Přejít na výpis diskuzí

Hans Hinterseer

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • informace

Dobrý večer, mám prosbu můžete mi někdo prosím poradit, kde bych mohla koupit CD Hanse Hinterseera ?. Jsem z Ostravy a prošla jsem všechny možné obchody a nic.
    Chtěla bych CD udělat radost svojí mamince, která má Hanseho moc ráda. Děkuji. Hezký večer Žaneta z Ostravy
  • Hansi

Mária, nebylas v srpnu v Kitsbůhlu na Hansiho "Open " dnech ? Původně jsem se tam chtěla vypravit , ale sešlo z toho... v televizi na MDR a HR programu již z těchto 3 dnů vysílali pořad... mraky žen- fanynek, ale asi nádherná atmosféra, jak na vrcholku hor při pochodu, tak na stadionu na koncertech... i tam vlála česká vlaječka... kterápak šťastná se tam pod podium asi promakala... tam právě prodávali jeho poslední album " Von Hertz zu Hertz " Zdravím všechny další fanynky a klikněte si na jeho stránky www.hansihinterseer.at *3*
    • Re: Hansi

Zdenca, dnes bude na ,,das erste,,dobry program. Bude tam aj hansi hinterseer. KRONE DER VOLKSMUZIK,,poslal jsem Ti dnes druhi dopis na E-mail dufam ze to dostanes.Nasel jsem Ti toho jozefa .ahojjozef *3*

zdenca, este pred sviatkami som nvy E-mail npisal , cakam na Tvuj odpoved .zatim ahoj Jozef. *4*
      • Re: Re: Hansi

dnes jsem, Jozefe našla, tvoji informaci, že jsi mi poslal před Vánoci mejl, ale já každý den koukám " do pošty " a žádný tvůj mejl nedošel, prosím, napiš znovu,zřejmě se někde zatoulal...budu se těšit, zdravím celou tvoji rodinu... zdalipak hledáte na satelitu programy s Hansim ... na ty koukám e mnohem raději , než na nějaké naše české estrády, protože se na ně někdy nedá , pro trapné scénky a řeči koukat. Zato " Hansiho" každý pořad pohladí . Zdraví Zdenča *3*

mila maria ja som zo sturova, pokud viem tu na slovensku tazko kupite cd-cka od hansiho ja mam dvd -cko a vsetko nahravam z televizoru. original cd-cko v rakusku alebo v nemecku sa da kupit.len tolko som chcel.jozef zo sturova.

zdenca dakujem velmi pekne za dobre rady uz som nasel na hansiho stranke program. teraz prveho bude film budem pozerat.a lipovej toho jozefa velmi rad pomozu najst len potrebovali bisme cele meno. potom volaco vymislime. inc musim priznat ze ja mam madarske narodnost. to preto pisem , ze urcite budu niake prvopisne chibicki. dakujem za pochopenie.jozef

Jozefe, díky za pomoc, nevím odkud jsi, zda by to pro tebe nebylo obtížné zkusit hledat toho mého kamaráda... pokusím se ti to napsat na mejlovou adresu, abychom nerušili na Hansiho stránkách.. zdravím a díky

som rad ze som nasel tuto stranku poceski ja som zo slovenska apripajam sa k vasej diskusii. my mame radi tiez hansiho len ze nevieme sa snim spojit nebo nevieme po nemecki. aspon teraz natejto stranke sme sa dozvedely ohansovi o nieco viac.a nvieme kde bisme mohly kupit jeho cd cka.

Josefe, Hansiho CD jsou v Německu k mání v každém obchoďáku s hudebninami, nejlépe je ale sledovat " satelit " dost často jsou tam s ním programy a je při jeho písničkách prima poslouchání... nejčastěji na ARD, ZDF, HR , MDR , BR , a na jeho stránkách se také dá vyčíst TV program, kdy bude v televizi... mimo to náhoda, že jsi Josef... před hodně lety jsem jednoho Josefa z Lipové u Nových Zámků znala ...ale kde bych ho našla nyní.pomůžeš mi ?
  • CD

Dobrý deň,
    vedel by mi niekto poradiť, kde na Slovensku by som mohla kúpiť CD-čka od Hansiho.
    Ďakujem
    S pozdravom
    Mária
  • hansi

dobrý večer,jsem ráda,že má Hansi u nás tolik faninek,nečekala jsem to,myslela jsem,že jsem jediná češka co je do něho blázen,mohli bysme se spojit a založit fanclub,časem by mohl Hansi zavítat i do Cech,děkuji
  • pomoc

chtěla bych se zeptat celkově fanoušků Hansiho jestli někdo neví jak by se tady u nás dal založit Hansiho fanclub tak ab yto bylo povoleno atd....POkud někdo ví tak mi prosím napište na můj e-mail předem děkuju
  • pomoc

chtěla bych poprosit celkově fanoušky Hansiho jestli někdo neví jak by se dal založit Hansiho fanclub i tady u nas tak aby to bylo povolené atd...POkud někdo ví, ozvěte se mi prosím na můj e-mail předem děkuju. www.hinterseerhansi.cz
  • pomoc

chtěla bych poprosit celkově fanoušky Hansiho jestli někdo neví jak by se dal založit Hansiho fanclub i tady u nas tak aby to bylo povolené atd...POkud někdo ví, ozvěte se mi prosím na můj e-mail . předem děkuju www.hinterseerhansi.cz
  • Hansiho stránky

jsem moc rada ze vás moje stránečky potešili a doufám že když na nich budete ze navštívíte i některou z Knih návštěv *4* a pokud by někdo měl nějaké další info o Hansim a chtěl přispět tak mi dejte vědět na e-mnail nebo do knihy návštěv *3* a já ho co nejdřív přidám *4* www.hinterseerhansi.estranky.cz
  • Hansi

Je prima,že jsem objevila Hansiho stránky v češtině, díky za ně, myslela jsem si, že ho obdivuji v Čechách sama/kromě těch tisíců fanynek,které vidím na jeho koncertech/, je, s jeho písničami, milým pohlazením na duši a jeho filmové role jsou také ke koukání...spíše ale pro moji věkovou kategorii/5O/, mám i v kalendáři termíny jeho koncertů a hned zítra večer na ZDF bude vystupovat v pořadu Carmen Nebel, už se těším a pak je i celý týden hezčí, protože z Hansiho úsměvu vyzařuje cosi co musí rozehnat chmury každého škarohlída. A že jich ještě kolem nás je. Zdravím všechny pohodáře...Zdena *3*

Zdenca, prdchvyli som odeslal psani som velmi zvedavy ci Si to dostala. Jozef
    • Vítej !

Ahoj, vítám Tě !
      původně jsem s i také myslela, že jsem samotná příznivkyně Hansiho, ale pak jsem poznala přes net Míšu. Je nás víc.Teď vychází nové CD a super šlágříček na něm "Ich liebe Dich immer und immer mehr a vlatně ještě jeden Mein Liebesbrief an Dich´" V září frčím do Berlína tak ho tam snad seženu. Mějte se !
  • To čumím

Ty jo fakt kokuám myslela jsem ře je herec hraje totiž v několika filmech teď přesně nevím názy,ale hraje tam lyžaře-teda nehraje on je.Ale třeba ten film budete někdo znát.Zachraňuje tatek svého otce a proto se znovu vydá na svh,i když před několika lety skončil tak novu skusí štěstí a závod vyhraje.Získá peníze a zachrá ní statek.Jsou toho dva díly-ten druhý volné pokračování a teď jsem si vzpoměla jmenu je se jeden z nich TAM KDE BYDLÍ LÁSKA a druhý nevím,ale nejspíš to bude něco podobného.Je u toho i hezká písnička a teď přemýšlím že je možné,že ji spíval on.Vybvuju si stoho jen chabě melodii.Tak jestli víte víc než já tak mi napište sem nebo na mail.Díky *14* *14* *3* *4* *1*
    • Re: To čumím

jo tak zpívá tu písen on,mám všechny jeho filmy,jen jeden mi chybí,jinak Hansi byl lyžařem do roku 94,kdy ho objevil Jack White a nabídl mu,aby zpíval,on to přijal,jinak jako lyžař,měl úspěchy a jako zpěvák taky,pač je to zlatíčko,na to, že měl špatné dětství a to když byl malý,jeho maminka mu utekla a nevrátila se,jeho otec neměl o něho zájem a tak ho vychovali jeho babička a dědeček,jeho rodina a to manželka a jeho 2dcery jsou pro něho vším,to mu chválím,kdyby bylo víc takových tatínků jako je Hansi, *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit