhou řadu při koncertu v KD Chlumec 20.11 2008 Hanky Zagorové. Byla mi sice přislíbena první řada,ale tam budou prý sponzoři. Dnes koncert začíná v 19 hodin. Jako souzněnec v dnu narození se těším, ale mám trochu obavy aby Hanka dělala autogramiádu. Chci jí věnovat dárek. Moc se těším. Zdraví Kamil -
Velké těšení!!!
Moc a moc se těším na koncert s Hankou Zagorovou v Chlumci. Snad budu fit a dostanu dovolenou. Je to jedna z mála celebrit co nenosí nos nahoře. Mám ji moc rád. Děkuji Kamil -
Dřív než to zapomenu.
Mám pro Hanku dárek 20.11 2008. Její souznitel v dnu narození. Budu se moc těšit v Chlumci.Zdraví Kamil -
Koncert v Praze
Nevíte prosím jestli Hanka vystoupí v Praze a kde se dají koupit lístky?? -
-
Re: Koncert v Praze
Lucerna letos není
-
-
Moje nej zpěvačka
Mam hanu Zagorovou moc rada *4* *14* *14* *3* -
Moje ne zpěvačka
Mam Hnu Zagorovou moc rada *4* *14* *14* *3* -
Koncert v Českých Budějovicích
Ahoj. Neví prosím vás někdo, bude-li se konat koncert Haničky v Č. Budějovicích? Na jejích stránkách je napsáno, že má být 15.10. 08, ale nikde o tom není ani zmínka, nikde se neprodávají lístky a nikdo nic neví...tak třeba víte vy *3* -
hmm
chodí tu vôbec niekto???? *5* *13* -
-
Re: hmm
Prosim nevite jestli nebo kdy bude koncert vanočni v Lucerne *3*
-