Přejít na výpis diskuzí

Hans Hinterseer

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hansi

vytvořila jsem Hansiho internet. stránky v češtine tak jestli budete chtít tak se můžete podívat www.hinterseerhansi.estranky.cz *4*
    • Re: Hansi

Fanclub Zentrale
      Evelyn Haas
      Postfach 124
      1183 Wien
      Austria *3*
  • hansi

iveto je dobre že jsi udelela stranku o tomto zpěvakovi u nas jen zna jen velmi malo lidí ale ti co ho znaji ho maji radi mam jeho da se říct všechny cd jsoutopísničky pro potěšeni když tomu někdo rozumi a nebo pro srdícko když jen poslouchaš hudbu byla jsem na jeho koncertu v mnichove byl to zažitek přejme mu ještě hodně hezkych písniček zdravim jana
  • Hansi

Omlouvám se, Hansi má jen dvě dcery z druhého manželství a to Jessicu 19 let a Lauru 17 let. Děkuji
  • Hansi

Hansi Hinterseer, se narodil 2.února 1954 v Kitzbühlu v Tyrolsku. Záliby: lyžování,golf,fotbal, tenis a malování. Má rád pastelové barvy a hlavně červenou. Oblíbené jídlo : špagety Carbonara a medový perník, Oblíbená kniha : Malý princ Oblíbený film : Stará Hollywoodská romance Muzika : všechnu Oblíbené místo : domovinu a moře Oblíbená rostlina : oleandr a alpskou protěž
  • Hansi

Zjistila jsem , že můj první příspěvek nedošel, tak to tedy napravím. Hansi je v Rakousku známý sportovec ve sjezdu na lyžích , v mládí stanul i na stupních vítězů. Dnes je tento padesátník / který na to opravdu nevypadá / znám jako zpěvák.V jeho písních se objevuje láska k ženám, ale i k neutuchající lásce k rodné vlasti , hlavně k horám a lesům . / Moje oblíbené písně: Wenn ich träume Eine Nacht in deinen Armen Wenn ich an meine Heimat denke Du bist meine grosse Liebe
  • Hansi

Ještě k Hansimu, je podruhé ženatý s paní Romanou a mají dvě dcery, rovněž z prvního manželství má dceru. Samozřejmě má i svůj Fan Club a to v Rakousku, Německu i Holandsku. Adresa na STADL POST / časopis / STADLPOST Postfach 170, Mödling Austria 2340 www.stadlpost.at
    • Re: Hansi

jo a jakou dceru z prvního manželství,má jen 2dcery z druhého manželství,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit