-
New stránky
http://www.hana-zagorova.estranky.c z/ *3* -
Písnička
Prosím věděl by někdo...hledám všude písničku jejíž název neznám:(:(...byl to duet z 80.let,začínala...."máme aparát,gramo i televizi..."Je to o rozvodu...Moc prosím kdo by ji měl nebo věděl kde ji najdu...napište prosím...Pak ještě vzpomínám na písničku..."Přízrak 7.B" tuhle vůbec nevím kdo zpíval,ale strašně ji chci mít...Díky díky díky...F. -
-
Re: Písnička
APRIL (+Gott, 1983) *4*
-
-
Hanka
Hanka je zpevacka,ktera umi jak zpivat tak skladat pisne ktere hreji u srdce.Je to clovicek s velkym srdcem a usmevem.Preji moc uspechu a zdravi do dalsich let.Lenka *4* *3* -
-
Hanička písnička
Hanicka ? to je ten nejužasnější človíček na světě ta by měla jit do soutěže Nejvíce sympatický človíček myslim že by se ta soutěž ani nekonala kdyby viděli Haničku ta by to rovnou vyhrala !!!! *14* *14* *3* Hani mám tě ráda od svých 3 let ! mucinky muc ! *14* -
Re: Hanka
ooo hanička oooooo pane jooo hmm taková rašple *15*
-
-
Písnička jednička
Všichni ti co tady napsali mají pravdu.
*5*
Je to nejbáječnější, nejúžasnější a nejmilejší človíček na Světě *4*
Mám vás moooc ráda Haničko Písničko *14* -
-
Re: Písnička jednička
HANIČKA NEJ NEJ NEJLEPSI
-
-
miloučký člověk
Hanka je užasná žena,po přečtení její knihy jsem zjistila, že je i upřímná, něžná a velkorysá. Má nádherné písničky,které hřejí u srdíčka... *3* *14* *3* -
Hanička je nej
Hanka je nejen SKVĚLÁ zpěvačka,ale i SKVĚLÝ člověk.Mám ji moc ráda a přeji ji vše dobré.A MOC ji děkuji,protože mě(i když nevědomky)vytáhla z hnusný depky. -
úžasná
JE TO NEJLEPŠÍ ČLOVĚK NA ZEMI,MILUJI JEJÍ PÍSNĚ,BÁSNĚ PROSTĚ VŠE CO JE S NÍ SPOJENÉ. JE TO MÁ ŽIVOTNÍ SÍLA-ENERGIE *4* MÁM JI MOC RÁDA *14* -
Nejjjjjjj
Hanička je nejlepší ................Fandím jí. *3* -
krásné básničky
Knížka básniček Hanky Zagorové je takové pohlazení po duši. Stejně tak na mne působí i její písničky po celý život.Jsou to takové obyčejné příběhy, které se mohou stát každému z nás. Moc, moc hezký a příjemné počtení v tomto někdy krutém světě. Jen tak dál. -
uznání
U písniček paní Zagorové si člověk krásně odpočine a odreaguje se od toho spěchu,který nás všechny ubíjí.Takže- Nešlap nelámej. *13* -
-
Re: uznání
Plně s tebou souhlasím,a také chci Ti říct,že Je naprosto nezbytné,aby nebe bylo blankytné.Ahoj
-